skrewdriver
Użytkownik
????????????Cieszcie się, że Clijsters wygrała, bo jakby przegrała to pewnie by coś poleciało w jej stronę, a wtedy by taki koleś zobaczył na czym polega spotkanie na solo ze mną.
????????????Cieszcie się, że Clijsters wygrała, bo jakby przegrała to pewnie by coś poleciało w jej stronę, a wtedy by taki koleś zobaczył na czym polega spotkanie na solo ze mną.
Heh. :razz:Nie wiem czemu dajecie Jagiellonii tak mało szans w zeszłym sezonie dobrze sobie radziła gdyby nie odjęte 10pkt na początku sezonu zakończyła by sezon teoretycznie na 6 miejscu. W ostatnim czasie chyba nikt nie ma wątpliwości że prezentują się najlepiej z polskich drużyn(LE, superpuchar i teraz świetnie rozpoczęty sezon na tą chwile mają beż wątpienia najlepszy duet w ekstraklasie(Fabiański-Grosicki) ja osobiści jestem wręcz pewny że po zakończeniu rundy jesiennej będą na 1 miejscu. Co będzie na wiosnę trudno przewidzieć ale myślę że będą w niej nawet śilniejsi niż teraz i wygrają ten sezon.
Smacznego.Jednak chcialbym przekonac siebie (a i przy okazji innych) ze mozna zrobic z malego gowna dosc smaczne ciastko.
Ale podnieta na forum że polski zespół dostaje bramkę ????
Całe forum za Juve. Masakra :?
Bo to forum bukmacherskie my tu pieniadze zarabiamy
czego to pieniądze z człowiekiem nie robią :]
zgadzam się żałosne, ale co zrobić :razz:
co jest żałosnego w tym, że ludzie chcą zarobić?
to że nie odprowadzają podatku
Saleta wygral, ale jakim prymitywnym stylem...Saleta po walce wyglądał jak by stoczył 12 rund w boksie z jakimś dobrym rywalem. Obity niemiłosiernie , na ringu przewracał się jak żul pod sklepem. Moim zdaniem zrobił z siebie większe pośmiewisko niż Najman z którego już nikt nie chce się śmiać bo każdy wie co to za agent.
Kupon #16
Chyba najmniej pewna z kuponu jest Woźniacka, ale wiadomo jak to z dziewczynami jest, dostanie taka okresu i dostanie 0:2, dlatego też stawka niska. Ale tak na poważnie to Woźniaka z Radwańską ładnie się prezentowała, 5:0 i Aga poddała mecz z płaczem, do tego dobrze grał Woźniacka bez większych błędów. Victoria to jednak jeszcze nie ta liga co Woźniacki. 1 jak najbardziej do grania po kuszącym kursie.
Barca-Mallorca under 3,5... 1,7 kurs we totomixie kusi
Będzie UNDER?
http://i52.tinypic.com/2crn15g.png2,5 under to moze i tak ale 3,5 to nie odwazyłbym sie
konkret...Witam może się ktos orientuje czy kiedykolwiek wypuszczono taką kolorystykę dla tego modelu - Nike mercurial Talaria II FG.
Głownie intryguje mnie kolor, ale tez na wkladce te gwiazdki zamiast nike ;/
link do fotki : nie mogle wkleic linka; /
Prosze o odpowiedz/pomoc.
pozdrawiam
A mi nikt nie podziękuje za tenisowe peffniaczki ? :grin:
proste bez zbędnych udziwnień, mi sie spodobało.minusów jeszcze nie udostępnili.
Napisał christopher48
Przed chwilą miałem jakieś problemy z zatwierdzeniem odpowiedzi. W efekcie dwa razy dałem na ZATWIERDŹ i nic (było coś, że za 45 sekund mogę wysłać). Dałem trzy raz i się okazało, że mam trzy pod rząd takie same posty w dzisiejszych TYPACH DNIA. Można prosić o usunięcie dwóch z nich tak, aby został tylko jeden.
:browar565:Napisał christopher48
Dobra, już się wszystko samo naprawiło. Nie wiem co się stało, że były trzy, a teraz znowu jest dobrze czyli jeden. Sorki za kłopot.
Kanonier0392 / usunąłem dwa po prostu
Witam spokojnie Wtorek bedzie gotowy na Legie juz i pyknie 2 brameczki i po Legii i wchodzimy na lidera :]
Jest przecież oddzielny temat na FM-a ????
Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Mateusz i mam 52 lata ,od 22 lat jestem zawodowym typerem. Pomagałem już w 13 krajach Europy i moja skuteczność nigdy nie zeszła poniżej 79%. Kursy które gram są różne nie raz powyżej 2.00 , a czasem i 1.50.
Próbowałem już różnych metod i wiem co jest dobre a co złe. Dzięki grze ze mną miesięcznie zarobisz ok. 1100 euro. Typy są podawane codziennie , przeanalizowane oraz subtelnie wybrane najlepsze z oferty. Gram tak , aby każdy dzień kończyć na plusie o czym się możesz już dziś przekonać dostając za darmo kupony. Nie masz nic do stracenie więc czekam na Twoją wiadomość ! Pozdrawiam wszystkich , Mateusz.
Dziękuje za taką ilość maili , każdemu staram się pomóc. Wszelki kontakt w avatarze !
Wygrywaj z resztą Europy !