>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gamebookers FREE 35z

piatddz 68,9K

piatddz

Użytkownik
Super, ja robilem depozyt i jak zwykle nie mam zadnego bonusu.
0 aktywnych promocji i bonusow. Stan konta - 0.00 zl.
A robilem depozyt 3 razy. Super zawsze tak mam

mroku 104

mroku

Użytkownik
Dostępne kwota równa saldu konta z prawdziwymi pieniędzmi. Można ją wykorzystać w dowolnych rozgrywkach. Jest to maksymalna kwota, którą można wypłacić. Nie obejmuje ona pieniędzy w grze.
Czyli luzacko mozna cash-out ???? a 35 nam zostaje na dalsza gre.. Tak mysle oczywiscie..

edit:
wyplacilem ponad bonus.. teraz czekamy 2-6h ! Odjeto mi 78 i zostalo tylko 35 zablokowane ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja tam miałem konto, ale chciałem założyć z linku jakiegoś forum to się dogadałem z supportem i mi zamknęli moje konto, a potem wyszło jakoś tak, że nie założyłem nowego konta. Tylko dla starych to jest czy jak?

mroku 104

mroku

Użytkownik
tak. na pewno dla tych ktorzy mieli juz konto, a z tymi depozytami to roznie. jak ktos dostal meila to kasa jest, jak nie - trudno.

wszechx 23

wszechx

Użytkownik
szkoda bo maila zadnego nie dostałem i pewnie juz nie dostane... a konto mam tam juz od ponad roku i robilem depozyt ???? coz moze innym razem... ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Zagrałem kupon z mniejszym ako niż 2. Zabiorą mi kasę czy nie będzie po prostu ten kupon wliczony do obrotu?
zdaje mi sie ,ze nie bedzie liczony .[ale wygrana normalnie zaksiegowana ]
PS Ja se strzelilem krejzi kupona ;d jak wejdzie bedzie ponad 6 stow ; p

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
ja mam 35pln

ale sluchajcie po zalogowaniu nie bedziecie od razu widzieli kasy

Wchodzicie w moje konto i tam dopiero bonusy i aktywuj bo moze nie kazdy tak zrobil

see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Ta, ja dopiero po przeczytaniu maila to zobaczylem ????
Btw. Wiecie, ze jestem od was fajniejszy i dostałem tyle ?
Kwota bonusu zł55,00 PLN została dodana do Twojego konta z prawdziwymi pieniędzmi, jako kwota zastrzeżona.

Do góry Bottom