W
fortunie gram bardzo długo, i szkoda że muszę im wystawić negatywną opinie. Wszystko przez sytuację która miała miejsce ostatnio. Tego dnia wpłaciłem parę złotych i grałem all-in na
live. Udało mi się ugrać parę złotych, które ponownie postawiłem na kupon
live. Początkowo kupon został rozliczony pozytywnie, a wygrana wypłacona na saldo mojego konta. Tak jak pisałem wcześniej tego dnia grałem all-in i całą wygraną postawiłem po raz kolejny na kupon który okazał się przegrany. Trudno... wylogowałem się i do wyrka. Następnego dnia chciałem znowu troszkę "zarobić", zrobiłem przelew. Wszedłem na konto, a tam saldo ujemne.
Wygrany kupon z dnia poprzedniego okazał się przegrany (błąd bukmachera) i po ponownym zweryfikowaniu wygrana została odjęta z konta. Jedyny sposób, aby znowu grać u nich to spłacenie "długu"... oczywiście nie mam zamiaru płacić za czyjeś błędy i wiem, że regulamin jest jaki jest i zaakceptowałem go przy rejestracji. Oddałbym te pieniądze jeżeli wypłaciłbym je na konto lub zyskał cokolwiek na tej ich pomyłce. Ja nic nie zyskałem oni nic nie stracili (podatek 12% spokojnie pokrył przelew który zrobiłem nie wiedząc o ujemnym stanie konta), ale spłaty "długu" się domagają. ????
Płacenie za cudze błędy... nie ma mowy. Tak więc zakończyłem moją długą przygodę z tym legalnym bukmacherem który dostał licencję z tak "uczciwie" napisanym regulaminem. Całą sytuację
fortuna mogła wykorzystać na swoją korzyść, ale widać mają słabych pracowników od PR. Pochwalić mogę Panią obsługującą czat, zawsze udzieliła pomocy na ile mogła.