Ten mecz się odbył ,było 2-1 dla Arabów,więc odpowiedzieli mu zgodnie z prawdą :grin:.Musza przyjać, zapytaj ich o wynik meczu Arabia Saudyjska-Irak. Ciekawe co wtedy odpiszą
"Trochę" im oddałem ale oczywiście żadnego maila o bonusie nie mam. Teoretycznie to skończyłem z obstawianiem u nich ale w przypadku bonusu bym wrócił na chwilę. A jakie warunki obrotu?Dostaliście na maila informację o bonusie 50% do 300 złotych (wyskakuje także powiadomienie po zalogowaniu)? Wyraźnie jest napisane BONUS TYLKO DLA CIEBIE więc podejrzewam że trzeba było przegrać trochę kasy żeby go otrzymać ????
Dostaliście na maila informację o bonusie 50% do 300 złotych (wyskakuje także powiadomienie po zalogowaniu)? Wyraźnie jest napisane BONUS TYLKO DLA CIEBIE więc podejrzewam że trzeba było przegrać trochę kasy żeby go otrzymać ????
Zapomniałeś dodać o jaką ligę Ci chodzi np. zauważyłem że Fortuna często ma lepsze kursy na główne ligi przez co zyskuje na pewno klienta w dodatku mają szybką ofertę na stronie aby zobaczyć rozszerzenie spotkania nie trzeba kilku kliknięć. Ale jak to mówią każdy ma inny gust.Fortuna sponsorem Legii i tyle u nich dobrego według mnie, sts bardziej przejrzysty i na moje opłacalniejszy
W jakiej części ? bo ja takiej nie znam.sts na moje opłacalniejszy
Ja znam szerokość oferty, zresztą moja ulubiona kiedyś Fortuna aktualnie u mnie na końcu, zdecydowanie numer 1 i 2 to zależy od dnia Milenium i STS oferta i różnorodnością zdarzeń biją na głowę Fortunę to, że kursy lekko może i wyższe na podstawowe rzeczy w Fortunie to co z tego skoro wybór zerowy nie ma overów 0,5 na 1 i 2 połowe nawet na popularne ligi jak Holandia są tylko na te już topowe w STS i Milenium mam te rzeczy na wszystko niemal, nie ma rożnych nie ma kartek a nawet zwykłe strzeli gola w Fortunie na ligi 2 Nor 2 Duń i tym podobne to można tylko pomarzyć nieraz nawet na 2 hol nie dają inne sporty to samo Euroliga dzis w Milenium 5 rodzaji handi itp a w Fortunie co? Ci co bronią Fortune widocznie grają tylko zwykłe 1x2 to owszem w Fortunie wypada nieźle ale jak ktoś chce pograć jakieś podgry i pokombinować to w Fortunie zerowy wybór PozdrawiamW jakiej części ? bo ja takiej nie znam.
w punkcie przy wiekszych stawkach tez czeka sie i czeka...Wielki minus za to że nie mogę postawić kuponu do którego potrzebna jest akceptacja (stawka to 550 złotych). Akceptacja trwała 15 minut, nic się nie działo więc próbowałem od nowa, to samo, problemy z zalogowaniem bo wciąż akceptuje, wybieram mecze od nowa, kursy już niższe lol, w końcu po 10 minutach okienko zniknęło i nie zaakceptowało kuponu. I rób tu obrót KRULU.
ja zawsze czekałem ok. minuty, zarówno w punkcie jak i onlinew punkcie przy wiekszych stawkach tez czeka sie i czeka...
gosciu przede mna grał za 1000zł kiedys single to po ok 10 min jeden zaklad przyjmowalo...
np w nagrodach w konkursachW jakiej części ? bo ja takiej nie znam.
Ty tak na serio ? OK - może lepsza nagroda, ale realnie żadna szansa na jej wygranie chyba, że grasz kosmicznymi stawkami.np w nagrodach w konkursach HTC ONE mini* vs Skoda Monte Carlo
Może jeśli chodzi o jakieś podgry jak to nazwałeś to jest lepiej w STSie - nie wiem nie sprawdzałem. Ale pod względem kursów 1X2 i koszykówki, którą gram najwięcej to jest przepaść.