>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Fortuna - opinie

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
od niedawna przy zakładach na statystyki takie jak strzały pisze że rozliczają z OPTA, więc teoretycznie TAK powinni.

A 53,4K

ar0nek

Użytkownik
Witam, czy fortuna bierze staty z optastats jak każdy szanujący się buk? Rozliczyli mi +13.5 kornera realu na czerwono ale opta pokazuje 14. https://optaplayerstats.statsperfor...entus/5a1g6r8o0nw2fuy68ka0ls0es/match-summary .. Czat fortuny konsultanci niedistępni cały dzień, na maila ani formularz 0 odzewu. Jest szansa że zmienią. Natomiast superbet zmienił bez problemu po dosłaniu linka z opta
tam gdzie jest dopisek OPTA w fortunie to biora z Opty. maja takie cos przy np przy kartkach, strzałach ale niestety nie przy rzutach rożnych. Wiec rożne będą rozliczane ze strony oficjalnej UEFA, a tam jest 13, wiec zaklad przegrany

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Superbet też rozliczył na czerwono ale po dosłaniu stat z opty bez problemu zmienił a też nie mają dopisku opta. Czy naprawdę fortuna ma w dup... graczy. Inne firmy jakoś nie robią problemów.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jak zaznaczają że statystyki rozliczają z OPTA to wszystko powinni rozliczać z jednego źródła, a nie z kilku w zależności jak wygodnie.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Dokładnie. Czekam co odpiszą, bo dziś na czat nie idzie się dostać. Wczoraj wieczorem na czacie jak podesłałem linka do opty to koleś pisał że przekazał do działu i powinni skorygować, ale kto ich tam wie . Buk zawsze w swoją stronę. Ale powinni zaliczyć z tej opty, przecież tam są najbardziej dokładne staty i każda największa firma na niej bazuje

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
A tak wogóle ktoś się z nimi kontaktował? Po jakim czasie odpisują. Inne firmy odpisują w max kilka godzin , a tutaj to jak średniowiecze

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja do nich pisałem maila dzisiaj rano i wczoraj w sprawie limitów, szybko odpisywali ale skopiowane regułki i 0 normalnej gadki.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
A można gdzieś napisać oficjalną reklamację na fortunę odnośnie kuponu? Bo oni 0 kontaktu tylko ta śmieszna barbara chatbox i kominikat łączę z konsultantem i wszyscy zajęci.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Tutaj macie przykład jak fortuna rozlicza jak chce buhaha. Proszę oto staty opta https://optaplayerstats.statsperfor...entus/5a1g6r8o0nw2fuy68ka0ls0es/match-summary. Tutaj kupon wygrany ze strzałem celnym Viniciusa https://gm.efortuna.pl/ticketdetail..._IK7PyLGBtnQzm52dgOfiJujbg5IIayWg9c&source=SB. A na opta Vini 4 strzały 0 celnych. To skąd oni biorą strzały jak mają dopisek opta haha. Rozliczają jak chcą strzały biorą z flashscore, spalone z opta, korneey z uefy. Dramat. I się nie odzywają i reklamacji zapewne nie uwzględnią

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Skoro bazują na opta to 14. Był w końcówce dla realu i opta go zaliczyła, więc tak powinnj policzyć. Nie rozumiem czemu skoro Vini nie miał celnego rozliczają na plus. Z tego wychodzi że rozliczają jak im się podoba

donald-young 36,5K

donald-young

Użytkownik
Ale tych rożnych dla Realu było 13. Opta ma błąd, 14 rożny nie został wykonany, a żeby do statystyk oficjalnych się zaliczył, to musi zostać on wykonany. Został podyktowany, ale mecz się skończył przed jego wykonaniem. Opta widocznie rożne liczy niezależnie od tego czy są wykonane, ale u buków od zawsze musi być wykonany, więc nie wiem skąd zdziwienie.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Czyli opta to dziadowska strona tak? A co powiesz na rozliczenie fortuny strzalu viniego celnego na plus. Opta też ma błąd? Może oddał strzał celny na rozgrzewce? Nie kumam

W 6,9K

Wojciech4x

Użytkownik
Potwierdzam, że Opta zlicza wszystkie rożne, także te, które nie zostaną wykonane bo sędzia zakończył połowę lub mecz. Natomiast zakłady z założenia są na wykonane rożne (przynajmniej u większości buków) i przez to zdarzają się rozbieżności. Zdarzają się też jednak rozbieżności pomiędzy bukmacherami, bo jeśli jeden bukmacher skorzysta z Opta (lub ze źródła, które z kolei skorzysta z Opta), a inny bukmacher nie, to mogą być różnie rozliczone rożne u różnych bukmacherów, widziałem już takie sytuacje.

Do góry Bottom