macieqleo
Użytkownik
skromność przede wszystkim ????i jest pozamiatane, a ja kuźwa obdarowałem pół forum typami na których można było zrobić tysiące, a sam zostanę z niczym.
skromność przede wszystkim ????i jest pozamiatane, a ja kuźwa obdarowałem pół forum typami na których można było zrobić tysiące, a sam zostanę z niczym.
:grin::grin::grin::grin:wycukruj sobie maniure z skandynawii to bedziesz miał 20 spinów na jej koncie
sprawdzone
KMWTW ????http://img828.imageshack.us/f/skanowanie0001q.jpg/
AKO:98 zyciówka ;D
heheh^^KMWTW ????
Ja nie wierzę, że to na poważnie. :jezora:
Valdez obronił??
Valdes kur***, Valdes !
Valdes, pedale, Valdes
Cytując pewien kawał z HP z tematu "Najlepsze dowcipy..."
Dla niekumatych kumaczów???? ValdeS.
Lukbor też nas wkręcił.Dla niekumatych kumaczów
Prowo udane oł je.
:razz:Ja na betsafe z jednego IP założyłem z 15 kont jak nie więcej i każde na moje dane bo chciałem się na każdym koncie pobawić z 5 PLN jaką dają na start. Później po czasie pomyślałem że tak naprawdę moja gra na Betsafe zakonczyła sie dożywotnio bo z jakiego konta nie wyplace to przy weryfikacji i tak zablokuja. Napisalem wiec z 1 utworzonego konta ze bardzo przepraszam ale bardzo chcialbym grac i bede uzywal tylko jednego konta i nigdy wiecej nie zlamie juz przepisow. W odp. otrzymalem ze grac moge z tego jednego konta zadnych problemow nie bedzie przy wyplacie oni to kontroluja i jesli nie zlamie juz wiecej przepisow to wszystko jest ok. Wiec jestem zadowolony, a myslalem ze juz koniec ????
"afera hazardowa"Przez te wszystkie wydarzenia nie mogę iść spać, bo boję się, że bet365 źle mi rozliczy over 1,5 w meczu Portugalia - Cypr (wynik 4:4). Zaraz mi napiszą, że tylko 1 bramka została zdobyta prawidłowo, gdyż reszta była strzelana z dużego palca u lewej stopy, co jest kategorycznie zabronione, niedozwolone i zakazane. :-|
Na zakonczeniu zamieszania z b365 ;-)
protest pomógł ????
Spotkanie: Meksyk(+0.5)-Ekwador
Typ: 1
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bet365
Jutro w nocy o godzinie 03:00 Meksyk i Ekwador rozpoczynają eliminacje do Euro 2012. Nie będę się tu długo rozpisywał . Meksyk będzie chciał awansować za wszelką cenę ,tak jak pokazał klasę na Mś RPA. Swoją klasą przewyższa gospodarza tego meczu o kilka razy. W swoim składzie mają graczy, którzy potrafią wygrać mecz strzelając kilka bramek . Meksyk potrafi zremisować z RPA 1:1 , wygrać z USa 2:0, więc czemu nie miałaby zrobić tego Ekwadorem słabszym przeciwnikiem :grin:. Jeśli będzie im się tylko chciało, a myślę że będzie, bo przecież są profesjonalistami to wygrają ten mecz nawet i większą ilością goli, żeby dobrze rozpocząć te eliminacje. Jestem za Meksykiem.
Pozdrawiam ????
No ciekawe, Meksyk i Ekwador w eliminacjach do EURO 2012. Z mapą to Ty jakąś styczność miałeś?
a ja myslalem ze sierpnia...największe wpadki, upadki wypadki i śmierzne zdarzenia czerwca
http://www.youtube.com/watch?v=orcZQ3Hpijs
A czepiasz sie, wazne ze sa smierzne zdarzenia :razz:a ja myslalem ze sierpnia...
tytul filmiku: ( Fail Compilation August 2010)
]Kupon #14
Egipt - Sierra Leone (+1)
Typ: 1 Wynik:
Kurs: 1,55
Stawka: 250
Analiza:
Chyba większej analizy tutaj nie potrzeba. Egipt najlepsza reprezentacja z Afryki przeciwko ogórkom z kraju wojny i biedy.