To i ja dorzucę, mam nadzieję że cenną, uwagę. Jeżeli traficie na spotkanie, którego wyniku dokładnie nie śledzicie tzn wrzucacie zakład co te 10min i nie gapicie się w wynik czy aby przypadkiem się nie zmienił, to nie załamujcie się od razu kiedy zobaczycie że bet podał że bramka wpadła w 31,61,81 itd minucie (czyli kiedy minimalnie zabrakło do zakładki bądź w ogóle wygrania zakładu kiedy ktoś np jak ja gra do 70min). Bet oczywiście normalnie rozliczy wam wtedy zakład jako porażkę. W takiej sytuacji zawsze sprawdźcie oficjalną stronę rozgrywek aby upewnic się czy bramka aby na pewno nie padła te kilkanaście sekund wcześniej. Mi się już zdarzyły trzy takie przypadki. Pierwszy parę tygodni temu, mecz Fulham-Everton. Tak się składa, że akurat oglądałem ten mecz i jak byk widziałem, że bramka padła w 49:58 minucie. Bet rozliczył zakład jako 51min, a więc napisałem do supportu, poprosili o podanie linku potwierdzającego (oficjalna strona
premier league, która potwierdzała moją wersję) i sprawa załatwiona na moją korzyśc, piękna zakładka. Kolejne przypadki wczoraj i dziś- w meczu azjatyckiej
LM, oraz Brugge-Genk. Bramki według Bet odpowiednio w 61 i 71min. W rzeczywistości- na oficjalnych stronach czas bramek to 60 i 70min. Zakłady ponownie zgłoszone do rozpatrzenia. I myślę, że ponownie nie będzie problemów z ich właściwym, a więc pozytywnym rozliczeniem.
Tak więc jeżeli ktoś widzi, że bramka figuruje jako 61min itp to niech nie załamuje rąk 'ajj tak blisko zakładki' tylko niech poszpera na oficjalnych stronach rozgrywek ???? No, mam nadzieję że komuś się to kiedyś przyda, pozdrawiam.
@Seyonne, tak jak mówię, jest to dla sytuacji, w które sam nie jesteś pewien kiedy padła. Kiedy nie obserwowałeś akurat tego meczu/zakładu i widzisz po fakcie daną minutę rozliczoną przez bukmachera ;d