>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ms15 87

ms15

Użytkownik
Stawkowanie progresją. Wszystko zależy od Ciebie, budżetu i jaki chcesz mieć zysk na danym progu. Przykładowe masz podane w pierwszym poście w oryginalnym temacie Hanka o tym systemie.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
2,5 było pewnie na gola ogólnego, ja jak napisałem stawiałem na gola Realua tu kurs 3 wszedł jakoś w 18 minucie, niedługo potem była akcja po której został podyktowany karny, strzelony kilkanaście sekund przed 20:00. Wrócę z roboty to dam screena i się wątpliwości rozwieją ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
dzenus, nie puszczałeś czasem z komórki zakładów? Mi czasem jakby samo się wylogowuje, i wtedy niby tylko rynki na czas 1. gola mam zablokowane, jak odświeżę stronę to muszę się zalogować ponownie i wtedy wszystko działa.

Co do kursu 3 na Real, załącznik poniżej. Po czasie postawienia zakładu widać mniej więcej która była minuta meczu.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Naprawdę musicie sobie udowadniać i wklejać dowody w postaci puszczonych zakładów?
Dla mnie mozecie nawet pisać że złapaliście kurs 5,00 i naprawdę średnio mie obchodzi to, co tam wygraliscie badz też nie. Przypomina to trochę zawody &quot;kto ma większego&quot;.
Wy się lepiej skupcie dobrze na dzisiejszych spotkaniach i przyłóżcie grubo kasę w
Barcelona - PSG
lub
Bayern - CSKA Moscow

noijuz 3

noijuz

Użytkownik
Gol dla Schalke.
Goście grają o awans, przy ich wygranej i porazce Sportingu, Niemcy awansuja dalej. Schalke ostatnio w mega formie, w lidze w 3 meczach strzelili 11 bramek, Maribor w obronie to nie jest jakiś super monolit, może nie tracą kilku bramek co mecz, ale nawet w lidze z o wiele słabszymi przeciwnikami często tracą bramkę. Schalke to jednak pare poziomów wyżej niż Słoweńcy i przy zdeterminowanej grze coś powinni strzelić.

dzenus 28

dzenus

Użytkownik
Naprawdę musicie sobie udowadniać i wklejać dowody w postaci puszczonych zakładów?
Dla mnie mozecie nawet pisać że złapaliście kurs 5,00 i naprawdę średnio mie obchodzi to, co tam wygraliscie badz też nie. Przypomina to trochę zawody &quot;kto ma większego&quot;.
Wy się lepiej skupcie dobrze na dzisiejszych spotkaniach i przyłóżcie grubo kasę w
Barcelona - PSG
lub
Bayern - CSKA Moscow
Mistrzuu, tylko sobie rozmawiamy ????

F 34

frycekk

Użytkownik
StraszakSam czy Ty do każdego musisz się sadzić? Trochę przyjemniejsze nastawienie i będzie lepsza współpraca, a nie spory na każdej stronie.. Grajmy razem Panowie!

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Bo @StraszakSam uwaza sie za guru tego tematu a ten typ tak ma.
I juz kiedys tam mial spine z chlopakami z forum. Pocisneli go ale to nie przynioslo zadnych rezultatow i dalej robi tak samo wiec @Frycekk wyluzuj ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Mistrzuu, tylko sobie rozmawiamy ????
ale poważnie to jest tak istotne czy faktycznie komuś wszedł kurs 3 czy nie?
Tzn rozumiem że może tak jest dla niektórych, spoko, być może dla was jest istotna wiarygodność w takim dziwnym tego słowa rozumieniu, tylko dla mnie to jest dziwne, takie dociekanie spraw nieistotnych. Podajemy typy, a jak ktoś nawet by się cieszył z czegoś, co nie miało miejsca, to tylko można współczuć, że musi to robić... a z drugiej strony jeśli wygrał, to jest jego sprawa i nikogo to nie powinno obchodzić, a tutaj debata na stronę i jeszcze screen ????

a komentarze niektórych to mnie tylko bawią, jak widzę ile macie jadu w sobie do przelania przez internet, aż czasem mam chęć pousuwać niektóre osoby z listy ignorowanych, żeby na nowo móc sobie poczytać i się pośmiać, bo podejrzewam że w części postów są niezłe kwiatki ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Barcelona - PSG
lub
Bayern - CSKA Moscow
Nie musimy, ale z drugiej strony to chyba nawet dobrze przekonać co niektórych, że to co puścili po 2,37 czy 2,5, mogli śmiało puścić po kursie 3 i tym samym ugrać trochę więcej, bo w tym meczu było to jak najbardziej możliwe. Patrzeć na te dowody też nie musisz.

Co do Barca - PSG - jak najbardziej się zgadzam.

Do góry Bottom