Ja po wczorajszej wtopie na Barcelonie od stanu 1-0 ten mecz już zamykam i zadowalam się zyskiem 40złGol, karny Gramy dalej?
dobrze napisane ja od roku przerabiam taktyke do tego systemu gdzie inni dopiero go odkrywają ,uczymy sie na błedachTakie sytuacje z karnym przy granicach minut są najgorsze, dlatego zakładki mogą ratować często.
Co do Sevilli i nie tylko nie radzę grać meczy przy stanie gdy padła bramka na kolejny gol.(wyjątek to mocna drużyna przeciwko słabej).
Grałem tym systemem i zarówno wiele zyskiwałem jak i traciłem. Najgorsze co można zrobić to nie trzymać się zasad systemu. Gorąca głowa najgorszym doradcą. Z drugiej strony trzeba przegrać, żeby być kompletnym i to zrozumieć.
Są wyjątki, przykład podawałem wcześniej mecz Tianjin Teda - Guangzhou Evergrande, sam nie polecam tak graćdobrze napisane ja od roku przerabiam taktyke do tego systemu gdzie inni dopiero go odkrywają ,uczymy sie na błedach
No to pięknie dzień się zaczął, szczególnie na dwóch pierwszych spotkaniach, w których zakładli wchodziły ???? Myślę że opłacało się zrywać o tej godzinie. No to macie ostatnie spotkania, na dzisiaj ????Ja gram dzisiaj to ???? :
Saprissa - Alajuelense (04:00)
Sunshine Coast - Redlands (06:15)
Betis - Sevilla (12:00)
To jest zakladka systemu bukmacherskie a wiec otwarta zakladka. A skoro hank nic nie pisze to mozna smialo sie meczami wymieniac. Wiadomo ze nie ma co spamowac na sile.Czemu zrobiliście dla Hank'a z tematu śmietnik??
No to pięknie dzień się zaczął, szczególnie na dwóch pierwszych spotkaniach, w których zakładli wchodziły ???? Myślę że opłacało się zrywać o tej godzinie. No to macie ostatnie spotkania, na dzisiaj ????
Hannover II-Victoria Hamburg (14:00)
Swansea - Chelsea (17:00)
AC Milan - Catania ( 20:45)
Defensor Sporting - Club Nacional de Football (21:00)
I oto właśnie dzień zakończony ładnym ???? Ogółem tą metodą zarabiam tydzień czasu, i pokaźna sumka się uzbierała ???? , a na sam koniec polecam jeszcze jedno spotkanie:No to pięknie dzień się zaczął, szczególnie na dwóch pierwszych spotkaniach, w których zakładli wchodziły Myślę że opłacało się zrywać o tej godzinie. No to macie ostatnie spotkania, na dzisiaj
Hannover II-Victoria Hamburg (14:00)
Swansea - Chelsea (17:00)
AC Milan - Catania ( 20:45)
Defensor Sporting - Club Nacional de Football (21:00)
Celowo to bardzo wątpliwe ale to że rynki są zawieszane na kilka minut to bardzo częste zdarzenie i nie doszukiwał bym się tu celowości,po prostu czasami tak dużo się dzieje na boisku że wolą na chwilę zawiesićZarzylo sie komus zeby buk (bet365) blokowal celowo kursy?