>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Forumowe Łapu Capu

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Z tematu &#39;Zagadki sportowe&#39;
Niezwykle precyzyjne pytanie...
Jak nazywa sie pilkarz ktory wystapil na ostatnich Mistrzostwach Swiata w Beach Soccerze ktore odbyly sie w Dubaju?.
????
proof chyba walczy o abonament do &#39;Lapu capu&#39;

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Z tematu &#39;Zagadki sportowe&#39;
Niezwykle precyzyjne pytanie...

????
proof chyba walczy o abonament do &#39;Lapu capu&#39;
Ludzie gorsze i bardziej smiechowe pomylki popelniali a wiec raczej glownym faworytem nie jestem.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie z forum ale gdzieś trzeba było wrzucić ;)
Zatrzymać Wisłę!
W dziewięciu ostatnich latach Wisła Kraków aż sześć razy sięgała po mistrzostwo Polski.
W tym sezonie Biała Gwiazda także celuje w tytuł. Ale czy konkurencja pozwoli 11-ce Macieja Skorży na zdobycie hat-tricka? Typuj już teraz!
by &quot;bukmacher zawsze na bieżąco&quot; - bwin ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Tedzik do kolegi, który chce pograć w bejsbol w klubie ;).

najlepiej zadzwon/napisz i się dowiedz co nieco,
powiesz im że udało ci się odbić szyszkę narzuconą przez młodszą siostre to Cię z otwartymi rękami przyjmą ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Ludzie to MIDEL NAPISAL OTO DOWOD ----- http://img194.imageshack.us/i/lol2fe.jpg/ / / A JA TO NAPISALEM BO NIE UMIALEM SCREENA WLEPIC !!http://img194.imageshack.us/i/lol2fe.jpg/
/ OJ CYGEIRO I TAK WKLEISZ COS A NIE ZAPYTASZ..BRAK SLOW
A o co Cie mialem zapytac? Jakie plyty beda w CD Action? Wybacz ale mnie to nie interesuje. Tak samo jak i gowno mnie obchodzi ze zrobienia screena Cie przerasta. Zobaczylem i wkleilem bo mnie to rozsmieszylo a od tego jest ten temat. A inwektywy zachowaj dla swoich znajomych.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Nie wiem, czy uchybienia naszego translatora, który w shoutboxie jest wychwalany, również się tu nadają. W każdym razie zamieszczam przetłumaczoną na francuski wypowiedź jednego z użytkowników.
&quot;Eh bien maintenant, les messieurs de poślady KMZ court-circuit et l&#39;embrasser avec Wanda HANDI&quot;

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Spotkanie: Mallorca - Real
Typ: HT/FT 1/2
Kurs: 25,00
Expekt
Analiza typowo nie sportowa: PODOBNO USTAWIONE na taką właśnie kombinację
Czy to prawda to się okaże po pierwszej połowie gdzie powinnna wygrywać Mallorca.
Ja wierzę po tym jak REAL ustawił na 2:2 pierwsza połowę ( kurs 60 na 2:2 do przerwy ostatni mecz z OSASUNĄ) wiec gram za 50 pln

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
nawijka Norka89 !
na konkrecie. ;-)

Ciemna mini z ameryki
znowu mi zmieniła szyki
Miała wygrać choćby seta
bym mógł wygrać parę zeta
Lecz ta serbka twarda szyjka
co ma ciekawego ryjka;)
znów wygrała bardzo ładnie