Wyżej już odpisałem co sądzę. Tobie mogę tylko pogratulować wygranej w takim razie.Nie musimy, ale z drugiej strony to chyba nawet dobrze przekonać co niektórych, że to co puścili po 2,37 czy 2,5, mogli śmiało puścić po kursie 3 i tym samym ugrać trochę więcej, bo w tym meczu było to jak najbardziej możliwe. Patrzeć na te dowody też nie musisz.
Co do Barca - PSG - jak najbardziej się zgadzam.
Nie mow ze jestes w plecy na tym meczu?no i niepotrzebnie czekałem na wyższy kurs niż 3.25 ????
zakładka nie weszła, bo czekałem aby stawiać na 70 min, jest mgło być więcejNie mow ze jestes w plecy na tym meczu?
Wiem co masz na myśli i myślę, że źle oceniasz niektórych forumowiczów, mam na myśli te 97%Czytam i czytam i jak co 20 stron przypominam że jakieś 97% ludzi kompletnie nie rozumie tego systemu, gdzie sie zarabia, dlaczego sie zarabia itd. Przypomina to troche sytuacje z silnikiem samochodu. Nie trzeba znać jak działa żeby jeździć, wystarczy posłuchać jak ktoś wytłumaczy jak się go włączą i obsługuje. Tylko że tak powiem dużo samorodnych mechaników tutaj xD
a co za tym idzie około 50% grajacych gra w taki sposob że średnio traci w stosunku do rynków przedmeczowych ^^
Mam takie pytanie do Ciebie, jaki kurs najczęściej łapiesz?Czytam i czytam i jak co 20 stron przypominam że jakieś 97% ludzi kompletnie nie rozumie tego systemu, gdzie sie zarabia, dlaczego sie zarabia itd. Przypomina to troche sytuacje z silnikiem samochodu. Nie trzeba znać jak działa żeby jeździć, wystarczy posłuchać jak ktoś wytłumaczy jak się go włączą i obsługuje. Tylko że tak powiem dużo samorodnych mechaników tutaj xD
a co za tym idzie około 50% grajacych gra w taki sposob że średnio traci w stosunku do rynków przedmeczowych ^^