haker bardzo bylbym wdzieczny jakbys podzielil sie z grupa jak stawkowales ten mecz
Ogladalem ten mecz i po takich kursach nigdy bym tego nie gral. Udalo Ci sie. Szczerze się cieszę ????
Chociaż powiem szczerze że myślalem że wyciągniesz zupełnie inne wnioski po tym szczęśliwym golu z 88 min
Powodzenia
Jasne, mogę się podzielić ???? . Jako, że byłem przekonany po 30 minutach, że bramka padnie dla porto jeszcze jakaś (później zacząłem powątpiewać troszeczkę ???? ), to grałem następująco
1.pierwszy poziom 5j
2.każdy następny poziom przy kursie minimum 2.37, tak by zakładka była około 7 minut, stawka już nie wg jednostek, ale taka, aby pokryć straty i mieć lekki zysk
3.w pewnym momencie była akcja, którą napastnik spartolił, była to właśnie między innymi nadzieja na to iż trafię zakładkę, nie udało się ????
czy
bramka w 88 minucie ????
Z reguly sie gra do 1 bramki - max 2 bramki i to tez jest ryzykowne ????
Tez jestem ciekaw bo musialo byc grubo zeby sie oplacalo ????
Z tego co zauwazylem to
@haker_dream lubi ryzyko i miec wysoki poziom adrenaliny ????
A więc tak, najpierw odpowiem na pytanie, niestety limity przesądziły o tym, że jest lekki minus, w ostatecznym rozrachunku. Gdybym mógł postawić parę złotówek więcej, chciałem kontrować tak, aby ostatecznie wyjść na 0.
Co do ryzyka, to nie ryzyko, bardziej liczyłem na swoje doświadczenie i instynkt
.
--------------------------------
A teraz powtórzę jeszcze raz, 3 bramkę w sytuacji gdy:
-zdecydowany faworyt prowadzi 2:0
-ma mecz pod kontrolą
-drużyna ma satysfakcjonujący wynik
-itd.
zagrałem tylko dlatego, że byłem pewien bramki dla Porto (później już nie byłem aż tak pewien), sam mecz w ich wykonaniu wyglądał ładnie i nie wyglądali, jak by chcieli odpuścić. Podkreślę, po ostatnich głupich wtopach, gram wedle ścisłych zasad, a dzisiaj odbiegłem od reguły dlatego, że czasami czuję, że coś się musi wydarzyć, tak było dzisiaj ???? .
PS. Dodam, że głównie w wyczekiwaniu kursu nastawiam się nie na zysk, ale na trafienie zakładki.