S
297,4K
Punk widzenia zalezy jak zawsze od punktu patrzenia Co za roznica czy rozlicza zaklad po 5 minutach czy 5 godzinach? Przeciez jak zaklad wisi nie rozliczony to nikt nie zabrania grac kolejnych kuponow. To samo z wyplata. Jednym zalezy na szybkich wyplatach a inni wyplacaja raz na tydzien czy miesiac a nie po kazdym wygranym kuponie.Rozliczanie zakładów w Fortunie to jakaś pomyłka. Dwa mecze polskiej 3 ligi trzy godziny po zakończeniu meczów jeszcze nie rozliczone.
Do tego te wypłaty - raz dziennie w południe w dni robocze. Zatrzymali się w prehistorii.
Tak, ale to że tego nie ma należy jak najbardziej zaliczyć na duży minus. Co ma do rzeczy, że ktoś z tego niekorzysta? 95% buków nawet w Polsce ma natychmiastowe wypłaty i rozliczenie kuponów. Jest to przydatne i obecnie na szczęscie standardem u większości, więc zgadzam się z poprzednikiem, że w tym aspekcie Fortuna zatrzymała się w bukmacherskim średniowieczu. Zastanawia mnie jednak to, skoro tyle osób na to narzeka dlaczego dalej nie wprowadzili natychmiastowych przelewów. Przecież masa ludzi u nich gra a u konkurencji jest to standard. Czy jest to az takie drogie albo trudne technologicznie? Chyba nie.Punk widzenia zalezy jak zawsze od punktu patrzenia Co za roznica czy rozlicza zaklad po 5 minutach czy 5 godzinach? Przeciez jak zaklad wisi nie rozliczony to nikt nie zabrania grac kolejnych kuponow. To samo z wyplata. Jednym zalezy na szybkich wyplatach a inni wyplacaja raz na tydzien czy miesiac a nie po kazdym wygranym kuponie.
Oczywiście masz rację że każdy ocenia wg swoich preferencji. Ja akurat gram u wielu buków i szukam najlepszych kursów na dane zdarzenia które gram. Wtedy przydaje się szybkie rozliczenie kuponu i możliwość szybkiej wypłaty by przerzucić środki do innego buka. Można też zamrozić sobie kasę u kilku bukmacherów i mieć możliwość stawiania w każdej chwili. Ale to wymaga nakładów.Punk widzenia zalezy jak zawsze od punktu patrzenia Co za roznica czy rozlicza zaklad po 5 minutach czy 5 godzinach? Przeciez jak zaklad wisi nie rozliczony to nikt nie zabrania grac kolejnych kuponow. To samo z wyplata. Jednym zalezy na szybkich wyplatach a inni wyplacaja raz na tydzien czy miesiac a nie po kazdym wygranym kuponie.
Żółte kartki to zaklad na Żółte kartki. Jakbys zagral over kartek to byś wygral. Z tego co się orientuję fortuna ma w ofercie tylko Żółte kartkiCzy Fortuna nie uwzględnia w zakładzie na żółte kartki w ogóle czerwonych kartek? W meczu Atletico dałem over 5,5 ŻK były 4 żółte i 3 czerwone w tym jedna poza boiskiem. Wydawało mi się że czerwone uwzględniajaą a kupon przegrany.
Skoro miales over żółtych to kupon przegrany.Ja również po meczu atletico całkowicie przekreśliłem już fortunę , miałem over 4,5 żółtej i co mnie to nerwów kosztowało to szok , inny buk już dawno by to zaksięgował za te 2 czerwa a fortuna zwyczajnie dyma użytkowników byle by tylko wyjść na swoim . Porażka totalna , na dodatek jakość pracy ich aplikacji daje wiele do życzenia , śmieszne bonusy no i te zakłady... dziwie się ze dużo ludzi wciąż ich wybiera gdzie konkurencja bije ich na łeb. Ja już tam u nich nogi nie postawie
No tak rozumiem , lecz nie mieli innej opcji jak ta , chodzi mi o sam fakt ze w większości buków masz liczbę kartek albo nawet jeśli stawiasz over żółtych to maja tez zapis o czerwonych ze liczą się jako 2 żółte , a tu ewidentnie zrobione wszystko tak żeby gracz był na straconej pozycji , fortuna kołem się toczySkoro miales over żółtych to kupon przegrany.
Były 4 żółte.
Żaden bukmacher nie ma zapisu, że stawiajac over żółtych kartek wlicza do tego czerwoną jako dwie żółte. Gwarantuje Ci to. Taki zapis jest , gdy stawiasz ogólnie kartki. Np w etoto, forbet itpNo tak rozumiem , lecz nie mieli innej opcji jak ta , chodzi mi o sam fakt ze w większości buków masz liczbę kartek albo nawet jeśli stawiasz over żółtych to maja tez zapis o czerwonych ze liczą się jako 2 żółte , a tu ewidentnie zrobione wszystko tak żeby gracz był na straconej pozycji , fortuna kołem się toczy
Przecież to jest celowe zagranie bukmachera. Im chodzi o to że zawsze możesz anulować zleconą wypłatę i te pieniądze przegrać. Kiedyś w fortunie było tak że po zleceniu wypłaty nie pobierali z konta pieniędzy od razu tylko na drugi dzień przy przetwarzaniu wypłaty. Mogłeś grać i jak wszystko przegrałeś albo kwota na koncie gracza spadła poniżej tego co zleciłeś do wypłaty to na drugi dzień przy przetwarzaniu była ona odrzucana.Tak, ale to że tego nie ma należy jak najbardziej zaliczyć na duży minus. Co ma do rzeczy, że ktoś z tego niekorzysta? 95% buków nawet w Polsce ma natychmiastowe wypłaty i rozliczenie kuponów. Jest to przydatne i obecnie na szczęscie standardem u większości, więc zgadzam się z poprzednikiem, że w tym aspekcie Fortuna zatrzymała się w bukmacherskim średniowieczu. Zastanawia mnie jednak to, skoro tyle osób na to narzeka dlaczego dalej nie wprowadzili natychmiastowych przelewów. Przecież masa ludzi u nich gra a u konkurencji jest to standard. Czy jest to az takie drogie albo trudne technologicznie? Chyba nie.
Liveczat jest codziennieCo jest z tym kontaktem z Fortuną?. Kiedyś był liveczat, wszystko można było załatwić a teraz zero odpowiedzi na zapytanie czy reklamację. W ogóle jakiś numer telefonu? Chyba też nie ma. Czyli co tylko list pocztą?!.