adamo80
Użytkownik
Ja jeszcze dodam co do meczu Francja - Argentyna, że prowadząc 4:2 Francja pozwoliła sobie na dekoncentrację i 3 bramka dla Argentyny padła w samej końcówce meczu. Właściwie powinno być 4:2. I dzięki za uwagi bo rzeczywiście można ten mecz nazwać ciężkim dla Francji, zapomniałem, że gonili wynik; jednak na pewno nie tak ciężki jak Chorwacji z Rosją, Danią i Anglią...
A co do drabinki to była łatwiejsza dla Chorwacji. Nie ma co tu się nawet zastanawiać. Mimo wszystko Belgia/Urugwaj jest znacznie lepszym zespołem niż Anglia/Rosja/Dania. Co do Argentyny to jak wiemy w meczu grupowym było fatalne ustawienie poprawione na Francję. Więc można śmiało zaryzykować twierdzenie, że Argentyna grająca z Francją była znacznie lepsza niż ta grająca z Chorwacją.
A co do drabinki to była łatwiejsza dla Chorwacji. Nie ma co tu się nawet zastanawiać. Mimo wszystko Belgia/Urugwaj jest znacznie lepszym zespołem niż Anglia/Rosja/Dania. Co do Argentyny to jak wiemy w meczu grupowym było fatalne ustawienie poprawione na Francję. Więc można śmiało zaryzykować twierdzenie, że Argentyna grająca z Francją była znacznie lepsza niż ta grająca z Chorwacją.