S
440
straszaksam
Użytkownik
A dlaczego nie napiszesz w temacie i nie podzielisz się swoją wiedzą? To jakieś tajne informacje bukmachera, o których świat nie może się dowiedzieć, bo wycofają zakłady? ????
Dania, Rumunia Rosja i masz kolejne 3 ligi o ile Duńską na pewno da się tak grać nie wiem jak pozostałe nawet Hiszpańska się pod takie granie by łapała, bo tam bardzo mało meczy na siebie się nakłada.Weź korektę że z lig europejskich tylko trzy: bodajże litewska, polska i chorwacka grają systemem, gdzie mecze się nie nakładają (albo bardzo rzadko) -> w pozostałych nie dasz rady grać wszystkich meczy naraz, przetwarzanie kuponów itd. trwa za długo. Do tego korekta, że kilka lig gra jednocześnie, jeżeli wytypujemy sobie stałe ligi
Hmm nie widzę takiego grania we 2-3 osoby. O ile założenia są słuszne to prędzej czy później taka ekipa się rozpadnie, bo zawsze któremuś weekend wypadnie, bo komuś stawki nie będą pasowały itd ot polska mentalność że zawsze znajdzie się ktoś kto będzie marudził i narzekał, że samemu zrobiłby to lepiejDac chyba by dalo rade - na kilku monitorach badz na 2 osoby. Sa ligi gdzie bylo 4 czy 5% w kolejnych sezonach po sobie nastepujacych.
Ja gralem wczoraj 5 meczow jednoczesnie. Pierwsza bramka padla w 52min, widok stanu konta przed nia byl przerazajacy, nie polecam to nie na moje zdrowie, choc fizycznie da rade ogarnac bez problemuNo bez przesady, kwestia doświadczenia. Ja grałem rekordowo 12 meczy równocześnie.
Co prawda o oddychaniu mi trzeba bylo przypominac ale się dało
Jak tak zarzadzasz kapitalem, ze podczas gry przeraza Cie widok stanu Twojego konta to nie jest to wg. mnie dobry bankroll management...Ja gralem wczoraj 5 meczow jednoczesnie. Pierwsza bramka padla w 52min, widok stanu konta przed nia byl przerazajacy, nie polecam to nie na moje zdrowie, choc fizycznie da rade ogarnac bez problemu
Wydaje mi się, że na mecze z udziałem tych bramkostrzelnych drużyn byłyby dosyć słabe kursy a to znacznie ogranicza trafienie podwójnej zakładki.Pisaliście dużo o określonych ligach, w których pada mało wyników 0:0, a jak by to wyglądało na szczególnie dobranych drużynach?
Mam na myśli grać tylko bramkostrzelne drużyny, np Real, PSG, Man Utd... itp.
Wiem, że 0:0 zdarza się nawet takim bykom, ale jest takich wyników stosunkowo mało.
Jak zobaczysz kursy na te drużyny to zmieni Ci się myślenie ????Mam na myśli grać tylko bramkostrzelne drużyny, np Real, PSG, Man Utd... itp.