Jak masz jakąś "ustaFFkę" to daj znaćZa jaką najwyższą stawke można zagrać w fortunie kurs 2,25 (2-4 zdarzenia) ??
Witam. Mam pytanie odnosnie wczorajszego Grand Prix Belgii, tzn postawilem na to ze Hamilton bedzie w "Dwójce" i jak wiadomo dojechal 1, potem Massa i 3 Heidfeld, a po wyscigu nalozono na Hamiltona kare (chyba 25 sek) i przesunieto go na 3 miejsce, przez co moj kupon w Fortunie zostal rozliczony jako przegrany, podczas gdy bukmachery internetowi (np Bet 365, Expekt) jako zwyciezce maja tak jak to bylo w wyscigu Hamiltona... Bardzo mi sie to nie podoba, jestem ciekawe czy jak ktos postawil ze Massa wygra o ma kupon rozliczony jako wygrany... W regulaminie jakos nie bardzo moge znalezc informacje na ten temat.... Pozdrawiam
Problem tkwi w tym ze ten rodzaj zakladu, zaklada ze: zespol na ktory postawiles ma prowadzic do polowy LUB / I na koniec meczu....Witam, pierwszy raz mam problem z podwójną szansą w profie - mianowicie obstawiłem na kuponie eintracht frankfurt - arminia bilefeld w podwójnej szansie 1-1, kurs 1,50. Dzisiaj poszedłem po wygraną, której nie otrzymałem. Mecz zakończył się wynikiem 1-1 (arminia prowadziła od 7 minuty, eintracht wyrównał w 87, czyli eintracht wygrał drugą połowę). Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w czym tkwi problem ?
tak przy kazdym zawieraniu zakladow ;] za tyle ile grasz ta sa Twoje pkt + 2 przy kazdym zawieraniu zakladow np. postawiles kupon za 5 zl to dostajesz 7Witam. Niedawno wstąpiłem do Fortuna Klub Plus i otrzymałem kartę. Wiem na czym polega uczestnictwo ale jak powinienem używać tej karty aby otrzymywać punkty? Podawać ją przy zawieraniu zakładów czy inaczej? Proszę o pomoc.