>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

ulotki223 142,8K

ulotki223

Użytkownik
za duzo w podziemiach przesiadujesz
To wy macie raczej mentalnosc niewolnikow

Jak by mnie np ktos wyrzucil z UK to bym wrocil za tydzien, rozsztrzelal wszystkich politykow rzadzacej partii jak Breivik I powiedzial Angolom ze musza wybrac nowt rzad Bo tamten mi sie nie podobal
Oczywiscie sobie teoretyzuje bo z obecnym rzadem mam znakomite stosunki, ewentualnie przyszle alre to najwczesniej za 4 lata

Ale skoro wolicie uzerac sie ze zlodziejami

Jak sie pojawia jakas przeszkoda to ja sie usuwa a nie uzera

Ostatnia edycja:
H 195,3K

hagi84

Użytkownik
To wy macie raczej mentalnosc niewolnikow

Jak by mnie np ktos wyrzucil z UK to bym wrocil za tydzien, rozsztrzelal wszystkich politykow rzadzacej partii jak Breivik I powiedzial Angolom ze musza wybrac nowt rzad Bo tamten mi sie nie podobal
Oczywiscie sobie teoretyzuje bo z obecnym rzadem mam znakomite stosunki, ewentualnie przyszle alre to najwczesniej za 4 lata

Ale skoro wolicie uzerac sie ze zlodziejami

Jak sie pojawia jakas przeszkoda to ja sie usuwa a nie uzera
Bedac bezdomnym i spiac w roznych miejsach magicznego UK nie powinienes wogole miec prawa glosu w takich sprawach.
Roznos dalej ulotki ciapakom idokarmiaj angielskie psy -powazniejsze tematy zostaw normalnym ludziom.

Otrzymane punkty reputacji: +120
Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Napiszę tak..za to że potraktowali mnie tak nieelegancko po latach grania (stacjonarnie od 2000 roku ale to nie ma akurat znaczenia) internetowo, za to że tak chamskich konsultantek nie widziałem nawet w PRL-u na poczcie i za zero słowa wyjaśnienia życzę Fortunie żeby zbankrutowała i w przeciągu paru miesięcy zniknęła z Polski.

PS: Ciekawe czy będę Nostradamusem..
Drogie Panie i Panowie. Podbijam z takiej uwagi że jak to mówią "kumaci" K.M.W.T.W. i nic nie mogę więcej napisać ale Fortunie daje krótki żywot na rynku w Polsce..a są ku temu duże przesłanki. To napisać mogę.

N 3,3K

nn89

Użytkownik
Niestety z tym krótkim żywotem możesz mieć rację. Widać do czego to może zmierzać po zmianach w ostatnich latach. Pytanie tylko gdzie wtedy zagram maxikombi. Wielka szkoda, że STS, który jest dużo pewniejszym bukmacherem zrezygnował z tej opcji i nie ma żadnej konkurencji. Z tego też powodu martwią mnie ostatnie zmiany i działania Fortuny. Już nawet boję się ruszać tych promocji bo jeszcze algorytm mnie wylosuję do limitów mimo dużych łącznych obrotów. Te zmiany i ,,psucie" Fortuny zaczęło się od początku tego roku. Rezygnacja z punktów FKP, Ekspertów to w marcu. Potem w lipcu kompletna przebudowa strony internetowej, znaczne ograniczenie regularnej oferty. Nawet pośrednik płatności się zmienił z przelewów24 na jakiś zagraniczny Truelayer. Może nie ma to większego znaczenia ale przy większych wypłatach nadgorliwy bank może przeprowadzić dodatkową weryfikację.

Otrzymane punkty reputacji: +630
N 4,7K

NotToday

Użytkownik
Drogie Panie i Panowie. Podbijam z takiej uwagi że jak to mówią "kumaci" K.M.W.T.W. i nic nie mogę więcej napisać ale Fortunie daje krótki żywot na rynku w Polsce..a są ku temu duże przesłanki. To napisać mogę.
A powiesz jakie przesłanki? Czy wróżysz im krótki żywot tylko dlatego, że po 20 latach gry u buków pierwszy raz doświadczasz limitów? Jeżeli tam nie pracujesz (a wnioskuję, że tak jest po tym, że zapytałeś czy po limitach możesz założyć nowe konto) to dlaczego nie możesz nic więcej napisać?

Ja osobiście słyszałem, że Fortuna dogaduje deal z nowym dostawcą i będzie zmiana terminali na coś podobnego do STS. Nie wiem kiedy to ma się zrealizować, ale przez przynajmniej 5-10 lat lokale naziemne mają zostać. Dlatego fajnie jakbyś rozwinął swoją myśl o zwijaniu się z Polski, bo to jest całkowicie sprzeczne z moimi informacjami.

Do góry Bottom