>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Final Eight LŚ 2011 [ 6-10 lipiec] - Gdańsk-Sopot

Status
Zamknięty.
A 220

andrzej78

Użytkownik
Pytanie czy naszych nie zeżre presja. Bo teraz oczekiwania kibiców są ogromne i nasi siatkarze mogą się zagotować. Pytanie też kogo Argentyna chce mieć za przeciwnika w ew. meczu o 3miejscu(zakładając prawdopodobny finał Brazylia-Rosja)

L 0

lowca4

Użytkownik
A ja zagram under 186,5. Jeśli Argentyna będzie chciała wygrać ten mecz to wygra prawdopodobnie w trzech setach, jeśli będzie chciała puścić Polaków to będzie max. 3:1 dla naszych. 4 sety to również duża szansa na wejście typu. 3:2 Polakom nic nie daje (słaby bilans małych punktów. Jeśli będzie 5 setów to kończę ogrywanie buków ;)

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
panowie na expekt juz kurs 2,55 na argentyne z 1,90 podskoczylo az tyle. Czy jest to spowodowane masowymi typami na polske czy argentyna rzeczywiscie odpusci ten mecz i wyjdzie rezerwowym skladem? hmm sam juz nie wiem a mialem grac za grubo $ ba argentyne i sie wlasnie zastanawiam. to samo bylo wczoraj z niemcami i brazylia u17 kursy troche spadly nie az tak ale co z tego jak i tak w dupe dostali...

G 0

gregrok

Użytkownik
Ten kto oglądał wcześniejszy mecz wie że polska będzie miała o jednego zawodnika więcej, i nie mówię tu o trybunach co nie mają nic do powiedzenia o wyniku spotkania. Dlatego buki nagle kursiki pozmieniały albo panicznie wycofały spotkanie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Sędziowie w tym turnieju mylą się w każdą stronę. Ci którzy twierdzą inaczej po prostu tłumaczą tak sobie swoje porażki... Spadki są spowodowane tym, że Argentyna o nic nie gra, a nie że Polsce sprzyjać będą sędziowie... Polska - Argentyna under 160.5 i jestem mega happy, no ale trzeba pokontrować live

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 31

bushido

Użytkownik
na samym poczatku byl kurs 2,75 na live na argentyne , i czekalem czekalem az zlapalem 1,60...........
a zdecydowanie smialo mozna bylo grac ten 2,75 za gruba $$$
ehhhhhhhhh
No ja już bym się obawiał co do Argentyny. Dziwny ten 2 set był, argentynczycy oddali nam mnóstwo punktów.Widac że grają na pełnym luzie, nie zależy im i nei ma sie co dziwić. Argentyna nie bedzie chciała grac 5 setów więc pewne jest to, że zwycięzca 3 seta wygra mecz, wiec wynik 3-1 pewnie bedzie, i oby dla polaków bo taki miałem kupon:p

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
argentyna obojetnie przy jakim wyniku tego meczu zajmuje 1 miejsce wiec nie wiem o czym ty czlowieku piszesz ze zrobila blad ? bzdury i tyle
kto wszedl w Polske po meczu Bulgarii a tym badziej po 1 secie ten bystrzak ;)

S 378

songo

Użytkownik
Fakt, pomyłka z Rosją. Ale Argentyna i tak zrobiła błąd. Mogła zgolić tą żenująco słaba Polskę w trzech setach... Nie wiem czego tego nie zrobiła... Strata niepotrzebnych sił... Zobaczymy bystrzaku, może jeszcze Argentyna wygra ten mecz... Chciałby, aby nas pokarali za te brudne sędziowskie gierki...
16-10 i 4 stracone pkt. To się nazywa fair play. Istny cyrk. A gawiedź się cieszy. Żenua.

K 0

krawat74

Użytkownik
Argentyna nie bedzie chciała grac 5 setów więc pewne jest to, że zwycięzca 3 seta wygra mecz, wiec wynik 3-1 pewnie bedzie, i oby dla polaków bo taki miałem kupon:p
No właśnie, nie rozumiem co zrobili ARG. Tak bardzo chcą grać i wygrać? Oddawali punkty w 4 secie i nie mogli oddać do końca? Widać nie, bo oni są szkoleni do wygrywania, a zmęczenie ... zobaczą dopiero jutro to się może zastanowią.

S 0

somecka

Użytkownik
brak słów po prostu każdy to widział, sędziowie pomagali jak mogli, masa punktów danych polsce za darmo, a argentyna ? nie dość że zdjęła wszystkich najlepszych zawodników to polska i tak nie potrafila wygrac seta LOL ale najlepsze jest to że przy stanie bodaj 7-4 argentyna grajac wyraźnie lepiej nagle stanęła i zrobiło się 11-8 a zagrywka przy piłce meczowej majstersztyk z 5 metrów flot w aut

B 31

bushido

Użytkownik
I stało się, wygraliśmy, ale dawno nie oglądałem tak nerwowej siatkówki a to co było w 4 secie to jakiś kosmos:p
przegrywaliśmy 10-16 by wygrywac 18-17!
Ale powiedzmy sobie szczerze z taką grą kolejne spotkanie 3-0 w plecy!

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Ten żółty sędzia mi się kojarzy z tym żółtym sędzią co gwizdał w ekstraklasie mecz legii...
Trzeba przyznać, drukarnia szła konkretna, Polacy uwierzyli w sędziów i nawet gdy Argentyńczycy atakowali wyraźnie w boisko to Nasi gestykulowali że aut itd...
Jutro ugrany set dla naszych to będzie spory sukces. Chyba nie przesadzam?
Kurek musi jakiś prąd przyjąć bo jutro to odpłynie po pierwszym secie.
Nie mamy argumentów w ataku takie jest moje zdanie, nasze ataki notorycznie podbijanie, Żygadło zapomina o rozgrywaniu.
Jutro szykuje się pogrom, obym się mylił...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Sędziowie dzisiaj zdecydowanie popełnili zbyt wiele rażących błędów. Na nasze szczęście/nieszczęście były to błędy po obydwu stronach siatki, jednak w tych rozgrywkach nie powinno ich być aż tak wiele. To nie powinno mieć miejsca na takim turnieju, a tym bardziej w takich rozmiarach.
Nasi jak zwykle, trzymali w napięciu do samego końca. Mi osobiście dzisiaj znów nie podobała się gra Jarosza, chociaż trzeba przyznać, że mimo wszystko wyglądała już lepiej niż jego ostatni występ. Co do reszty? Kurek znów z czasem się rozkręcił i był wiodącą postacią tego spotkania, Żygadło popełnił kilka podwójnych odbić, co też nie powinno się zdarzać.
Prawdziwym sprawdzianem będzie jutrzejszy mecz z Rosją, jednak sądząc po nierównej grze naszej reprezentacji, trochę obawiam się o końcowy wynik.

M 17

miki3453

Użytkownik
czekam na jakiś w miare fajny kurs na ruskich z tym co my aktualnie prezentujemy to nie widze najmniejszych szans na nawiązanie jakiejkolwiek rywalizacji o urwaniu seta nie mówiąc .

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Jutro szykuje się pogrom, obym się mylił...
Nie mylisz się.
1) Tak jak po spotkaniu z Bułgarią, Polska z Włochami nie tylko nie miała dnia, a rywale mieli ale również kondycyjnie przede wszystkim Kurek to odczuł.
2) Dziś jeszcze dłuższy mecz i zacięty, mimo, że gramy dopiero za 22h to nie wierzę by Polska zregenerowała siły na tyle by wyjść na świeżości.
3) Mecze o 11 czy 13:30 Rosji się przydały, teraz mimo dość szybkich wszystkich meczy drużyna odpoczywa 30h, analizuje itp.
4) Rosja prezentuje kosmiczny poziom, ich blok jutro można wgniatać, przede wszystkim skupią się na Kurka, a wtedy skończy się jak z Włochami tylko być może nawet szybsze sety.
5) Polska wykonała plan minimum jakim był półfinał, powalczą o 3 miejsce i tak jest dobrze, zawsze to do ostatniego dnia Polska będzie rywalizowała.
Podsumowując:
Jutro zapowiada się szybkie 3:0, być może jest jakaś szansa na 1 seta po wygranej końcówce, ale to już uważałbym za niespodziankę. Czekać tylko na kursy ale po takim meczu wydaje mi się, że na Rosję mogą być w granicy 1.15-1.20.

PARODIA CZY POMYŁKA: TOBET 1.55 kurs na Rosję. To są jaja chyba, ja już wpłacam i nie wiem czy nie zagram za okrągły 1000 zł. Przecież to prezent, jutro jakieś święto ?
PS. Założyli limit , póki co najwięcej za 254 zł można to grać...

Otrzymane punkty reputacji: +1
akomos1 4

akomos1

Użytkownik
w 4 secie mało pkt z bloku,gdzie był możdzonek?! argentyna ciągle po skosie atakowała i nie było komu blokować ???? sędziowie dziś OK dla nas ???? kurek słaby atak oprócz końcówki 5 seta.szlak mnie zawsze trafia jak psuje swój serwis,tyle pkt oddaje.w 4 secie bez wejścia gruszki skończyło by się 15-25 pewnie. na co komu bartman? P O L S K A !!!

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Chciałbym podzielic sie z kims tym jak jestem w...wiony po tym meczu. To co gra Polska to jest jakis kabaret i amatorszczyzna. Ale od poczatku...
Jak wszyscy pogralem sobie Wlochow ale po 1 secie bo nie gram niskich kursow a zarabiam na chleb dzieki surebetom i łapaniu na zywo czegos ciekawego. Wszedlem sobie w ten mecz oczywiscie na makaroniarzy po kursie 2,40. Liczylem ze pokonując słabą Polske ktora pokonała Bułgarie w meczarniach ale pokonała to spokojnie Włosi wygraja. Oczom nie wierzylem ale Bulgarzy juz wygrywali 2-0 i widac było ze bedzie 3-0. A wiec sytuacja dla mnie idealna poniewaz... gramy na Polske gruuuubo !
Szybko złapałem 1,85 jeszcze, potem wpłaciłem kolejna okragła sumke niestety kurs spadl na 1,72 ale i tak warto.
Mowie sobie mało ! poniewaz nigdy tyle czynnikow nie wskazywalo na wygrana danej druzyny - gospodarz, Argentyna &quot;o nic&quot;, maja mecz z Brazylia wiec po co sie meczyc, przegraja to Polscy kibice beda za nimi jutro, bilans... Za prawie cała stawke wrzucona na Polakow pogralem w takim razie handi -1,5 ktore wydawalo sie oczywiste i zalowalem ze nie zrobilem tego od razu... Zasiadłem przed tv i humor mi sie troche popsuł...
0-1 ale na live 3,00 na Polakow wzialem rowniez w ciemno wierzac ze tak poprostu byc nie moze. Potem gładziutkie 2-1 i juz liczylem zysk na ktory ludzie pracuja miesiac... Az tu nagle cienizna polska zaczela grac swoje ( o sedziowaniu ito nie wspominam bo bez tego raczej płakałbym teraz). 9-16 chyba bylo to juz odpuscilem ale potem zaczely dziac sie rzeczy niemozliwe Polska doszla na 19-18(bodajze) i to juz bylem przekonany ze Argentyna sie podkłada i nie chce sie meczyc a te ciemniaki przegraly... 3 seta nie ogladalem spedzilem czas na papierosach... slyszalem tylko ze bylo 4-7.
Jakims cudem Polska to wygrała. Nie wiem czy to byl zamierzony scenariusz te 3-2 czy co ale dla mnie jako typera Polska straciła wszystko w moich oczach. Na tle czołowki nie graja kompletnie nic. Z poteznego zysku ktory mialem miec wyszła dniowka ktora traktuje teraz jak porazke. Dla zwyklego kibica pojedynek moze byl piekny i scenariusz idealny, Niestety nie dla mnie i kibicem tej repreztacji na pewno nie bede...
Podsumowywujac jestem sfrustrowany i mam nadzieje ze te grajki dostana jutro tęgie baty od Rosjanow. Czekamy tylko na kursy na 3-0 albo handi i miejmy nadzieje ze buki dadza po raz kolejny spore value za to ze Polska jest gospodarzem

midel 189

midel

Użytkownik
w 4 secie mało pkt z bloku,gdzie był możdzonek?! argentyna ciągle po skosie atakowała i nie było komu blokować ???? sędziowie dziś OK dla nas ???? kurek słaby atak oprócz końcówki 5 seta.szlak mnie zawsze trafia jak psuje swój serwis,tyle pkt oddaje.w 4 secie bez wejścia gruszki skończyło by się 15-25 pewnie. na co komu bartman? P O L S K A !!!
Słaby atak? Bez niego trzy sety i pod prysznic, pewnie z 20 by nasi nie wyszli. Co do jego zagrywki to mu dzisiaj specjalnie liczyłem i miał 11/17 w grze w tym 2 asy. Rzucają się jego błędy w oczy, bo często są to samoloty, ale jak przypatrzeć się z bliska to wcale nie wygląda to tragicznie. 4. set pokaz frajerstwa na całej linii, w tb trzy bloki z rzędu Nowakowskiego + Kurek i udało się wygrać z Argentyną, z rezerwami Argentyny... O krok od kompromitacji mimo ogromnej pomocy sędziów.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Coolmen - kursy złapałem od razu jak napisałeś!! to jest promocja!!
1.55 na Rosje miałem limit 191zł, a handi -1.5 142,13zł co faktu nie zmienia, że to jest peffka, 10/10 !!!!! grać póki Tobet nie myśli!! ????

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Coolmen - kursy złapałem od razu jak napisałeś!! to jest promocja!!
1.55 na Rosje miałem limit 191zł, a handi -1.5 142,13zł co faktu nie zmienia, że to jest peffka, 10/10 !!!!! grać póki Tobet nie myśli!! ????
Fekus ja miałem limity na Rosję 254,95, a na -1,5 seta Rosja po kursie 2.10 141,13. Oba typy zagrane i jeżeli coś i tak zawsze 3 stówki do przodu, jeżeli tylko Rosja wygra 3:2 to na czysto. Ale warto grać, szkoda limitów bo już okrągły 1000 na Rosję szedł...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom