Chciałbym podzielic sie z kims tym jak jestem w...wiony po tym meczu. To co gra
Polska to jest jakis kabaret i amatorszczyzna. Ale od poczatku...
Jak wszyscy pogralem sobie Wlochow ale po 1 secie bo nie gram niskich kursow a zarabiam na chleb dzieki surebetom i łapaniu na zywo czegos ciekawego. Wszedlem sobie w ten mecz oczywiscie na makaroniarzy po kursie 2,40. Liczylem ze pokonując słabą Polske ktora pokonała Bułgarie w meczarniach ale pokonała to spokojnie Włosi wygraja. Oczom nie wierzylem ale Bulgarzy juz wygrywali 2-0 i widac było ze bedzie 3-0. A wiec sytuacja dla mnie idealna poniewaz... gramy na Polske gruuuubo !
Szybko złapałem 1,85 jeszcze, potem wpłaciłem kolejna okragła sumke niestety kurs spadl na 1,72 ale i tak warto.
Mowie sobie mało ! poniewaz nigdy tyle czynnikow nie wskazywalo na wygrana danej druzyny - gospodarz,
Argentyna "o nic", maja mecz z
Brazylia wiec po co sie meczyc, przegraja to Polscy kibice beda za nimi jutro, bilans... Za prawie cała stawke wrzucona na Polakow pogralem w takim razie handi -1,5 ktore wydawalo sie oczywiste i zalowalem ze nie zrobilem tego od razu... Zasiadłem przed
tv i
humor mi sie troche popsuł...
0-1 ale na
live 3,00 na Polakow wzialem rowniez w ciemno wierzac ze tak poprostu byc nie moze. Potem gładziutkie 2-1 i juz liczylem zysk na ktory ludzie pracuja miesiac... Az tu nagle cienizna
polska zaczela grac swoje ( o sedziowaniu ito nie wspominam bo bez tego raczej płakałbym teraz). 9-16 chyba bylo to juz odpuscilem ale potem zaczely dziac sie rzeczy niemozliwe
Polska doszla na 19-18(bodajze) i to juz bylem przekonany ze
Argentyna sie podkłada i nie chce sie meczyc a te ciemniaki przegraly... 3 seta nie ogladalem spedzilem czas na papierosach... slyszalem tylko ze bylo 4-7.
Jakims cudem
Polska to wygrała. Nie wiem czy to byl zamierzony scenariusz te 3-2 czy co ale dla mnie jako typera
Polska straciła wszystko w moich oczach. Na tle czołowki nie graja kompletnie nic. Z poteznego zysku ktory mialem miec wyszła dniowka ktora traktuje teraz jak porazke. Dla zwyklego kibica pojedynek moze byl piekny i scenariusz idealny, Niestety nie dla mnie i kibicem tej repreztacji na pewno nie bede...
Podsumowywujac jestem sfrustrowany i mam nadzieje ze te grajki dostana jutro tęgie baty od Rosjanow. Czekamy tylko na kursy na 3-0 albo handi i miejmy nadzieje ze buki dadza po raz kolejny spore value za to ze
Polska jest gospodarzem