S
440
straszaksam
Użytkownik
no jak ktoś grał City to ma grubo :razz:
Zajebiscie. Idealny moment ????Za dużo ostatnio traciłem, miałem 3 przypadki gdzie odpuszczałem i po 80 minucie wpadła bramka ;/, jeśli dzisiaj jeszcze city nie wejdzie, to budżet zacznie się poważnie kurczyć i trzeba będzie przemyśleć taktykę, mimo to liczę że dzisiaj będzie lepszy dzień i city mi wciśnie bramkę ???? .
Dlaczego wersję hard?no dobrze że Schalke sobie odpuscilem, chociaz nad Stuttgartem też dumałem
Haker widze dalej jedzie wersje hard ^^ Póki co na szczescie skutecznie ????
Jednak te wysokie kursy ns Schalke byly podejrzane i gdyby nie ta poprzeczka 2 minucie to by ylo zamiecione ????no dobrze że Schalke sobie odpuscilem, chociaz nad Stuttgartem też dumałem
Haker widze dalej jedzie wersje hard ^^ Póki co na szczescie skutecznie ????
To co? 3 bramka ? Taaak! Gramy ????Panowie, Wolfsburg warty grania? ????
Edit:
Za szybko ???? gramy do 2 bramy.
Ja, bo nie grałem jakiegoś wymyślnego dziadostwa. Co kilka stron to powtarzam, a każdy swoje :razz:Jest tu ktoś kto nie zaliczył dziś wtopy ?
graj dalej do 2, 3 albo 4 bramki nawet, to wkrótce się przekonasz :razz:A ja dalej nie wiem, co macie na myśli z tą wersją hard
a co było złego w graniu Schalke, Stuttgartu albo PSG ?? Nie da się nie trafić na mecz 0:0, czytałeś Trading in the zone, to wiesz że dobra analiza to tylko 50% reszte stanowi dobre zarządzanie budżetem, psychiczne nastawienie itpJa, bo nie grałem jakiegoś wymyślnego dziadostwa. Co kilka stron to powtarzam, a każdy swoje :razz:
ja grałem dziś tylko Manu, Leverkusen, Barcę i później planuję jeszcze PSV oraz ew. Real i Rayo.
Nie grajcie na pałę jak leci to naprawdę nie będzie takiego stresu przy obstawianiu. Powoli i do przodu jest moim zdaniem lepsze niż takie skoki w górę i w dół. Przede wszystkim psychiczny komfort jest inny.
graj dalej do 2, 3 albo 4 bramki nawet, to wkrótce się przekonasz :razz: