kksg
Użytkownik
Na razie nie jest mi potrzebne a nie założyłbym od tak tylko musiałbym trochę poczekać na załatwienie wszystkich papierów.Przecież możesz na siebie założyć konto bankowe...
Na razie nie jest mi potrzebne a nie założyłbym od tak tylko musiałbym trochę poczekać na załatwienie wszystkich papierów.Przecież możesz na siebie założyć konto bankowe...
zjebałes kolego.jak już konto miałes na ojca to było i munebokers na niego założyc.jestem wiecej niż pewny ze ci tego hajsu nie dadza.a mogles ten przegrac z kims o ile maja poekra albo gry multiplayerNa razie nie jest mi potrzebne a nie założyłbym od tak tylko musiałbym trochę poczekać na załatwienie wszystkich papierów.
Nie wiem po co takie głupoty piszeszzjebałes kolego.jak już konto miałes na ojca to było i munebokers na niego założyc.jestem wiecej niż pewny ze ci tego hajsu nie dadza.a mogles ten przegrac z kims o ile maja poekra albo gry multiplayer
Jeżeli nie poproszą Cię o jakiś dowód że to Twoje konto bankowe to wypłata dojdzie, powinno wszystko być ok, bez obaw.A jak myślicie przejdzie wypłata na konto bankowe mojego ojca a konto jest założone na mnie?? próbował ktoś kiedyś wypłacać na inne dane niż na koncie??
jak wyplaca na osobe inna niż ma konto.to blokuja wyplate chyba jasne:zoltakartka:.a nawet jak mu hajs zwróca to czy wyplaci ponownie..? na siebie tak?to mowilem zeby zrobil tak odrazu a nie komplikowal sobie sprawe.bo mogą mu bana dac bez gadania i tyle ????a skan coz tego ze wysle jak danych osoby na której konto wyplaca nie zmieni.wiec nie wbijaj że glupoty bo mu poradzilem jak sie nie wjeb.. na mine z bukiemNie wiem po co takie głupoty piszesz
Przecież nie mogą mu kasy zabrać ! pomyśl czasem
Albo Ci anulują wypłate to sobie wypłacisz na mb albo normalnie wypłacą
w najgorszym wypadku mogą chcieć scan dowodu to wtedy im wyslesz scan tego na kogo masz konto
Bukmacher nie ma pojęcia czy podany numer rachunku należy do niego czy do jego ojca, może poprosić żeby wysłał jakiś dokument potwierdzający to, ale jeżeli nie poprosi i wypłata pójdzie to bank to na pewno przymnie.jak wyplaca na osobe inna niż ma konto.to blokuja wyplate chyba jasne:zoltakartka:.a nawet jak mu hajs zwróca to czy wyplaci ponownie..? na siebie tak?to mowilem zeby zrobil tak odrazu a nie komplikowal sobie sprawe.bo mogą mu bana dac bez gadania i tyle ????a skan coz tego ze wysle jak danych osoby na której konto wyplaca nie zmieni.wiec nie wbijaj że glupoty bo mu poradzilem jak sie nie wjeb.. na mine z bukiem
Wiem co mówię bo sprawdzałem i pieniądze bez problemu przechodzą, może przy dużych kwotach banki na to zwracają uwagę ale przy kilku stówkach zawsze było ok. Według mnie na 95% kasa dojdzie.dane sie muszą zgadzać w 100% wysla załuzmy na Jana Kowalskiego.a konto bedzie na Renie Grabowską to bank nie przyjmie przelewu.chyba że sie myle ale to by dało duze pole do wałków bo zakladasz lewe konta(bonusy) a hajs bez klopotow transferujesz na swoje konto BANKOWE.
napisz czy ci doszła ta flota i sie wyjaśni. ja wsyatwiam kurs 1,05@ że nie wyślą. i 2.2@ że wyłapie jeszcze bana dzieki waszym poradom
a dlamnie to nierealne.buk jak wysyła hajs to podaje dane osoby na której konto ma wysłać.wsyztkie przelewy oprucz numeru konta mają nazwe konta (czyli nazwe firmy lub adresata imiennego)i jeśli sie nie zgadza to z danymi konta to bank hajs odeśle i to jestem przekonany.Wiem co mówię bo sprawdzałem i pieniądze bez problemu przechodzą, może przy dużych kwotach banki na to zwracają uwagę ale przy kilku stówkach zawsze było ok. Według mnie na 95% kasa dojdzie.
Co Ci z lewych kont jeżeli jak bierzesz bonus to praktycznie zawsze chcą skan dowodu?
Jak pytałem suportu na betssonie i na bet365 to mówili że nie wolno wypłacać na konto rodziny muszą być moje daneja mam konto w bet-at-home na mamę, a kasę wpłacam i wypłacam ze swojego konta bankowego i nie ma żadnych problemów
Na tą chiwle 3600 i kupony w trakcie za 400 też dałem na Polske;]ładnie to obróciłeś ????
Ja dzisiaj na Polskę za wszystko.