Nie zaakceptują idź do punktu załóż konto.Cześć mam pytanie, nie widziałem w jakim temacie je zdać, więc piszę tu. Chciałbym dokonać depozyt do fortuny żeby grać online. Tu pojawia się moje pytanie, czy mogę na skan dowodu osobistego dodać znak wodny z moim pseudonimem na forutnie? Oczywiście dane będą widoczne albo na przykład zamazać podpis na dowodzie w paincie(bo po co on komuś potrzebny), nie ufam bukom i zastanawia mnie czy można wykonać taki manewr oraz czy fortuna zaakceptuje mój dowód osobisty.
Możesz zakryć te dane wyżej wypisane.UWAGA!
Pamiętaj, że na skanie dowodu osobistego możesz zakryć takie dane jak: zdjęcie, nazwisko rodowe, imiona rodziców, podpis, miejsce urodzenia, wzrost, kolor oczu, datę wydania dowodu osobistego oraz organ wydający dokument,
Cenna uwaga ???? dawno tego nie widzialem na poczatku nie mozna byloMożesz zakryć te dane wyżej wypisane.
link do źródła: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/zaklady_internetowe/krok_1_rejestracja/index.html
Legalny - a rejestracji możesz dokonać w kolekturze:
No tak po tym weryfikują twoją tożsamość itd.no dobra już rozumiem, że skan dowodu musi być ale numer pesel to juz przesada ? trzeba go podawac w kazdym buku przy rejestracji ?
Rozważ skorzystanie z tzw. instytucji czynnego żalu, o której sporo napisano w znanym Ci wątku o Ustawie hazardowej.Co zatem robic? poradźcie coś
A załóżmy jakby zamknął konto bankowe z którego korzystał i założył nowe? Teoretycznie ciężko jest wtedy ogarnąć "gdzie co i jak"... Jak wtedy ma się sytuacja z tajemnicą bankową ? Wiem chyba, że bank ma prawo przechowywać dane, bilingi jeszcze przez 5 lat po zamknięciu, ale co potem?Słuchajcie mam pewien problem. Otóż chcę zarejstrować sie na buku Fortuna online bo widzę fajna oferta, grafika itd. Jest niestety jeden problem , otóż grałem w zakładach zagranicznych i zleciłem dwa przelewy ale to dłuższy czas temu, już nie gram tam od kilku miechów. Co zatem robic? poradźcie coś
Nie mam pojęcia skąd takie coś masz ale ja gram dużo na live i nie mam takiego problemu a spróbuj zakład ''szybkie solo'' czy też tyle będzie trwałoMa ktoś tak, że każdy zakład na live wysyłany jest jeszcze dodatkowo do autoryzacji do centrali (zwykle całość trwa to 20+ sekund)? by być w 90% odrzucanym, nawet stawki rzędu 10-50 zł na kurs poniżej @2.
Żałosne praktyki, zamiast przyciągać graczy to ich zniechęcają do dłuższej gry, nastawiając się na "januszy". Efortuna ????????????
Nie mam pojęcia skąd takie coś masz ale ja gram dużo na live i nie mam takiego problemu a spróbuj zakład ''szybkie solo'' czy też tyle będzie trwało
A jaki niby przywilej ma mieć na live zakład ''szybkie solo'' w porównaniu do zwykłego singla? Heh, że niby nie idzie do autoryzacji?Ale nie opisał czy Szybkie solo idzie też do autoryzacji :] Więc się uspokój.