>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ForBET - temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
baba 134

baba

Użytkownik
To niech choćby wysyłają na koszt klienta. ⛔
To nie talie proste jak się wydaje. Przy takim zaświadczeniu wpisywane są wszelkie dane &quot;pacjenta&quot; wraz z nr. PESEL i w dwóch egzemplarzach &quot;pacjent&quot; musi podpisać.
A jak z weryfikacją ? Jakie dokumenty trzeba wysłać czy też są takie cyrki jak w Rivalo?
Skan dowodu np. i możesz zamazać dane, które są niepotrzebne, zdjęcie też;). Wszystko jest chyba w FAQ jak dobrze pamiętam.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Grać tam raczej specjalnie długo nie będę, ale dziś dotarło 150 pln zrobione z bonusu, na pewno bardziej wiarygodni od 1xbet, czy jak ten ruski twór się zwie. :-D

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
na to wychodzi, jest podgląd na to i bodajże wymagane jest 80zł obrotu tą kwotą free beta, wtedy środki automatycznie przeskakują na normalne konto, przynajmniej u mnie tak było

baba 134

baba

Użytkownik
No zobaczymy pogram u nich za drobne bo jeszcze w pełni im nie ufam ????
Brawo! Rozsądne podejście. Czytać można wszystko, opinie innych, ale nic nie da właściwych wniosków, jak własne doświadczenia. Moim zdaniem, z racji tego, że wg. chorej ustawy to legalna firma, nic głupiego z ich strony graczom nie grozi. Oczywiście oprócz wtopy ???? . Tak, że powodzenia i duuuużych wygranych.
Bonus się dostaję jak się obróci 4x kwotą z salda?
Tak, tylko przy kursie min. 2.

S 0

soplicas

Użytkownik
Ciekawe jaki mają stosunek do graczy wygrywających progresją. Czy są w stosunku do nich tolerancyjni czy od razu blokują ;p

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ciekawe jaki mają stosunek do graczy wygrywających progresją. Czy są w stosunku do nich tolerancyjni czy od razu blokują ;p
nie słyszałem, żeby ktoś w dystansie zarobił na progresji, odkryłeś jakieś perpetum mobile? ????

B 293

buks65

Użytkownik
Chyba mocno przesadziłeś ze zniesławieniem, ale idąc Twoim tokiem rozumowania - nawet gdyby, to co &quot;nam&quot; do tego?

L 124

lemko

Użytkownik
Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.
Nie ma jeszcze tu oficjalnego supportu ForBET-a? (rzadko teraz zaglądam do tego wątku)

B 293

buks65

Użytkownik
Powtórzę, idąc Twoim tokiem rozumowania - nawet gdyby, to co &quot;nam&quot; do tego? Której części zdania nie rozumiesz?
A tak w ogóle tylko ktoś niespełna rozumu chciałby się sądzić o słowo &quot;przekręt&quot;.

L 124

lemko

Użytkownik
Przeczytałeś moje pytanie na końcu? W niektórych tematach udziela się support firm bukmacherskich i myślałem, że tu jest tak samo.
EDIT: Nie o słowo &quot;przekręt&quot;, ale nazwanie ich per &quot;przekręt&quot;.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
mnie dziś zbanowali na czacie jak tylko wspomniałem, żeby mi oddali podatek za kupony puszczone w tym roku i że przenoszę się do forbet grać bez podatku

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom