2-6 5-7 = 7-12 +5.5 dla Luczaka = 12.5 - 12 ????
6+7=....
2-6 5-7 = 7-12 +5.5 dla Luczaka = 12.5 - 12 ????
????Jak nazywa sie pilkarz ktory wystapil na ostatnich Mistrzostwach Swiata w Beach Soccerze ktore odbyly sie w Dubaju?.
Ludzie gorsze i bardziej smiechowe pomylki popelniali a wiec raczej glownym faworytem nie jestem.Z tematu 'Zagadki sportowe'
Niezwykle precyzyjne pytanie...
????
proof chyba walczy o abonament do 'Lapu capu'
Tym zdaniem udowodniłeś że nie masz do siebie dystansu ;-)Ludzie gorsze i bardziej smiechowe pomylki popelniali a wiec raczej glownym faworytem nie jestem.
Z tematu 'Zagadki sportowe'
Niezwykle precyzyjne pytanie...
????
proof chyba walczy o abonament do 'Lapu capu'
Z tego co sie orientuje to Patryk z Pierwszej Miłości prowadzi zajęcia z baseballu w swoim liceum, a akcja serialu dzieje sie właśnie we Wrocławiu no ale chyba to nie specjalnie Cie zainteresuje xD
Dobre odpowiedzi.w damskim łatwiej Ci będzie home run zaliczyć
Abonament dla MadAngela! ;dDobre odpowiedzi.
???? ???? ????
morze to jest Bałtyckie.
A zdanie zaczynamy z dużej litery.
???? :grin::grin:Zdania nie zaczyna się od "a".
by "bukmacher zawsze na bieżąco" - bwinZatrzymać Wisłę!
W dziewięciu ostatnich latach Wisła Kraków aż sześć razy sięgała po mistrzostwo Polski.
W tym sezonie Biała Gwiazda także celuje w tytuł. Ale czy konkurencja pozwoli 11-ce Macieja Skorży na zdobycie hat-tricka? Typuj już teraz!
najlepiej zadzwon/napisz i się dowiedz co nieco,
powiesz im że udało ci się odbić szyszkę narzuconą przez młodszą siostre to Cię z otwartymi rękami przyjmą ????
A o co Cie mialem zapytac? Jakie plyty beda w CD Action? Wybacz ale mnie to nie interesuje. Tak samo jak i gowno mnie obchodzi ze zrobienia screena Cie przerasta. Zobaczylem i wkleilem bo mnie to rozsmieszylo a od tego jest ten temat. A inwektywy zachowaj dla swoich znajomych.Ludzie to MIDEL NAPISAL OTO DOWOD ----- http://img194.imageshack.us/i/lol2fe.jpg/ / / A JA TO NAPISALEM BO NIE UMIALEM SCREENA WLEPIC !!http://img194.imageshack.us/i/lol2fe.jpg/
/ OJ CYGEIRO I TAK WKLEISZ COS A NIE ZAPYTASZ..BRAK SLOW
A co do kompromitacji, to dla mnie kompromitacją jest sprzedawanie typów po 30 zł miesięcznie i tyle w temacie.
Witam. Dziś Bayern wygrywa- grają w nowych strojach
BAYERN
Uważam, że pasuje .Daje dom i kobiete na Bayern.
Przekonałeś mnie tymi nowymi strojami.
"Eh bien maintenant, les messieurs de poślady KMZ court-circuit et l'embrasser avec Wanda HANDI"
Dostałem cynk ,że będzie lektura o psie który jeździł koleją. A temat coś porównać warunki PKP do InterCity. :|
Ale nie jestem na 100% peffny.
Rzeczywiście zabawne... Zachowujesz się jakbyś miał przed sobą test szóstoklasisty ????
to tyle ode mnie.Test szóstoklasisty jest na tym samym poziomie co matura ;-).
a dzisiaj dzieciaki pocinają w tibie z przerwami na redtuby ????
plotka o przekupywaniu sędziów przez Real (bo będzie taniej niż kupować piłkarzy po 100 mln) chyba prawdziwa.Spotkanie: Mallorca - Real
Typ: HT/FT 1/2
Kurs: 25,00
Expekt
Analiza typowo nie sportowa: PODOBNO USTAWIONE na taką właśnie kombinację
Czy to prawda to się okaże po pierwszej połowie gdzie powinnna wygrywać Mallorca.
Ja wierzę po tym jak REAL ustawił na 2:2 pierwsza połowę ( kurs 60 na 2:2 do przerwy ostatni mecz z OSASUNĄ) wiec gram za 50 pln
bym mógł wygrać parę zeta
Lecz ta serbka twarda szyjka
co ma ciekawego ryjka
znów wygrała bardzo ładnie
Tylko budżet mój jest na dnie...