Masz racje ???? Opłata wynosi 6 zł :]opłata za 2z4 o ile się nie mylę 6 zł
Nie Dober, stawka na 6 grup nie może być 2 zł ponieważ musi być co najmniej 1 zł na grupę ????z tego co wiem jest od 2 zł i stawka rośnie parzyście 2 , 4, 6, 8 , 10 itd.
Hasło przeważnie przychodzi po kilku godzinach od założenia karty ???? Piszę tego posta chociaż już na pewno masz te hasłomam karte klubu, kiedy przyjdzie mi jakies haslo na email badz sms ?
Tak można....A ja mam pytanie, czy można w tym buku stawiać single?
Eee... chyba nie... bo tak to by był niezły sposób na zarabianie....Mam jeszcze jedno pytanie - W Profesjonale można obstawiać Dużego Lotka, no i wyczytałem że za postawione 2 zł. można wygrać:
1 liczba --1:7 = 12,60 zł
2 liczby --1:55 = 99,00 zł
3 liczby --1:550 = 990,00 zł
4 liczby --1:7 000 = 12 600,00 zł
5 liczb --1:100 000 = 180 000,00 zł
To by się nawet opłacało, często trafiam 1-2 liczy w DL. I moje pytanie, jak zapisać zakład?
W sensie że piszę na kartce 6 wybranych liczb i daje stawkę i z tym idę do okienka?
Przyjmują aż do momentu rozpoczęcia zdarzenia.Orientuje się ktoś może jak na długo przed typowanym zdarzeniem przestają być przyjmowane zakłady w fortunie? Chciałem na jutro puścić jeden zakład a nie wiem czy zdołam się wyrobić jeżeli jest np przestają przyjmować zakłady 1 godzinę wcześniej.