Konkretny gościu jesteś. Odpowiadasz jak mój syn , kiedy wymiguje się bo konkretnej odpowiedzi nie zna. Jest ktoś kto gra regularnie tym systemem ?Każdy gra indywidualnie od czasu, budżetu itd...
Pytania na które chciałbym znać odpowiedź.Co to za pytania?
Nic mi o tym nie wiadomo, pewnie koleżko wiesz lepiej.Z Policji jesteś?
Albo mam dystans do siebie i internetu, a komputer nie jest całym moim życiem. Jeśli po nicku stwierdzasz, że ktoś jest dziwny , to gratuluję kryteriów ocen personalnych.Bo po nicku Twoim stwierdzam, że jesteś dziwny ????
Bo chyba kumasz znaczenie swojego nicku ????
Myślałem, że taka właśnie jest polityka forum.Nie bawmy sie w 100 pytan do ...
Ależ gościu udzieliłem Tobie konkretnej odpowiedzi. Granie zależy od wielu czynników. Yamakasi to potwierdził, a Ty dalej w swoje brniesz...Konkretny gościu jesteś. Odpowiadasz jak mój syn , kiedy wymiguje się bo konkretnej odpowiedzi nie zna. Jest ktoś kto gra regularnie tym systemem ?
To ze ja Ci podam te wszystkie dane to i tak na nic sie zdaja jak bedziesz zle mecze dobieral. I lapal minus a nie plus. Jak bedziesz mial wysoka skutecznosc w wyborze to pogadamy.
Z reszta co mnie to interesuje kto i za ile gra, ile meczy, jaki ma budzet itp.
Mnie interesuje tylko to zebym dobre mecze wybieral. A bedzie z tego plus w budzecie.
Dziękuję , dodam tylko, że nie spodziewałem się że "profesjonalni" gracze będą dziwić się mojemu zbieraniu informacji , skoro podobno codziennie prowadzą swoje wnikliwe analizy, a to chyba nic innego jak zbieranie danych.I Ty i Kolega wyżej......
Ja nie rozumiem dlaczego. Przecież jeśli ktoś gra tym systemem i chce odpowiedzieć koledze, może dokladnie wszystko napisac np:Rozumiesz już, dlaczego Twoje pytania są bezsensowne i ciężko udzielić Ci ogólnej odpowiedzi na liczbach?
Czyli co? Dało sie odpowiedzieć? Nie takie trudne.Na moim przykładzie w miesiącu zagram +/- 100 spotkań, a dokładnie nie wiem bo nie liczę.
Jeśli chodzi o zarobki - Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają.
Troche trzeba rozruszac temat.
Lepiej grac mniej czy wieksza ilosc meczy ?
Oczywiscie nie grajac kazdy mecz jak leci tylko po swoich analizach.
I nie wyskakiwac mi z matematyka bo nigdy nie wiadomo ile wyniesiemy na czy z meczu. Wiec nie da sie za bardzo policzyc ze jak zagramy 10 a 20 meczy to tu bedziemy na a tam na
Teoretycznie mniejsza ilosc granych meczy zmniejsza ryzyko trafienia wyniku 0:0. Tylko ze np. zagrasz 10 a nie 20 a z tych 10 trafisz wiecej 0:0 niz w 20.
Tak samo z wysokoscia wygranych. Mozesz wygrac wiecej z mniejsza iloscia granych meczy bo trafisz mniej 0:0 i zagrac wieksza stawka. I na odwrot.
Poprostu trzeba miec BARDZO DOBRA skutecznosc w doborze meczy.
Poprawcie mnie jezeli sie myle.
Tylko, że na najniższym stopniu progresji.no jak szybko padają bramki to akurat raczej dobrze.