U mnie w mBanku juz od dłuższego czasu kasa jest juz przed południem. Także nie czekaja do 12.00 na akceptację. Pewnie zależy od bankuZobaczymy co bedzie u mnie, do wypłaty nadałem po 10 i czekało na zatwierdzenie do 12... Czyli chyba słynny standard tego buka czyli raz na dzień w samo południe ... więc nie wiem jakim cudem zlecili ci w niedzielę. Jak otrzymam do wieczora to będzie cud
Roznie. Rzadko tam gram. Ostatnie zlecilem rano w poniedziałek i miałem kase ok 10-11A kiedy zlecasz te przelewy godzinie dwie przed czy dzień wcześniej? No ja mam Nest bank do buka
Widocznie wybrane banki. Pekao SA wczoraj zlecone i dalej oczekuje na zatwierdzenie.A jednak Fortuna wprowadziła przelewy ekspresowe , na skrzynce mejlowej otrzymałem powiadomienie od nich odnośnie wczorajszego przelewu .Także chyba na plus, w koncu można transferować od buka do buka
Buki mają liste banków do których jest szybki przelew. Ja mam konto w Santander i PEKAO SA właśnie. I na santandera np z lvbeta i noble dostaje w kilka minut a PEKAO czekam całą dobę. Więc bardzo możliwe ze wprowadzili ekspresowe wyplaty ale nie dzialaja do tego zacofanego PEKAO. Tak przynajmniej mam w innych bukach.Widocznie wybrane banki. Pekao SA wczoraj zlecone i dalej oczekuje na zatwierdzenie.
Edit: jednak zatwierdzili teraz wyplate, ale kasy nadal nie ma na koncie bankowym wiec pewnie zwykłym przelewem poszło
R.I.P.minimalna liczba zdarzeń: 5
minimalny kurs każdego zdarzenia dla klientów zarejestrowanych: 1.30
minimalna liczba zdarzeń dla klientów zarejestrowanych: 4
minimalny kurs każdego zdarzenia dla klientów anonimowych: 1.35
minimalna liczba zdarzeń dla klientów anonimowych: 5
Nie masz co narzekać bo dzięki temu że nie przyjeli to nie straciłeśMecz w koreańskim koszu. Próbuję zagrać na Seoul Thunders po kursie @11 (kurs na 1 z remisem coś koło 8) za końcówkę z konta (dokładnie za 67.68). Zakład odrzucają. Przy drugiej próbie kurs obniżają na 9 (wiadomo specjalnie dla mnie bo na 1 z remisem pozostaje taki sam) W takim razie próbuję zagrać 1 z remisem. Kupon po minucie odrzucają po czym zdejmują mecz z oferty.
Nie ma znaczenia czy zakład wszedł czy nie tylko to co oni robią.Nie masz co narzekać bo dzięki temu że nie przyjeli to nie straciłeś