S
440
jest do tego odpowiedni temat. bet365, gol do xx minuty progresja. mecze. od 10-80 lub 90" zależy od budżetuwytłumaczy mi ktoś te typy? do której minuty typujecie? i co konkretnie, drużyna czy mecz? no i jaki buk? bo widzę że tu dużo wam wchodzi
a wystarczyło kliknąć tylko stronę dalej w dziale :razz:wytłumaczy mi ktoś te typy? do której minuty typujecie? i co konkretnie, drużyna czy mecz? no i jaki buk? bo widzę że tu dużo wam wchodzi
Mecz Galata- Arsenal to mecz praktycznie o nic, bo wątpliwa jest przegrana Borussi. Może to być atut, ale może być też oszczędzanie się, składy powiedzą trochę więcej. A Benfica mocno underowa w tej edycji LM, w dodatku pewne ostatnie miejsce w grupie.Galata vs Arsenal,
oraz być może Benfica vs Leverkusen.
Jakieś za/przeciw?
Wiec Benfica grala by rezerwami, zobaczymy czy to prawda jak sklady podadza.W kadrze Benfiki nie ma wielu zawodników podstawowego skład, m.in.: Enzo Pereza, Rubena Amorima, Nicolasa Gaitana, Eduardo Salvio, Miralem Sulejmaniego, Bebe i Jonasa, Julio Cesara, Luisao, Eliseu, Maxi Pereiry, Andreasa Samarisa, Ljubomira Fejsa.
Jak ja się zapytałem to nie mogłeś normalnie poodpowiadać na pytania i podac linku. Taki kozak jesteś bo grasz tym dłużej i wiesz o co chodzi. Jak nie chcesz pomóc to weź siedz cicho i nie mądruj się. Bez odzewu.a wystarczyło kliknąć tylko stronę dalej w dziale :razz:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html
swoją drogą to jakiś modek mógłby w 1 poście wkleić link do oryginalnego tematu bo co jakiś czas będą się takie posty pojawiały.