baba
Użytkownik
No bo jak to wypali, tak na stałe, to innym nie pozostanie nic innego, jak też tak zrobić. Mam na myśli podatek.a ja myślę, że STS się zaczyna palić grunt pod nogami, nie spodziewali się takiej konkurencji
No bo jak to wypali, tak na stałe, to innym nie pozostanie nic innego, jak też tak zrobić. Mam na myśli podatek.a ja myślę, że STS się zaczyna palić grunt pod nogami, nie spodziewali się takiej konkurencji
Raiffeisen Bank ????Z jakiego oni konta wyplacaja?
Jak dla mnie, najlepszy "legalny" bukmacher w Polsce. Jeżeli u konkurencji nic się nie zmieni w sprawie podatku, to jak zaczną się reklamować docierając do szerokiego grona graczy sts, fortuny i innych "legalnych", to przejmą ich klientów, przynajmniej tych internetowych.Potwierdzam, bezproblemowa wypłata.
Są naprawdę mocną konkurencją dla STS i Fortuna. Strona szybciutko śmiga, mnóstwo typów i dyscyplin, brak podatku, ekspresowe wypłaty i wpłaty. Przenoszę się na stałe do tego buka i naturalnie polecam wszystkim
edi8, musiałeś się chyba mocno napracować, aby znaleźć taki przykład, gdzie jakieś wyjątki można wyszukać u każdego buka. Tylko w jakim celu?Mają wręcz żenująco-padaczkowe kursy na DW (correct scores)
I tak w dzisiejszym meczu FC Midtjylland - Videoton FC
1-0 @4.65 a 2-0 @4.55
gdy np. w STS z 12% podatkiem
1-0 @6*0.88=@5.28
2-0 @6*0.88=@5.28
I takich przykładów wykorzystywania marketingowego chwytu w postaci rzekomo pokrywanego przez nich 12% podatku obrotowego, są dziesiątki.
Bo de facto na tych ich niskich kursach gracz wychodzi gorzej niż w innych firmach pobierających ten podatek.
Tak więc nie dajmy się zwariować... ????
Wcale się nie musiałem napracować, bo tak jak napisałem i jako przykład podałem tylko 2 kursy na DW z 1 meczu - to na będącym sednem mojego wpisu i jasno wymienionym przeze mnie rynku DW (którym obecnie jestem najbardziej zainteresowany w związku z aktualnie podawanymi przeze mnie w dziale Systemy Bukmacherskie rozpisami do gry na DW ) mają totalną padakę i to właśnie jest oddane w moim poście.edi8, musiałeś się chyba mocno napracować, aby znaleźć taki przykład, gdzie jakieś wyjątki można wyszukać u każdego buka. Tylko w jakim celu?
Pomyliłeś się. Już na oko widziałem że przy takich różnicach w każdym meczu niemożliwe żeby różnica w ako wynosiła tylko 11 ... forbet dobrze 320 ale ako w sts 125.8:grin:Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia 1 (forbet @2,00 - sts @1,80)
Cracovia Kraków - Wisła Kraków 1 (forbet @2,05 - sts @1,85)
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Górnik Łęczna 1 (forbet @2,00 - sts @1,80)
Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk 2 (forbet @2,55 - @sts @2,29)
Korona Kielce - Lech Poznań 2 (forbet @2,15 - sts @1,89)
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1 (forbet @1,90 - sts @1,67)
Legia Warszawa - Piast Gliwice 1 (forbet @1,50 - sts @1,32)
Ruch Chorzów - Wisła Płock 2 (forbet @2,50 - sts @2,20)
ako forbet @320
ako sts @309
poprawcie mnie jeżeli się pomyliłem w obliczeniach, edi znajdź więcej przykładów na lepsze kursy w sts - czekam niecierpliwie
ps. ile Ci zapłacili?
edit: jeżeli masz cokolwiek pojęcia o bukmacherce to wiesz, że zakłady na DW to jakies 0,5% gry a 90% to zakłady na 1x2
Pomyliłeś się. Już na oko widziałem że przy takich różnicach w każdym meczu niemożliwe żeby różnica w ako wynosiła tylko 11 ... forbet dobrze 320 ale ako w sts 125.8:grin:
O czym Ty człowieku piszesz?
Jeżeli tak jest z DW, to masz rację. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem gry na DW, zaglądam tam może raz na pół roku, nie częściej. Mnie interesują inne zakłady, a głównie LIVE. I tu forBET bije na głowę wszystkich "legalnych" buków.Pytasz w jakim celu? Ano w takim, aby tam w Forbet przypadkiem właśnie nie grać na rynku DW - bo de facto wcale za gracza nie zapłacą 12% podatku obrotowego, gdyż ich bezpodatkowe kursy są niższe, niż po odliczeniu tego podatku choćby w STS, z którą to firmą skonfrontowałem wysokość kursów na DW z tych samych spotkań.
po co ci zaświadczenia jak to jest według polskiego prawa legalny bukmacher?Użytkowniku baba, czy dobrze zgaduję, że jesteś tu nieformalnym przedstawicielem firmy Forbet? Jeśli tak, to czy twój pracodawca zamierza coś zrobić w celu realnego umożliwienia odbioru zaświadczeń?
Imienne zaświadczenia o wygranych, wystawione na drukach ścisłego zarachowania mogą być potrzebne choćby w US.po co ci zaświadczenia jak to jest według polskiego prawa legalny bukmacher?
lubisz zbierać papier?