crossmen
Użytkownik
Dzielimy się wrażeniami z gry u potentata bukmacherskiegoja nie wiem czy wy się urwaliście z choinki, przecież limity u buka to jest norma, a lament tutaj jakby to oni pierwsi tego dokonali

Dzielimy się wrażeniami z gry u potentata bukmacherskiegoja nie wiem czy wy się urwaliście z choinki, przecież limity u buka to jest norma, a lament tutaj jakby to oni pierwsi tego dokonali
tam gdzie jest dopisek OPTA w fortunie to biora z Opty. maja takie cos przy np przy kartkach, strzałach ale niestety nie przy rzutach rożnych. Wiec rożne będą rozliczane ze strony oficjalnej UEFA, a tam jest 13, wiec zaklad przegranyWitam, czy fortuna bierze staty z optastats jak każdy szanujący się buk? Rozliczyli mi +13.5 kornera realu na czerwono ale opta pokazuje 14. https://optaplayerstats.statsperfor...entus/5a1g6r8o0nw2fuy68ka0ls0es/match-summary .. Czat fortuny konsultanci niedistępni cały dzień, na maila ani formularz 0 odzewu. Jest szansa że zmienią. Natomiast superbet zmienił bez problemu po dosłaniu linka z opta