Gromi ? Sprawdz dobrze bo to co mówisz to puchary w których wygrali 6:1 i 9:0 na wyjeździe. W lidze na wyjazdach nic nie gromiąProponuję Chateauroux - Dijon od 20 minuty zagrać. Lider zmierzy się drużyną z pozycji spadkowej. Dijon w gazie, a na wyjazdach gromi rywali.
Nie mam przekonania do żabojadow. Ale probujcie jak chcecie ????Proponuję Chateauroux - Dijon od 20 minuty zagrać. Lider zmierzy się drużyną z pozycji spadkowej. Dijon w gazie, a na wyjazdach gromi rywali.
czyli rozumiem, że grasz jeszcze tylko te dwa mecze, które podawałeś?Nie mam przekonania do żabojadow. Ale probujcie jak chcecie ????
Zastanawiam sie nad Bayernemczyli rozumiem, że grasz jeszcze tylko te dwa mecze, które podawałeś?
lub nad:Na 100% tez nie jestem przekonany co do gry Bayernu na wyjazdach. Obejrze z 10-20 minut meczu i zobacze co dalej. A moze to Mainz ich pocisnie ? ????
Bayern ma 11 pkt przewagi na Wolsburgiem. Mainz raczej bedzie walczyl o utrzymanie wiec kazdy pkt sie liczy. W sumie to cholera wie jak Bayern podejdzie do tego meczu. Moze lepiej sobie odpuscic ? ????
Jak widac, nie tylko w pucharach strzelaja ????Gromi ? Sprawdz dobrze bo to co mówisz to puchary w których wygrali 6:1 i 9:0 na wyjeździe. W lidze na wyjazdach nic nie gromią
Tez sie niespodziewalem ze to Almeria strzeli pierwsza, ale nie wazne liczy sie ze zrobili zakladke ????Celta zakładka chociaż nie z tej strony co przypuszczałem. ????
Poczekaj do końca meczurozliczyło wam bet 365 zakład na gola do 30 minuty w meczu Mainz Bayern? Bo ja mam ciągle nierozliczony
albo uderz na czat, mają całodobowy i ich popędź ????rozliczyło wam bet 365 zakład na gola do 30 minuty w meczu Mainz Bayern? Bo ja mam ciągle nierozliczony
przy 2:0 dla zdecydowanego faworyta to jest proszenie się o wtope. Do tego kursy baaardzo niskie. Gdzie tu jakieś value takiego grania jeśli można o tym tu mówic.Granie na drugą bramkę rozsądne dla porto ????
edit - zdążyłem ledwo co kliknąć dodanie posta ????
edit 2 - osobiście gram na 3
Oglądając mecz widzę, że może mi się to opłacić, aczkolwiek w razie niepowodzenia (czyt. porto nie pokusi się o bramkę), mam wyjście awaryjne. Co do kursów? Mylisz się, bo są znośne ???? , jak na moje stawkowanie, a samo granie, to granie, bo widzę potencjał w tym typie, na dłuższą metę na pewno nie będę grał więcej niż jednej progresji na mecz, ew. dwóch. Co do value, zakładki 7-8 minut to dobra opcja tak mi się wydaje ????przy 2:0 dla zdecydowanego faworyta to jest proszenie się o wtope. Do tego kursy baaardzo niskie. Gdzie tu jakieś value takiego grania jeśli można o tym tu mówic.
Nikomu rozsądnemu takiego grania nie polecam bo na dłuższą metę skończy się to w wiadomy sposób.
Niemniej jednak życzę powodzenia i oby się obyło bez bolesnej nauczki bo ryzyko~zysk niewspółmierne
7-8 min zakladki przy tych kursach ?Oglądając mecz widzę, że może mi się to opłacić, aczkolwiek w razie niepowodzenia (czyt. porto nie pokusi się o bramkę), mam wyjście awaryjne. Co do kursów? Mylisz się, bo są znośne ???? , jak na moje stawkowanie, a samo granie, to granie, bo widzę potencjał w tym typie, na dłuższą metę na pewno nie będę grał więcej niż jednej progresji na mecz, ew. dwóch. Co do value, zakładki 7-8 minut to dobra opcja tak mi się wydaje ????
czy bramka w 88 minucie ????edit 2 - osobiście gram na 3
Tez jestem ciekaw bo musialo byc grubo zeby sie oplacalo ????haker bardzo bylbym wdzieczny jakbys podzielil sie z grupa jak stawkowales ten mecz