S
440
straszaksam
Użytkownik
Według mnie na dłuższą metę to nie jest opłacalne, bo w przypadku kursu 2,5 i progresji, zobowiązanie łączne jest bardzo duże i w przypadku porażki (a taką trzeba zawsze zakładać) strata jest o wiele większa niż przy progresji po kursach 3,00. Jasne że szansa na zakładkę znacznie rośnie, ale ja grając i próbując różnego rodzaju modyfikacje, doszedłem do wniosku że granie jak wyżej opisałeś nie ma sensu zawsze... tzn. wiadomo że czasem trzeba się dostosować do tego jak się kształtują kursy, ale w normalnym meczu 3,00 to jest bardzo dobry kurs do grania, 2,50 to tylko w meczach mocno overowych, gdzie jesteśmy mocno pewni.Mam takie pytanie do Ciebie, jaki kurs najczęściej łapiesz?
Ja myślałem by brać takie które zapewniają zakładkę w X5 minucie. Na przykład gol do 60, pobieram kurs w 45. Chociaż trzeba dobrze trafić, bo uważam że granie ponizej kursu 2,5 meczów innych niz Gibraltar - Niemcy moze okazac sie stratą in a long term
Zresztą to wystarczy że sobie pykniesz w excelu tabelki dla tego i tego kursu, porównasz i przeanalizujesz, nie trzeba nawet zbyt wiele testów przeprowadzać, żeby to zobaczyć.