wpisz adres w przeglądarce z "www", bo jak wpisuje "efortuna.pl", to mnie przenosi na czeską stronę, a jak wpisałem "www.efortuna.pl" to jest ok. A jak Ci nie wchodzi dalej, to na dole czeskiej strony po prawej masz odnośnik do efortuna.pl ????
Szczęście w nieszczęściu, że oferta jest słabiutka, ale sa święta i sporo ludzi by pewnie pograło, więc trafi Fortuna najwięcej.Od dzisiaj 8:00 DO jUTRA 8:00 Nie będzie można nic zrobić na stronie Efortuny ładne święta zafundowali swoim klientom
Ja akurat dziś w nocy zakończyłem obrót bonusem i chciałem zlecić wypłatę. Oczywiście uprzedzali że strona będzie "nieczynna", ale nie miałem dzisiaj ochoty logować się przed godziną 8.Ale w co to sporo ludzi by pograło? Oferta na wigilie i 1 dzień świąt mizerna, jakieś egzotyki, nawet ruskiej siatki nie ma ???? Widocznie fortuna ma potrzebę żeby co roku robić jakieś dłuższe modernizacje na stronie i wybierają okres najmniej stratny dla siebie i najmiej dokuczliwy dla klientów. Są święta więc świętujmy i dajmy trochę odsapnąć bukom ????
WESOŁYCH ŚWIĄT
Bonus startowy tez jest, ale nie pamietam juz jak oni go przyznaja...Wczoraj zdecydowałem się założyć konto w efortunie i wpłacić na próbę skromną sumkę. Za rejestrację dostałem 750pkt. które wymieniłem na 5zł na zakłady. W regulaminie jest zapis, że kwota ta pojawi się w przeciągu bodajże 3 dni i faktycznie wczoraj wieczorem jeszcze nie dostałem tego piątaka. Wchodzę przed chwilą na fortunę a na moim koncie 65zł. Wpłaciłem 40zł, 5zł powinno być za te 750pkt =45zł., więc coś mi tutaj się nie zgadza. Nie to, żebym narzekał na te 2dyszki ekstra, ale zastanawia mnie skąd to się wzięło. Od razu uprzedzam, że jeszcze od wczoraj nic nie zdążyłem obstawić, więc to nie jest kasa z jakiejś wygranej.
Była ostatnio wiadomość że jeśli założysz konto i dokończysz pełną rejestracje konta online do 06.02.2014 to otrzymasz 20zl na start (pojawiało się na koncie na następny dzień) także to na pewno ten bonus na startWczoraj zdecydowałem się założyć konto w efortunie i wpłacić na próbę skromną sumkę. Za rejestrację dostałem 750pkt. które wymieniłem na 5zł na zakłady. W regulaminie jest zapis, że kwota ta pojawi się w przeciągu bodajże 3 dni i faktycznie wczoraj wieczorem jeszcze nie dostałem tego piątaka. Wchodzę przed chwilą na fortunę a na moim koncie 65zł. Wpłaciłem 40zł, 5zł powinno być za te 750pkt =45zł., więc coś mi tutaj się nie zgadza. ???? Nie to, żebym narzekał na te 2dyszki ekstra, ale zastanawia mnie skąd to się wzięło. Od razu uprzedzam, że jeszcze od wczoraj nic nie zdążyłem obstawić, więc to nie jest kasa z jakiejś wygranej.
Sprawdź jeszcze raz jeśli nie ja miałem podobny problem z Geting Bank i musiałem na Livechacie pogadac.Panowie mam problem z wpisaniem nr konta bankowego na efortunie natomiast gdy go wklejam wyskakuje mi komunikat ze nr jest za krotki . Mial ktos podobny problem??