Druga sprawa to jaki ma sens pisanie po fakcie gdy mecze się już odbyły a Ty wcześniej nie podałeś żadnych, które zamierzasz grać ?? Wiele razy w Twoich wypowiedziach widziałem pewny rodzaj dyplomatycznych stwierdzeń typu: "no może jeszcze Real" jk tam będą bramki to super i jesteś uchachany a jak będzie 0:0 to zamilkniesz na dzien lub dwa i uderzysz po jutrze znowu z nowymi meczami.
Ty tak naprawdę, czy strugasz głupa teraz, żeby jakoś wyjść z twarzą?
ja grałem dziś tylko Manu, Leverkusen, Barcę i później planuję jeszcze PSV oraz ew. Real i Rayo.
Straszak naprawde mnie zadziwiasz. Dlaczego nie napisales wczesniej swoich typow badz nie napisales nie grajcie tego czy tamtego? Nie chce dzis sie juz denerwowac bo stracilem wszystko w kilka minut na 3 meczach. Zostalo pare groszy na odrabianie a moglem wczesniej zakonczyc z kupa kasy. Nie zale sie ale lepiej uwazajcie bo to jednak hazard i zle decycje kosztuja. Nie mysle o jutrze bo sie boje pomyslec o wyniku 0-0. Pozdrwaiam i zycze szczerze wytrwalosci bo mnie to zabralo sporo zdrowia
Po pierwsze to podałem swoje typy wcześniej, a po drugie to nie niańczę nikogo i nie mam zamiaru prowadzić za rączkę i pokazywać które cukierki dziecko ma wybrać żeby mu smakowało.
Inna kwestia to podawanie typów na cały dzień itd.
Dużo osób to robiło i pewnie robić będzie nadal. Byli lepsi i byli gorsi. Szczególnie zaskakujący był/jest marcinm222 o ile brze pamiętam, bo podawał mecze niekoniecznie mocno overowe, a chyba tylko raz czy dwa razy ni trafił na jakieś kilkadziesiąt (?) podanych typów. Niesamowity wynik.
A dlaczego ja nie podaję już swoich typów? Ano wystarczy sobie poczytać ten temat i każdy bardziej rozgarnięty osobnik zobaczy, jacy ciekawi ludzie się przewijają tutaj. A już szczytem chamstwa jest, jak ktoś podaje swoje typy i dostaje za nie potem opieprz, co też się już tutaj zdarzało.
Nie poddawaj się tak szybko, zrób sobie przerwę, przemyśl swoje błędy i graj dalej, ale za drobniejsze. Jak pójdzie dobrze, to dopłać więcej (chociaż po co? Jak będzie szło dobrze, to samo się uzbiera
), ale przede wszystkim nie spiesz się, bo i po co? Do
fortuny jeszcze nikt nie doszedł w kilka tygodni, chyba że dostał spadek ????
Wpłacając 200zł, można dojść do naprawdę dużych pieniędzy w stosunku do tego wkładu.
I nie lamentuj już, bo uwierz mi, że prawdopodobnie na pewnym etapie gry wtopiłem więcej niż Ty obecnie, bo była to kwota czterocyfrowa, prawie przekręcająca licznik, co było dla mnie ogromną sumą pieniędzy. Jak to się mówi, jak masz miękkie serce to iej twardą dupę, czy coś takiego :razz:
No to się grubo mylisz, nie grałem dzisiaj bramek więcej niż jednej. W meczu schalke nie było bramek, a w meczy manchesteru grałem na manchester, a pierwszą bramkę strzeliło crystal, więc nie wiem co tu takiego hard było ????
Stary ale ja nie mowie o dziś tu i teraz, tylko Ty ogólnie grasz do 2 czasem więcej bramek. To jest może i dobre, ale niekoniecznie w tym systemie. Nawet Hank Ci zwracał już uwagę, że takie granie, nawet jeśli przynosi zysk, to jest nieopłacalne bo ponosisz duże ryzyko. Być może wyjdziesz ogólnie na plus, bo być może jesteś dobrym typerem (ja jestem takim sobie), ale ja jestem zdania, że grając jakikolwiek system to ryzyko trzeba minimalizować, a nie dodatkowo go szukać.
Witam
Obserwuje temat od jakiegoś czasu .
Nie omieszkałem również spróbować sposobu gry Hanka .
Ze skutkiem oczywiście negatywnym dla mojego portfela :;/:
Nie uważam jednak aby ten sposób był zły .
Błędów popełniłem kilka , za dużo meczy to po pierwsze .
Chęć odrobienia strat czyli zwiększenie stawki to dwa .
Nie trzymałem się założeń które nakreśliłem przed gra to trzy.
itd.
Oczywiście nikt z nas nie jest w stanie przewidzieć ze padnie tak znienawidzone 0;0 , lecz można tez nieco wiecej rozsadku i samokontroli wprowadzic do gry .I to myślę jest kluczem do prowadzenia takiej gry.
Jedna z takich zasad powinna byc
inna zaś to gra tylko do pierwszej bramki.Bez różnicy czy to real czy juve.
moje błędy napędza chęć wygrania i przez to odchodzę od zasad jakie sobie ustaliłem . Porazka na kolejnym progu pcha mnie jeszcze dalej , chec odrobienia straty wciska POSTAW ZAKŁAD .
A to jedynie przynosi korzyści przeciwnej stronie .
Generalnie, trzymanie się swoich ustalonych zasad w tym systemie to klucz, bez którego żadnych drzwi się nie otworzy
tutaj tworzą teorie ludzie, któzy grają przez miesiąc, góra dwa miesiące i potem się nagle ulatniają razem ze swoimi teoriami... to chyba nie przypadek :grin:
Jeśli przegrywasz i masz ochotę za wszelką cenę się odegrać to.. wyjdź gdzieś ze swoją połówkę o ile taką posiadasz, a jeśli nie, to idź na spacer. Najtańsza i najbardziej skuteczna kuracja dla gorącej głowy. Ja stosowałem jak swojego czasu przegrałem ponad połowę kapitału i po czasie umiem już lepiej kontrolować swoją żądzę wygrywania dużej ilości gotówki w krótkim czasie
nawet jak przegram i stracę zysk z całego tygodnia, a czasem może nawet i więcej (od jakiegoś czasu idzie mi nadspodziewanie szczęśliwie), to nie popadam już w taki ciąg zachłanności i mówię sobie że mam cały tydzień żeby zacząć od początku i wrócić do stanu sprzed danego spotkania. Psychika w tym systemie odgrywa kluczową rolę i swoje trzeba chyba naprzegrywać, żeby się nauczyć paru zasad.