Oczywiście że nie. Często po prostu graie dużymi stawkami value betów, albo ranie systemem właśnuie, kwalifikuje nas na limit, aczkolwiek najczęstszy powód to zbyt częste i wysokie wygrane, także nie róbmy z marginalnych kwestii, głównego problemu :razz:Pragne dodać że limity czasem nie mają nic wspolnego z tym czy konto jest na + czy na -
Jezeli bramka wpadla 69:55 to masz zaliczone do 70 minuty. Przeciez zaklady sa do xx:59 wiec rozlicza co do sekundy i tyle w temacie.Panowie pytanie mam. Bet 365 taki zakład rozlicza co do sekundy? Trafiłem dwa progi, a gol padł tuż przed 70 min, nie wiem która była 69:55 Wiadomo w statystykach nawet jakby gol był w 69:01 to i tak zaliczy jako 70 min meczu, a jak do tego podchodzi bukmacher? Rozlicza taki zakład co do minuty czy co do sekundy?
Dochodowy to on jest i bez 2 progow. Wszystko zalezy jakimi stawkami grasz.Sposób gry jest dochodowy pod warunkiem, że wchodzą dwa progi.
Do czasu kiedy nie popłynisz.Dochodowy to on jest i bez 2 progow. Wszystko zalezy jakimi stawkami grasz.
Mimo, że Hankowi faktycznie należą się gratulacje, to nie spodziewałem się, że ktoś je będzie wypowiadał po jednym dniu testowania systemu ???? Serdecznie Ci życzę żebyś po każdym następnym dniu z tym systemem był tak zadowolonyvoic3d niekoniecznie. Testuje ten system od wczoraj i jestem na + pomimo tego, że zawsze wchodził mi jeden próg.
Hank chciałbym Ci pogratulować bo system sprawdza się bardzo dobrze i faktycznie można na nim kilka złotych zarobić. ???? Ale podczas grania tym systemem zauważyłem jeszcze coś. Mianowicie grając mecz Cracovia - Legia podczas gdy na zakład "1 gol przed 10 minutą" był kurs 4.0, to na zakład "00.00 - 09.59 - over 0.5 gola" kurs był wyższy i wynosił 5.0. Podobnie było w kolejnych przedziałach czasowych więc chyba bardziej opłaca się grać na te drugie zakłady. Wiem, że w takiej sytuacji nie można trafic od razu dwóch progów ale chyba przyznacie, że trafienie kilku progów naraz nie zdarza się często. Poprawcie mnie jeżeli się mylę. ???? Jeszcze zobaczę jak z tymi kursami będzie w drugiej połowie.
Pieniądz to pieniądz zawsze się opłaca ???? ja zaczynając od 1 PLN w ciągu tygodnia zarobiłem 480 zł więc nie trzeba ogromnego budżetu żeby sobie coś dorobić a przy przegranej mniej boli.Oplaca Ci sie takimi malymi stawkami grac ? Rozumiem ze w razie topy duzo nie stracisz. Ale grajac takimi stawkami to duzo nie zarobisz a musisz sporo czasu poswiecic na to zeby grac live.
Masz racje pieniadz to pieniadz ale wez tez pod uwage ze tu grasz na LIVE. Wiec tez sie liczy poswiecony czas.Pieniądz to pieniądz zawsze się opłaca ???? ja zaczynając od 1 PLN w ciągu tygodnia zarobiłem 480 zł więc nie trzeba ogromnego budżetu żeby sobie coś dorobić a przy przegranej mniej boli.