yamakasi
Użytkownik
Wazne ze i mniej stresu. Chcesz wygrac wiecej ? Zwieksz stawki to bedziesz mial wiecej nawet na najnizszym stopniu.Tylko, że na najniższym stopniu progresji.
Wazne ze i mniej stresu. Chcesz wygrac wiecej ? Zwieksz stawki to bedziesz mial wiecej nawet na najnizszym stopniu.Tylko, że na najniższym stopniu progresji.
No tak, zgodzę się. Tylko jak żelazne nerwy trzeba mieć by grać dalej w bezbramkowym remisie po 80 minucie grając na wysokiej stawce.Wazne ze i mniej stresu. Chcesz wygrac wiecej ? Zwieksz stawki to bedziesz mial wiecej nawet na najnizszym stopniu.
Stronę podam, ale chciałbym nieco dyskusje ruszyć.Jeśli faktycznie jest tak jak piszesz. To gra jak najbardziej opłacalna.
Ciekawe co to za strona?? ????
Na taką ilość meczy to procent wtopionych meczy jest niski bardzo. Na plusie byłbyś na pewno.Stronę podam, ale chciałbym nieco dyskusje ruszyć.
Co do opłacalności to nie wiem czy jest tak kolorowo...
Jeden mecz 0-0 potrafi utopić spory zysk...
Tutaj wychodzi, że 0-0 wypada raz na 10-15 meczów.
Kursy tych meczów są 1.7-2.0 na drużynę gospodarzy.
Zakładki na 100% będą tylko kwestia ich ilości.
Czy ktoś jeszcze może chłodną głową spojrzeć na te "statystki" z przed 3 sezonów?
Ty się najpierw zastanów. Normalnie można być na minusie, jak nie umiesz mnożyć to nie jest moj problem. Nie każdy gra płaską stawką na każdy mecz i autor wpisu też tego nie napisał, więc pomyśl.Oceniam to na swoim przykładzie mimo, że mam wachlarz stawek odnośnie danego meczu.
Grasz 250 meczy i 11 kończysz porażką to jak możesz być na minusie co?? Zastanów się co piszesz...
A co do ilości meczy - w natłoku sezonu wrzesień - grudzień i luty - maj. Gdzie masz puchary itd.. to w miesiącu jesteś w stanie lekko zagrać 60-80 spotkań.
No chyba, że Ty tylko grasz tzw. " Pewniaki " typu Real Barca itd.. ???? to ilość dla Ciebie jest ogromna ????
Nerwy ze stali. Akceptuj to, że podejmiesz czasem złą decyzję. Nie bój się ani kontynuować, ani rezygnować z meczu, z tym że to drugie to naprawdę rzadko. Tak z własnego doświadczenia.Jeszcze jakieś kwestie które trzeba by było wziąć po uwagę?
Dokładnie. Ja tak właśnie gram od jakiegoś czasu. Już dawno zauważyłem, że w meczach które wybieram najwięcej pierwszych bramek pada w pierwszych minutach. Co zresztą się zgadza ze statystykami ligowymi. Przynajmniej tych lig które gram czyli overowych. Zatem wygrane na pierwszych progach mam większe a potem maleją. Ale w razie zakładki rosną tak czy inaczej.Wazne ze i mniej stresu. Chcesz wygrac wiecej ? Zwieksz stawki to bedziesz mial wiecej nawet na najnizszym stopniu.
Widzę, że dało Ci do myślenia to, że gram mniej meczów od jakiegoś czasu i skuteczność wzrosła. Gdyby nie głupie błędy czy brak konsekwencji (granie do końca na over a nie uciekanie) to byłbym sporo na plusie.Troche trzeba rozruszac temat.
Lepiej grac mniej czy wieksza ilosc meczy ?
Oczywiscie nie grajac kazdy mecz jak leci tylko po swoich analizach.
I nie wyskakiwac mi z matematyka bo nigdy nie wiadomo ile wyniesiemy na czy z meczu. Wiec nie da sie za bardzo policzyc ze jak zagramy 10 a 20 meczy to tu bedziemy na a tam na
Teoretycznie mniejsza ilosc granych meczy zmniejsza ryzyko trafienia wyniku 0:0. Tylko ze np. zagrasz 10 a nie 20 a z tych 10 trafisz wiecej 0:0 niz w 20.
Tak samo z wysokoscia wygranych. Mozesz wygrac wiecej z mniejsza iloscia granych meczy bo trafisz mniej 0:0 i zagrac wieksza stawka. I na odwrot.
Poprostu trzeba miec BARDZO DOBRA skutecznosc w doborze meczy.
Poprawcie mnie jezeli sie myle.
Masz tutaj temat z typami/propozycjami do tego systemu ????Witam wszystkich.
Ja od wczoraj zacząłem grać tym systemem i mam nadzieję że będzie dobrze ????
Wczoraj grałem Bayern - Juventus w sumie na 3 gole i wlazły 2 zakładki i jeden zwykły, ogólnie 43,30zł na plus ????
Chciałem również obstawić Legię ale niestety się nie dało.
Gram stawkami z pierwszego posta jak na razie ale będę chciał grać wszystko razy 2 czyli za 1zł,2,4,8,16,32,64,128 ponieważ wiąże się to z większym zyskiem
Fajnie by było gdyby ludzie wstawiali codziennie mecze które zamierzają grać, wtedy można coś podejrzeć
Ja dzisiaj planuję zagrać Lazio - Sparta Praga i Sevilla - Basel te mecze gram do pierwszej bramki.
Pozdrawiam i życzę samych +++++