cygeiro
Użytkownik
zajebiste ????w temacie od "1zł do 100zł" dobry pocisk ????
zajebiste ????w temacie od "1zł do 100zł" dobry pocisk ????
Fabik kto to jest janusz?
Taki Andrzej.
Dużo na tej imprezie łatwych dziewczyn?
hahahahaTy zamazałeś nick ? ????
Od tego jest Redtube ????Mam nadzieję ze to nie ja
To dzisiaj "normalnych" nazywa się napalonymi hehe, dobrze wiedzieć ????
hehehehe ciężko było rozkminićOd tego jest Redtube ????
Dobra żart.
Worek na głowę,jazda?... kurde hardcore jesteś ;]
Fabik,
Nie,wiesz Kononowicz.
Nie chciałem być chamem, i tak większość wie kto to.. bo już się wydał sam..
Głowę dam sobie uciąć, że gracze z Warszawy bardziej denerwowali się przed sparingiem z Arsenalem niż przed derbami z wielką Polonią ????
Mówisz, że Arsenal zagrał z pełnym zaangażowaniem ? jakoś skład Kanonierów o tym nie świadczył.
Kiedyś też myślałem, że bukmacher to ten, który obstawia mecze, ale miałem wtedy 12-13 lat ????
Ała, prawie spadłem z krzesła ????Kiedyś też myślałem, że bukmacher to ten, który obstawia mecze, ale miałem wtedy 12-13 lat ????
u jednego z VIP`ów 8)Co ty robisz wogóle w vipach? Gorszego typera na forum ze świecą można szukać. Wtopiłem na tobie kupe kasy. Stary wisisz mi kilka set zlotych. Do usranej smierci sie nie wypłacisz. Znajde Cie chociażbym mial szukac cale zycie. ????
dla wtajemniczonychjeszcz nie placz 4-5
poważnie z tymi bonusami od bah i tobet ja w dzięń kobiet mam urodziny a nie jestem kobietą to mogą mi nie dać!!!! Jak myslicie???
Panyyy jak już rozkminiamy filmy, to może ktoś coś poleci z horrorów ? Tak żeby panna się bała i chciała się później dymać....
Piły wszystkie części oglądnięte....
Kolejna przyszła gwiazda tego forum- najpierw dawid.6500, później rumak , a teraz bonio :] Dwóch pierwszych jakoś ostatnio nie ma :]hehe dobry ten motyw z wężem, no ale co ja niby mam puścić ? pająka wezmę w słoik i wypuszczę u niej w pokoju, ona się wystraszy( a się boi cholernie ich) ja udam maczo i zabiję pająka i co haha rzuci się na mnie, że ją uratowałem i od razu "ice cream" hmmm nie przejdzie to, potrzebuję horroru takiego mocnego....
hahahahaha dobry koleś:grin:zrozumiała kminka.