Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
siemanko mam pytanie obstawiłem sobie meczyk Le Mans - Lyon
i on został przełożony na jutro, i mam takie pytanko czy mam czekać do jutra na ten meczyk i czekać az wejdzie czy będzie ten mecz policzony za 1.00
Potrzebuję informacji.. Chciałbym grać np. 2 z 4 itp itd
Czy można grać 1z2? 3z4? 5z7? 4z9? itp?? jakie są stawki i jak można sobie to policzyć, ponieważ na stronie profesjonala w kalkulatorze się gubie ????
Powinienes miec w punkcie tablice z informacjami jakie sa systemy i za ile się je Gra !
wiem że system 2z3 jest za 3zł i jej wielokrotnosc....2z4 minimalna stawka 6zł
z tego co się orientuje to systemy 1z2 nie ma
Witam!
Nie mam jeszcze konta w żadnym internetowym bukmacherze, a chcę sprawdzić grę systemem "łańcuch 1.70". Może orientujecie się czy można puszczać w fortunie kupony o łącznym kursie 1.70?
Witam!
Nie mam jeszcze konta w żadnym internetowym bukmacherze, a chcę sprawdzić grę systemem "łańcuch 1.70". Może orientujecie się czy można puszczać w fortunie kupony o łącznym kursie 1.70?
Czemu nie? Ponieważ kiedyś Pani z Profka powiedziała mi, że kuponu o tak niskim kursie ona nie może wydrukować, i żebym dodał sobie jeszcze jakieś wydarzenie. Wtedy był łączy kurs ok. 1.50.
Pozdro
Czemu nie? Ponieważ kiedyś Pani z Profka powiedziała mi, że kuponu o tak niskim kursie ona nie może wydrukować, i żebym dodał sobie jeszcze jakieś wydarzenie. Wtedy był łączy kurs ok. 1.50.
Pozdro
no to juz teraz sam nie wiem jaki jest wynik tego meczu.
na wszystkich stronach jest zwyciestwo ditty a na stronie oficjalnej turnieju zwyciestwo mority.profesjonal opiera sie na wyniku podanym przez organizatora
edit:
chyba jednak japonka wygrala bo zmienily sie wyniki w serwisach:-|