aka-shakal
Użytkownik
FINAŁ LIGI MISTRZÓW SEZONU 2011/2012
Bayern Monachium - Chelsea Londyn
Allianz Arena 19.05.2012 20:45
Kursy:
Zwycięstwo Bayernu Monachium w regulaminowym czasie gry (90 minut) - 1,75
Zwycięstwo Chelsea Londyn w regulaminowym czasie gry (90 minut) - 5,00
Remis - 3,40
Zdobywca pucharu Bayern Monachium - 1,40 bwin
Zdobywca pucharu Chelsea Londyn - 2,80 bwin
- - - - - - - - - -
Większe osłabienia:
Chelsea Londyn: John Terry, Ramires, Raul Meireles, Branislav Ivanovic.
Bayern Monachium: Holger Badstuber, Luiz Gustavo, David Alaba.
- - - - - - - - -
O meczu:
Powiedzmy sobie szczerze, że mało kto by się spodziewał takiego finału. Większość liczyła na kolejne Gran Derbi... A tymczasem The Blues skazani na pożarcie przez Blaugrane, przeszli klubowych mistrzów Europy grając bardzo mądrze taktycznie. Natomiast Real u siebie na własnym obiekcie był bardzo często zmuszony do obrony co na Santiago Bernabeu jest rzadkim widokiem.
Bayern Monachium gra u siebie na własnym obiekcie co będzie dla nich według mnie mega mega mega motywacją. W tym momencie nie ma chyba nic piękniejszego dla Bawarczyków niż zdobycie pucharu Ligi Mistrzów na Allianz Arena. Choć z drugiej strony z tego co wiem (nie potwierdzę tej informacji w 100%) nikomu jeszcze u siebie nie udało się zdobyć tego trofeum...
ZAPRASZAM DO MERYTORYCZNEJ I PRZYJEMNEJ DYSKUSJI
*Z chęcią dodałbym ankietę, "Kto wygra Ligę Mistrzów sezonu 2011/2012?", lecz nie mam takiej mocy na forum.
Allianz Arena 19.05.2012 20:45
Kursy:
Zwycięstwo Bayernu Monachium w regulaminowym czasie gry (90 minut) - 1,75
Zwycięstwo Chelsea Londyn w regulaminowym czasie gry (90 minut) - 5,00
Remis - 3,40
Zdobywca pucharu Bayern Monachium - 1,40 bwin
Zdobywca pucharu Chelsea Londyn - 2,80 bwin
- - - - - - - - - -
Większe osłabienia:
Chelsea Londyn: John Terry, Ramires, Raul Meireles, Branislav Ivanovic.
Bayern Monachium: Holger Badstuber, Luiz Gustavo, David Alaba.
- - - - - - - - -
O meczu:
Powiedzmy sobie szczerze, że mało kto by się spodziewał takiego finału. Większość liczyła na kolejne Gran Derbi... A tymczasem The Blues skazani na pożarcie przez Blaugrane, przeszli klubowych mistrzów Europy grając bardzo mądrze taktycznie. Natomiast Real u siebie na własnym obiekcie był bardzo często zmuszony do obrony co na Santiago Bernabeu jest rzadkim widokiem.
Bayern Monachium gra u siebie na własnym obiekcie co będzie dla nich według mnie mega mega mega motywacją. W tym momencie nie ma chyba nic piękniejszego dla Bawarczyków niż zdobycie pucharu Ligi Mistrzów na Allianz Arena. Choć z drugiej strony z tego co wiem (nie potwierdzę tej informacji w 100%) nikomu jeszcze u siebie nie udało się zdobyć tego trofeum...
ZAPRASZAM DO MERYTORYCZNEJ I PRZYJEMNEJ DYSKUSJI
*Z chęcią dodałbym ankietę, "Kto wygra Ligę Mistrzów sezonu 2011/2012?", lecz nie mam takiej mocy na forum.