cygeiro
Użytkownik
w 10 minut da się strzelić jeszcze 3 bramki, warto ryzykować za to tyle sałaty? no chyba, że oglądasz to spotkanie i ma bardzo spokojny przebieg to wtedy rozumiem
Mistrzowie live graja 1.01
w 10 minut da się strzelić jeszcze 3 bramki, warto ryzykować za to tyle sałaty? no chyba, że oglądasz to spotkanie i ma bardzo spokojny przebieg to wtedy rozumiem
Mistrzowie live graja 1.01
Czemu w tabeli mam trafionych 2 oddanych 3 gdy ja dwa trafiłem a raz nie trafiłem :
a ile razy udało ci sie trafic z armaty ta truskawką do dyni ?? bo kurde ja zawsze celuje i nigdy nie moge trafic trzy razy..a tak sie staram ;/
Czarodziej na temat techniki wygrywania na slotach. "No ja se tu pomacham i moze se wygram wiecej"...alke masz jakas metode zeby trafić ?? bo ja troche macham rekami czaruje, i staram sie przymierzyc, ale kur...***** daje... ;/
hahahahahhaah
http://forum.bukmacherskie.com/f98/typy-typu-1x-co-sadzicie-38893.html#post1362918Obstawianie czegoś takich imprez jak nie dawno była w Londynie to bez sens, każdy może wygrać z każdym więc przy obstawianiu tej dyscypliny możemy ufać tylko userom, którzy mają tenisistę w awatarze.(Prasa, Gusto itd.)
Dzisiaj w nocy będzie remis w tym meczu :
New York Knicks-Chicago Bulls
mam poważne info od graczy z NBA ( w tym meczu graja goście z którymi grałem w jednej drużynie na uniwersytecie)
Gram za 1255 euro
nie mam pytań ????Spotkanieittsburgh Penguins -
Ottawa Senators
typ-2
Kurs:3.90
Buk:unibet
Analiza:jutro zagraja zesoba pittsburgh- ottawa stawiam na ottawa .mysle ze ottawa wygra poniewaz wygrali 2 mecze ostatnie a pittsburgh przegralo ostatni mecz.wiem ze to jest kiepska analiza ale inni tez maja kiepskie analizy i im nie dajecie -100 i co bylo zle w moje analizie St.liege powiedzcie mi dobra tylko ja sie pytam i mi nie dajcie -100 lub nie blokujcie znowu na 1 miesiac.
Ten sam autor, gość ewidentnie kpi z ludzi ????. Na pewno ma dobre info, ale ta cała otoczka i ściemaSpotkanie:St. Liege-Kortrijk
Typ:2
Kurs:6.50
Buk:Unibet
Analiza: Dziś o godzinie 20.30 St.Liege podejmie na wlasnym boisku Kortrijk .Faworytem tego mecuzu jest St.Liege ale jak ich obserwowalem to im nie szlo najlepiej w 3 ostatnich kolejkach.
St.Liege na wlasnym boisku radzi sobie na wet dobrze tylko raz przegrali ale duzo remisoja bo asz 5 .?.Wydaje mi sie ze St.Liege wyjdzie rezerwowym skladzie poniewaz powinin zapewnic sobie po przez dobre miejsce w tabeli i zagraja sobie w lidze europejskiej..Kottrijk jest wyzej w tabeli niz St.liege .Kortrijk na wyjazdach radzom sobie bardzo dobre jak na taka druzyne bo ja ich bardzo malo znam.mysle ze ten mecz bedzie bardzo zacienty i ze Kortijk wyjdzie na 100 procen i ze bedom chcieli zrobic nie spodzianke, dopink kibicow im pomorze zeby wygrac ten mecz.sZKODA E NIE MOZNA POSCIC DWOCH TYPOW BO BYM POSCIL NA 2.5 POWYZEJ.
Tragiczna analiza, przy okazji zajrzyj do słownika ortograficznego
Polska liga w kręgu najlepszych w Europie ????zgadza się Canal+ ma NBA ale jeśli chodzi o platformy to jest najdroższy, najlepszy jak dla mnie jest cyfrowy polsat poniewaz ma rozne dyscypliny. Jeśli jesteś tylko fanem piłki nożnej i koszykówki polecam Canal+. Żeby CIę nie skłamać aby mieć canal plus i dostęp do meczy będzie abonament w granicach 60 zł chyba, że jest promocja na św. Cyfra wymiata bo mają najlepsze ligi europy w tym Polską.
Dokladnie, mowiac o najlepszych ligach w przypadku tv liczy sie glownie atrakcyjnosc danej ligi na danym rynku a nasza ekstraklasa pod tym wzgledem bije inne ligi jesli chodzi o polski rynek.Jakiś dziwny tok rozumowania masz, nie widzę w tym nic dziwnego.
Takich błędów sędziowskich, wyzwisk do PZPN czy "dryblingów" piłkarzy to nie wszędzie zobaczyszNo atrakcyjna w pewnym sensie jest, pośmiać się można i pod tym względem jest w światowej czołówce ????
Autora tekstu proszę o wyrozumiałość, ale musiałem to wstawić ????Normalnie się chyba powoli uzależniam. 2 zł to minimalnie codziennie.
Zabawny lapsus jezykowy z kalibru: okuszują, zgłodłem, ogłupłeś ????O Wszystkim zadecydują sami piłkarze jednak przypuszczam że gdy oni się wycofają pójdzie solidarność piłkarzy i jeszcze ze 2 -3 narodowości się wycofią Po za tym prezes Fifa czeka na wyjaśnienia od Angoli w sprawie tego wypadku.
padłemarbiter - nie miales racji ???? poszedlem na balety i znowu zadna nie chciala sie lizac...wkur.wia mnie to juz po malu..co chwile widze ze jakas laska sie lize z kolesiem na parkiecie a ze mna zadna..a wcale nie jestem [paszczurem ani nie mam nadwagi !! ehhh ????