haker_dream
Użytkownik
a kolejny prog stawiacie ile minut wczesniej?
Zalezy od kursow. Ja stawiam przy kursie 2.37 najczesciej w porywach do 2.75a kolejny prog stawiacie ile minut wczesniej?
No a czego tu nie rozumiesz? Kursy od 2.37 w moim przypadkua jak progi ustalasz, bo ja troszeczke zle zdefiniowalem pytanie, bardziej odpowienie bylo by, jaki poziom kursow reflektujecie
Nie wiem gdzie grales ale jak padl gol dla Realu to byl kurs 2_5 ????Grubsza stawka na gol konkretnie Realu i wpadła zakładka z kursami 3 bez problemu.
Mistrzuu, tylko sobie rozmawiamy ????Naprawdę musicie sobie udowadniać i wklejać dowody w postaci puszczonych zakładów?
Dla mnie mozecie nawet pisać że złapaliście kurs 5,00 i naprawdę średnio mie obchodzi to, co tam wygraliscie badz też nie. Przypomina to trochę zawody "kto ma większego".
Wy się lepiej skupcie dobrze na dzisiejszych spotkaniach i przyłóżcie grubo kasę w
Barcelona - PSG
lub
Bayern - CSKA Moscow
ale poważnie to jest tak istotne czy faktycznie komuś wszedł kurs 3 czy nie?Mistrzuu, tylko sobie rozmawiamy ????
Nie musimy, ale z drugiej strony to chyba nawet dobrze przekonać co niektórych, że to co puścili po 2,37 czy 2,5, mogli śmiało puścić po kursie 3 i tym samym ugrać trochę więcej, bo w tym meczu było to jak najbardziej możliwe. Patrzeć na te dowody też nie musisz.Naprawdę musicie sobie udowadniać i wklejać dowody w postaci puszczonych zakładów?
Dla mnie mozecie nawet pisać że złapaliście kurs 5,00 i naprawdę średnio mie obchodzi to, co tam wygraliscie badz też nie. Przypomina to trochę zawody "kto ma większego".
Wy się lepiej skupcie dobrze na dzisiejszych spotkaniach i przyłóżcie grubo kasę w
Barcelona - PSG
lub
Bayern - CSKA Moscow