Najwięcej opcji do wyboru m.in dlatego, że jest dostarczany przez zewnętrzną zagraniczną firmę. Do pewnego czasu podobny była na Forbecie ale w tym roku zmienili na własny zdecydowanie gorszy soft. Tak jak wcześniej pisałem tylko Superbet może się równać (być może jest nawet więcej opcji do gry, z których nie korzystam) ale tam odpada betbuilder bonus i kursy nawet bez tego są niższe. Sprawdzałem dokładnie betbuildery w innych firmach i mam porównanie, dlatego uważam, że jest najlepszy na rynku. Przykładowo w STS betbuilder jest bardzo ubogi, nawet powyżej rogów danej drużyny nie ma, tylko przedziały. Wskaż mi firmę (za wyjątkiem Superbet) z dobrym betbuilderem to chętnie sprawdzę.
Dla mnie maxikombi to ogromna zaleta. Nie mam możliwości zagrania tego w innej firmie. Też jestem mocno zaskoczony i niezadowolony ostatnimi poczynieniami i zmianami w Fortunie. Ostatni rok to wiele zmian na gorsze ale mimo wszystko nadal mają wiele zalet w stosunku do konkurencji. W Fortunie online gram od samego początku (2012r.), a jeszcze wcześniej w punktach stacjonarnych i limity czy zniknięcie z rynku byłoby dla mnie dużą stratą.