>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

N 3,5K

nn89

Użytkownik
A mogę wiedzieć czy charakteryzuje się ta najlepszość betbuildera Fortuny?
Sorry, jeśli jako główną obecną zaletę Fortuny wymieniasz Maxikombi to niestety też świadczy o obecnych poczynaniach tej firmy.
Najwięcej opcji do wyboru m.in dlatego, że jest dostarczany przez zewnętrzną zagraniczną firmę. Do pewnego czasu podobny była na Forbecie ale w tym roku zmienili na własny zdecydowanie gorszy soft. Tak jak wcześniej pisałem tylko Superbet może się równać (być może jest nawet więcej opcji do gry, z których nie korzystam) ale tam odpada betbuilder bonus i kursy nawet bez tego są niższe. Sprawdzałem dokładnie betbuildery w innych firmach i mam porównanie, dlatego uważam, że jest najlepszy na rynku. Przykładowo w STS betbuilder jest bardzo ubogi, nawet powyżej rogów danej drużyny nie ma, tylko przedziały. Wskaż mi firmę (za wyjątkiem Superbet) z dobrym betbuilderem to chętnie sprawdzę.

Dla mnie maxikombi to ogromna zaleta. Nie mam możliwości zagrania tego w innej firmie. Też jestem mocno zaskoczony i niezadowolony ostatnimi poczynieniami i zmianami w Fortunie. Ostatni rok to wiele zmian na gorsze ale mimo wszystko nadal mają wiele zalet w stosunku do konkurencji. W Fortunie online gram od samego początku (2012r.), a jeszcze wcześniej w punktach stacjonarnych i limity czy zniknięcie z rynku byłoby dla mnie dużą stratą.

M 2,7K

michaltd2

Użytkownik
Czy limity nakładane przez Fortune są takie same dla wszystkich, czy zależą od konkretnego gracza? Zauważyłem różne opinie na ten temat, ale mam wrażenie, że wiele osób myli pojęcia, dlatego postanowiłem zapytać tutaj U mnie wygrana nie może przekroczyć ok 53 zł i przyjęcie zakładu mieli 60 sekund.

Otrzymane punkty reputacji: +630
N 3,5K

nn89

Użytkownik
Chociażby LV BET wygląda, że ma bliźniaczego betbuildera, z większą ilością dostępnych linii. Etoto ma betbuildera wyklikiwanego bezpośrednio z oferty i też wygląda ok, podobnie Betfan. Nawet LeBull ma przyzwoitego betbuildera więc tutaj Fortuna żadnej przewagi w mojej opinii nie ma.
Faktycznie na LV BET ten sam zagraniczny soft betbuildera, nawet kursy wychodzą takie same. Długo tam nie zaglądałem to nie zwróciłem uwagę na tego bukmachera. To w takim razie zostaję tylko przewaga Fortuny w kwestii betbuildera dzięki bonusowi.

F 2,1K

forfitter

Użytkownik
Czy limity nakładane przez Fortune są takie same dla wszystkich, czy zależą od konkretnego gracza? Zauważyłem różne opinie na ten temat, ale mam wrażenie, że wiele osób myli pojęcia, dlatego postanowiłem zapytać tutaj U mnie wygrana nie może przekroczyć ok 53 zł i przyjęcie zakładu mieli 60 sekund.
Ja jeszcze w niedzielę miałem 45zł, tak że mogłem zagrać Snajpera, ale w przypadku wygranej pewnie nie mógłbym skorzystać z freebeta. Na szczęście opiekuńcza Fortuna pomyślała o swoim biednym kliencie i dzisiaj mam już 42zł limitu, tak żebym przez przypadek nawet sobie nie zagrał promki xD
Widzicie? A jednak nas kochają i się martwią, tylko trochę się z tym kryją.

Otrzymane punkty reputacji: +730
M 2,7K

michaltd2

Użytkownik
Takie małe ruchy to może kwestia oferty, np. na ekstraklasę limity mogą być odrobine korzystniejsze. Co nie zmienia faktu że freebetu 100 PN nie puścisz z takimi limitami.

Z 8,6K

zenekkk82

Użytkownik
Ja jeszcze w niedzielę miałem 45zł, tak że mogłem zagrać Snajpera, ale w przypadku wygranej pewnie nie mógłbym skorzystać z freebeta. Na szczęście opiekuńcza Fortuna pomyślała o swoim biednym kliencie i dzisiaj mam już 42zł limitu, tak żebym przez przypadek nawet sobie nie zagrał promki xD
Widzicie? A jednak nas kochają i się martwią, tylko trochę się z tym kryją.
Z ciekawostek odnośnie tej firmy, a można już o niej napisać książkę to te freebety można było zgrywać bez limitu wygranej.

crossmen 12,8K

crossmen

Użytkownik
Te limity macie na promocyjne zakłady czy na całą ofertę? Dzięki za góry za info

Otrzymane punkty reputacji: +632
G 3,5K

gbocian11

Użytkownik
Na całą ofertę. Ustawili minutę opóźnienia na przyjmowanym kuponie i na końcu go odrzucają, za każdym razem. Taka zabawa.

M 2,7K

michaltd2

Użytkownik
U mnie wygląda to tak, że cała oferta działa tak samo — niezależnie od tego, czy zaznaczę bonus, czy nie. System mieli przez około minutę, ale jeśli wygrana jest poniżej progu (około 45 zł), to zakład zostaje przyjęty.
A u Ciebie, gbocian11, nie przyjmuje żadnego zakładu, nawet poniżej 45 zł?

crossmen 12,8K

crossmen

Użytkownik
Oczywiście wydobycie od nich informacji czy jest to limit na stałe czy czasowy jest niemożliwością😀

M 2,7K

michaltd2

Użytkownik
Skala ograniczeń jest naprawdę duża i z tego, co czytam, dotknęła zarówno doświadczonych, długoletnich graczy, jak i zupełnych nowicjuszy. Można więc przypuszczać, że ktoś zaufał zbytnio jakiemuś algorytmowi i jednym kliknięciem „wyciął” wszystkich bez wyjątku. Teraz być może przyjdzie czas na refleksję (czyt. czy tabelki się zgadzają) i stopniowe przywracanie kont po ręcznej weryfikacji — taki scenariusz jestem sobie w stanie wyobrazić, choć nie postawiłbym na to pieniędzy 😉

Otrzymane punkty reputacji: +812
G 3,5K

gbocian11

Użytkownik
U mnie wygląda to tak, że cała oferta działa tak samo — niezależnie od tego, czy zaznaczę bonus, czy nie. System mieli przez około minutę, ale jeśli wygrana jest poniżej progu (około 45 zł), to zakład zostaje przyjęty.
A u Ciebie, gbocian11, nie przyjmuje żadnego zakładu, nawet poniżej 45 zł?
Nawet za 5 zł na ryzykowną Ekstraklasę nie przyjmuje.
1760791953781.png

P 67,5K

Przybłęda

Użytkownik
Najwięcej opcji do wyboru m.in dlatego, że jest dostarczany przez zewnętrzną zagraniczną firmę. Do pewnego czasu podobny była na Forbecie ale w tym roku zmienili na własny zdecydowanie gorszy soft. Tak jak wcześniej pisałem tylko Superbet może się równać (być może jest nawet więcej opcji do gry, z których nie korzystam) ale tam odpada betbuilder bonus i kursy nawet bez tego są niższe. Sprawdzałem dokładnie betbuildery w innych firmach i mam porównanie, dlatego uważam, że jest najlepszy na rynku. Przykładowo w STS betbuilder jest bardzo ubogi, nawet powyżej rogów danej drużyny nie ma, tylko przedziały. Wskaż mi firmę (za wyjątkiem Superbet) z dobrym betbuilderem to chętnie sprawdzę.
Bonus za betbuilder na fortunie jest okej, ale jako całość ich produkt pt. BB wciąż daleki jest od optimum.
💩 nie dodasz meczu LIVE (bo stracisz bonus)
💩 brak handicapów w piłce (co ciekawe, w swoim narodowym sporcie handicapy wdrożyli)
💩 żmudne budowanie tych "piramidek", u Rumuna działa to znacznie przyjemniej, bardziej przejrzyście, zajmuje po prostu mniej czasu
💩 to, co kluczowe, czyli kursy - trio fortuna, forbet, superbet ma najwyższe na rynku, ale czy fortuna jest liderem? Niezbyt. Może na jakieś wybrane pozycje.

N 3,5K

nn89

Użytkownik
💩 brak handicapów w piłce (co ciekawe, w swoim narodowym sporcie handicapy wdrożyli)
W największych ligach są przecież handicapy w piłce nożnej. Zakładka drużyny potem jak wygra drużyna i można wybrać wygra o 2+ goli, o 3+ i tak dalej.
Jak dla mnie to właśnie w Fortunie najlepiej i najszybciej buduję się te betbuildery ale to kwestia gustu i wprawy.

Otrzymane punkty reputacji: +180
crossmen 12,8K

crossmen

Użytkownik
Konto na dziś bezużyteczne.Trochę szkoda bo gra u nich była bezproblemowa i co do wysokości stawek i licznych promocji.Przyczyn takiego podejścia do klientów oczywiście się nie dowiemy.Dodam jeszcze ,że często korzystałem z promocji,ale żeby ich mocno oskubać z kasy to już nie.Czekam do stycznia,jeśli limity nie znikną chociaż na topowe ligi z piłki nożnej to będzie koniec współpracy z Fortuną.Świat bez fortuny też istnieje a "Rumuni" już wykupili zapas szampana😀 ,firma z Poznania również,lepszego prezentu dostać nie mogli😀Zawsze cenię jasność sytuacji więc rozstanie będzie bez żalu choć trochę niezrozumiałe😀

Otrzymane punkty reputacji: +1076
slomiany400 216,2K

slomiany400

Użytkownik
ja nie wiem czy wy się urwaliście z choinki, przecież limity u buka to jest norma, a lament tutaj jakby to oni pierwsi tego dokonali

Do góry Bottom