>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Germanbet 5 Euro Za Rejstracje

Status
Zamknięty.
F 0

frantic20

Użytkownik
1. Bank account details

SWIFT Adr./BIC-Code
IBAN
Name of bank (nazwa banku )
Recipient&#39;s name

2. Please enter desired amount
Amount (kwota do wyplaty)

Mogłby mi ktos objaśnic co w tych polach wpisać (wypłata)

pele69 3

pele69

Użytkownik
Działa, dodało mi 5 euro tylko mam jeden mały problem. Tak mi sie muli ta strona ze nie moge nawet postawic zadnego kuponu...A jak jest u was??;/

K 0

kusiu

Użytkownik
U mnie laduje sie tylko gorne logo. Support to u nich tylko sie tak nazywa .. wogole nie odpisuja. Ale wazne zeby mi moje 20 ojro wyplacili :p

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
A u mnie jest tak ze: wpisuje haslo luguje sie i otwiera sie strona w ktorej jest napisane &quot;Service Unavailable&quot; ???? ???? ... pewnie Polacy znowu zaczeli masowo kozystac z bonusow ???? ????

F 0

frantic20

Użytkownik
mam problem ;/ wygrałem 3 kupony o wszystkie są rozliczone na zielono tylko że do stanu konta dodało mi tlyko 2 wygrane ;/ i chyba musze napisac do suportu żeby to poprawili tlyko nieznam angielskiego na tyle czy moglby mi ktoś napisać cos takiego
&quot;proszę o korekte zakłądów na moim koncie, ponieważ stan konta niezgadza się z wygranymi zakłądami.&quot; czy cos takiego ;&gt; http://uczen.brzesko.edu.pl/~jagielski_sz/add.jpg

K 0

kusiu

Użytkownik
My account condition isn&#39;t agreed with won bets, so that could you correct my account quantity ?

Tak powinno byc dobrze ????

Jest dobrze .. buk nadal dziala ;)

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
&quot;Service Unavailable&quot; moze za duzo ludzi wbija .mam nadzieje ze bedzie dobrze o juz ok 20euro mialem na koncie

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
To jeszcze akutalne?

Bo się zarejestrowałem, i nic. ????

Musisz wejs na swojego emaila i potwierdzic rejestracje. Jezeli to zrbiles i nie masz nic na koncie w Germanbet to znaczy ze promocje wysofali bo Polacy sie o niej dowiedzieli (zartuje ???? )

sioux 0

sioux

Użytkownik
Coś nie tak ???? założylem drugie konto i nic. Pokażcie screen jak wy wpisujecie, może coś źle robie?? :roll:

Promocja sie chyba skończyla bo nie widze banera przez ktory mozna bylo do niej wejsc. Hehe po polnocy Germanbet smiga pieknie :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom