Nie no az mnie oczy zabolaly. Wedlug Ciebie druzyna , ktora wygrywa 2-1 i dalej się otwiera to świetnie grająca drużyna ? Argentyńczycy na wlasne zyczenie stracili dwa szybkie gole.. jak mozna wygrywać z Francja, która ma idealnych pilkarzy pod kontry i sie dalej otwierać...borys333 ale nie analizuj tego tak bo Ci powiem,że Rosja przegrała gładziutko z Urugwajem, Francja natomiast ten Urugwaj ograła i to gładko moim zdaniem. Po prostu Francja gra tyle ile trzeba. Ile razy mogli zagrać z kontry i wygrać z 4:0 czy coś w tym stylu. Ale nie, Griezmann cofa piłkę do boku zamiast iść kilka razy 3 na 3. Natomiast co do meczu Argentyny z Francją, własnie tutaj Francja pokazała jaką jest potęgą, wiesz czemu? Moim zdaniem nie wiem czy którakolwiek drużyna wygrałaby z tak grającą Argentyną po strzeleniu bramki. Oni zaczęli naprawdę super wyglądać gdy strzelili na te 2:1. A tu nagle pach pach pach i jest 4:2. Dodam także,że nie ma co porównywać meczu w grupie,który Argentyna musiała wygrać i grała bardzo otwarcie z Chorwacją a co innego mecz fazy pucharowej gdzie można zagrać bezpieczniej i 0:0 nikogo nie skreśla. Podsumowując doceniam wszystko co zrobiła Chorwacja ale jednak skłaniam się co do gry w stronę Francji.
Nie no aż mnie zabolała Twoja ignorancja. Teraz pomyśl jaką obronę miała Argentynę by się cofać i liczyć na kontry? Jedyny możliwy sposób wygrania to jak najdalej od swojej bramki mając w obronie takich parodystów. Po drugie kiedy widziałeś by Messi grał z kontry? Oni od zawsze grają atakiem pozycyjnym i to dlatego wygrałem kilka razy na stawianie ich posiadania piłki.Nie no az mnie oczy zabolaly. Wedlug Ciebie druzyna , ktora wygrywa 2-1 i dalej się otwiera to świetnie grająca drużyna ? Argentyńczycy na wlasne zyczenie stracili dwa szybkie gole.. jak mozna wygrywać z Francja, która ma idealnych pilkarzy pod kontry i sie dalej otwierać...
No to teraz bardzo Cie prosze o obiektywną ocenę. W ktorym meczu oprocz spotkania z Argentyna, Francja zagrala dobrze ? W grupie z Australia slaby mecz , z Peru tez bez rewelacji a z Danią nawet nie wspomne bo taka Belgia , BrAzylia czy Hiszpania nie szly by na łatwiznę grajac na remis .. majac takich pilkarzy w skladzie. Z Argentyna zagrali bardzo ladnie ale trzeba tez powiedzieć , ze Argentyna grala fatalnie caly mundial , z Urugwajem , ktory gral bez swojej gwiazdy mieli więcej sZczęścia bo strzelili po stalym fragmencie a dwie minuty pozniej Urugwaj mogl strzelić w identyczny sposób ale Lloris kapitalnie wybronil, potem bardzo szczęŚliwy gol Griezmana , który zabil mecz. Potem mecz z Belgia w , którym to Belgowie grali w pilke a Francja bronila cala drużyna i liczyli na kontry z , których nic nie wyszlo i nagle na początku drugiej polowy strzelili gola po stalym fragmencie , gdzie Fellaini kompletnie zawalil . Jedyne czym mi Francja zaimponowala to konsekwencja i tyle. Majac w skladzie takie gwiazdy mogli by grac o wiele lepiej i wtedy nikt na tym forum nawet by nie wspomniał , ze waleczna Chorwacja moze to wygrac. Podsumowując : Jestem zdania, ze Francuzi gdzies z tylu glowy maja ten mecz finalowy z euro 2016 , gdzie kazdy juz byl pewien ich zwycięstwa , a jak się skończyło to każdy pamięta. Kolejna sprawa to jest final mistrzostw świata , dla kazdego z Chorwatow najważniejszy mecz w życiu dlatego nie skreslal bym ich tak szybko na Twoim miejscu, a Francje moze zgubic na pewność siebie bo wystarczy nawet przypadkowy gol dla Chorwatów i zacznie sie wielka nerwowka.Nie no az mnie oczy zabolaly. Wedlug Ciebie druzyna , ktora wygrywa 2-1 i dalej się otwiera to świetnie grająca drużyna ? Argentyńczycy na wlasne zyczenie stracili dwa szybkie gole.. jak mozna wygrywać z Francja, która ma idealnych pilkarzy pod kontry i sie dalej otwierać...
Nie wiem skąd te przemyślenia ? Ja już po fazie grupowej zanotowałem sobie, że Francja na mistrza... Jeśli piszesz o tym, że z Australią słaby mecz, z Urugwajem bez Cavaniego, a z Belgią fartem to na tej zasadzie to można skrytykować każdą drużynę... Porównajmy więc do Chorwacji, która w 3 (!) meczach musiała grać w dogrywce. W 2 meczach czekać na karne... Wg tej oceny to już zupełny fart... To właśnie, że Francja nie gra otwartej piłki w przeciwieństwie do Euro pozwala z optymizmem spoglądać na dzisiejsze spotkanie. To oznacza, że Francja bardzo pilnuje tyłów aby nie było powtórki z Portugalii...No to teraz bardzo Cie prosze o obiektywną ocenę. W ktorym meczu oprocz spotkania z Argentyna, Francja zagrala dobrze ? W grupie z Australia slaby mecz , z Peru tez bez rewelacji a z Danią nawet nie wspomne bo taka Belgia , BrAzylia czy Hiszpania nie szly by na łatwiznę grajac na remis .. majac takich pilkarzy w skladzie. Z Argentyna zagrali bardzo ladnie ale trzeba tez powiedzieć , ze Argentyna grala fatalnie caly mundial , z Urugwajem , ktory gral bez swojej gwiazdy mieli więcej sZczęścia bo strzelili po stalym fragmencie a dwie minuty pozniej Urugwaj mogl strzelić w identyczny sposób ale Lloris kapitalnie wybronil, potem bardzo szczęŚliwy gol Griezmana , który zabil mecz. Potem mecz z Belgia w , którym to Belgowie grali w pilke a Francja bronila cala drużyna i liczyli na kontry z , których nic nie wyszlo i nagle na początku drugiej polowy strzelili gola po stalym fragmencie , gdzie Fellaini kompletnie zawalil . Jedyne czym mi Francja zaimponowala to konsekwencja i tyle. Majac w skladzie takie gwiazdy mogli by grac o wiele lepiej i wtedy nikt na tym forum nawet by nie wspomniał , ze waleczna Chorwacja moze to wygrac. Podsumowując : Jestem zdania, ze Francuzi gdzies z tylu glowy maja ten mecz finalowy z euro 2016 , gdzie kazdy juz byl pewien ich zwycięstwa , a jak się skończyło to każdy pamięta. Kolejna sprawa to jest final mistrzostw świata , dla kazdego z Chorwatow najważniejszy mecz w życiu dlatego nie skreslal bym ich tak szybko na Twoim miejscu, a Francje moze zgubic na pewność siebie bo wystarczy nawet przypadkowy gol dla Chorwatów i zacznie sie wielka nerwowka.
Nagły skok kursu na Francje, godzinę przed meczem: z 1,96 na 2,16. i spadki na remis/Chorwację
No tak... Skoro ja pograłem na Francję na którą też chciałeś to lepiej nic nie grać... żeby znowu był typ przeciwstawny ???? ???? A może trzeba było tym razem już do końca konsekwentnie grać przeciwko Chorwacji...Francja - Chorwacja
Im mniej czasu do meczu tym więcej miałem wątpliwości dotyczących tego spotkania. Długo zastanawiałem się co robić. Z doświadczenia wiem, że jak ma się tego sytuacje w głowie...lepiej odpuścić granie dane zdarzenia. To co miałem na tym turnieju zarobić zarobiłem...to co miałem przegrać, przegrałem.. Zmuszanie się do grania na zasadzie " bo to jest finał nie jest najlepszym rozwiązaniem. Turniej nie był dla mnie złym turniejem i kilka fajnych kursów udało mi się trafić. Na półfinałach zakończyłem zatem Mistrzostwa w Rosji. Ktoś napisał, że finałów sie nie gra...a ogląda się. Katarzyna Nosowska śpiewa JA PAS ! a ja mówię NO BET. Pozdrawiam wszystkich typerów : )
rzut karny oczywisty więc nie rozumiem Twoich żalów ? Tak samo jak oczywisty był rzut karny w meczu Rosja - Hiszpania.
Jak karne nabite przypadkowo bedziemy gwizdac to czym jest ten sport ?? to jest jakas żenada jak dla Ciebie to normalne. Nawet nie mial czasu schowac ręki i tą rękę chował ale nie zdążył .. zenada