>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FIBA World Cup 2014 - Spain

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Panowie i Panie chodzi mi o mecz Brazylia-Argentyna bez patrzenia na kursy miałem zagrać na Argentyne a tu patrze @ 3.2 o co chodzi? Przecież oni to wygrają.
Nie oglądałem każdego spotkania Brazylii, ale grają naprawdę fajny basket. W Brazylii jest Splitter, który powinien sobie poradzić ze Scolą pod koszami - w końcu trenuje z nie byle kim, bo Duncanem. Kursy rosną na Brazylię i pewnie jeszcze urosną, ale to jednak nie bez powodu oni są faworytami. W grupie pozamiatali, a Argentyna się mocno męczyła...Ale mecz będzie na pewno mega ciekawy i jeśli Argentyna wygra to sensacja to nie będzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
vanmaster 0

vanmaster

Użytkownik
Panowie i Panie chodzi mi o mecz Brazylia-Argentyna bez patrzenia na kursy miałem zagrać na Argentyne a tu patrze @ 3.2 o co chodzi? Przecież oni to wygrają.
Pewie dlatego, że z Argentyny to już właściwie tylko nazwa została. Niby w ostatnich latach Argentyna była zawsze górą w starciach z Brazylią ( MŚ i IO ), ale wtedy mieli Manu Ginobliego, młodszy skład. Obecnie moim zdaniem jest dość duża przepaść. Argentyna jest słabsza, a Brazylia jest tutaj 3 siłą na Mistrzostwach z bardzo mocną strefą podkoszową.

To ostatni &quot;Marsz Entów&quot;. Nie ma już Oberto, nie przyjechał Ginobli. Godnych zastępców nie widać. Szykują się chude lata dla Argentyny.

Moim zdaniem dubel Brazylia + Australia @2.16 wygląda bardzo dobrze.

Australia puściła mecz z Angolą, by uniknąć USA. Skład mają mocny i moim zdaniem mają spore szanse na medal.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
???? Brazylia - Argentyna --&gt; 1 - 1,40 Totomix/1,33 Unibet ✅ 85-65
???? Brazylia - Argentyna (hc -4,5/0) --&gt; 1 - 1,65 Totomix ✅ 85-65
???? Brazylia - Argentyna (hc -3,5/0) --&gt; 1 - 1,55 Unibet ✅ 85-65

Osobiście również odradzałbym granie na Argentynę. Kurs może i kusi, ale nie ma się co dziwić takim kursom, bo po prostu Brazylia ma ciekawą ekipę i graja bardzo fajny basket na tych mistrzostwach. Splitter + Nene + Vareajo = ogromna siła pod koszem co oznacza, że Scola może mieć problem. Do tego na obwodzie Barbosa i Huertas. U Argentyny Prigioni + Nocioni. Wg mnie Barbosa + Huertas &gt; Prigioni + Nocioni. Brazylia nie bez powodu jest tu faworytem. Nie zdziwi mnie spokojna wygrana Brazylii, ale z 2 strony wielką sensacją wygrana Argentyny by też nie była. Tak naprawdę wszystko w rękach i głowach Brazylijczyków. Pokonali już mocne teamy na tych mistrzostwach m.in. Serbię i Francję. Jeśli zagrają na poziomie, który prezentowali w grupie Argentyna nie ma tu czego szukać.
Odnośnie tego co wyżej pisałem - żeby ktoś źle nie zrozumiał, ze sam sobie przeczę - kolega chce grać win Argentyny, to lepiej szukać dodatniej linii - opcja pewniejsza, bo mecz może być zacięty.

Otrzymane punkty reputacji: +20
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Australia -3.5 @1.90 bet365 ⛔ przegrali wygrany mecz

Gra Turcjii wyglada na prawde slabo na tych MS(meczarnie z Nowa Zelandia i Finlandia z ktora wygrali po dogrywce ktorej nie powinno byc bo Finlandia przegrala na wlasne zyczenie nie wykorzystujac osobistych). Australia natomiast gra fajny basket z kilkoma fajnymi grajkami takimi jak Ingles czy Baynes(odpoczywali w ostatnim meczu fazy grupowej z Angola), Kangury maja wysoka skutecznosc trojek, Turcja moze im nie dotrzymac kroku, Licze na latwe zwyciestwo Kangurow.
Odpalamy stream o 20 i ogladamy, Polecam ;)

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Brazylia - Argentyna under 151,5 @ 1,90 Bet365✅ Brazylia uciekła bardzo, odpuścili obronę, troja za tróją szła, ale na szczęście wystarczył to co &quot;wypracowali&quot; HT ;)

Całkiem wysoka linia jak na tą fazę rozgrywek. Owszem Argentyna preferuje raczej ofensywny basket, sporo pkt padało w ich potyczkach ze Słowenią, Portoryko czy Filipinami, ale mecz z Brazylią to jednak coś innego. Przede wszystkim Canarinhos potrafią bronić. W meczu z Hiszpanami nie pokazali tego do końca, ale w ogóle zagrali tragicznie. W innych meczach dobra dyspozycja w defensywie. Kolejny ważny aspekt, że to nie jest już faza grupowa, gdzie można poszaleć, tylko play-off. Przegrywający żegna się z walką o medale. Tutaj koncentracja w obronie powinna być od pierwszej sekundy przez całe 40 minut. We wczorajszych spotkaniach w żadnym nie przekroczyli tej granicy, nawet Dream Team z Senegalem. W bardziej wyrównanych parach Francji z Chorwacją i Słowenii z Dominikaną nawet nie zbliżyli się do tej linii i myślę, że podobnie będzie dziś. Dwie latynoskie drużyny, znają się doskonale, taki dodatkowy aspekt tego meczy to walka o prymat najlepszej ekipy z Ameryki Płd, dlatego widzę tutaj bardzo twardy mecz z ok 140 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +20
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wszystko fajnie opisane, zgadza się kursy wystawione raczej adekwatnie do formy drużyn i sytuacji kadrowych, Repesza nie umie poskładać takiej drużyny do kupy, tak samo jak nie umiał zgrać Cedevity Nolan Smith mu wygrwał lub wyciągał mecze sam - to tyle w temacie wątpię aby w kadrze Chorwatów był ktoś ...
Edytowałem ???? ???? Za wszelkie niedociągnięcia najmnocniej przepraszam ???? Żyje jeszcze meczem Francji ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Bogdan co gra.. Serbowie wreszcie zaczęli grać na miarę potencjału i wracają do walki o medale.

a to z wczoraj:

A w ogóle co nie tak jest z krsticem że gra po 10min/mecz? jakąs kontuzję miał?
sądząc po tym jak dobrze gra dziś i przez cały turniej duet Bjelica-Raduljica to chyba tu mamy odpowiedź.

Otrzymane punkty reputacji: +2
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Australia mogla spokojnie wygrac ten mecz, ale jak pokazuej ten turniej o wygrana nalezy grac 4 q rowno.
co do wygranej Serbii sie nie dziwie ze wygrali, zagrali dobry mecz, oby powalczyli o medale Bogdanovicie ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Bardzo ciekawe wyniki.
Litwa męczyła się niemiłosiernie,nie mogli przegrać bo NZ brakło doświadczenia i klasowego zawodnika,który by punktował w końcówce.Litwini mysleli,że po 1Q mecz sam się dokończy bo oddali inicjatywę ale 2 zawodników NZ nie dało rady wygrać. Z taką grą mecz z Turasami będzie 50/50.

Grecy do połowy jeszcze jakoś się trzymali ale później już się całkiem pogubili, a Serbom bardzo wiele wychodziło i stąd łatwa wygrana.Brakowało mi lepszej gry na pozycji C. Borousis statystycznie źle nie wypadł,ale powinien był mieć 20/10.

Wygrana Turasów to też mała niespodzianka a co ciekawe Asik miał tylko 4pkt. Preldzic pięknie trafił 2 trójki i Turcy zapewne będą bardzo podbudowani psychicznie przystępując do meczu z Litwą.

Mecz Brazylii bez niespodzianki w 1Q Argentyna miała wysokie prowadzenie,ale już w 2 połowie Brazylijczycy deklasowali. Wygrali połowę różnicą 23pkt a Argentyńczycy pozwalali im na wszystko. Scola 2/10 z gry.

Ciekawe kiedy wreszcie Amerykanie pokryją handicap? Słowenia zdaje się lubić szybką koszykówkę co może być katastrofalne w skutkach.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Wygrana Turasów to też mała niespodzianka a co ciekawe Asik miał tylko 4pkt. Preldzic pięknie trafił 2 trójki i Turcy zapewne będą bardzo podbudowani psychicznie przystępując do meczu z Litwą.
Preldzic to w ogóle w 4 kwarcie jak prawdziwy gtg, nie chce mi się teraz sprawdzać dokładnie, ale zdobył chyba z 10 pkt w ciągu ostatnich 5-6 min.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Serbia - Brazylia 3.1 1/10 marathon✅
Serbia (+5.5) 1.76 2/10 bet365✅
Zgoda, ze Brazylia troche lepsza i sa faworytami ale ponad 3 kurs w takim meczu to jednak chyba przesada. Serbia rozwalila Grecje 90-72 natomiast w meczu hrupowym bylo 73-81 ale to bylo dziwne spotkanie. Brazylia wygrywala +16 do polowy po czym Serbia wygrala III kwarte 32-12! Nie ma wiec sensu negowac szans Serbow. Brazylia nie gra rowno, za to tacy gracze jak Teodosic, Bjelica, Bogdanovic maja olbrzymi potencjal w ataku i majac dobry dzien sa w stanie wygrac taki mecz. Mimo problemow Krstica akurat cm nie powinny byc problemem. Stimac 211, Radulica 213, Katic 208, do tego Bjelica i Bircevic. Z niskich trener nie ma super wielkiego wyboru ale Markovic, Bogdanovic i Teodosic to klasowi gracze. Nie widze az takiej roznicy jak to sugeruja buki.

Litwa - Turcja:
Litwa 1.45 3/10 bet-at-home✅
Litwa (-4,5) 1.80 1/10 bet365✅
Wszyscy narzekaja na Litwe a tak naprawde to nie ma chyba zadnego elementu w ktorym Turcja wygladalby lepiej. Nawet statystycznie Litwa lepsza na trzy, dwa i jeden punkt. Podobnie deska, straty, troche wiecej asyst Turkow. Nie podoba mi sie gra Turasow i mysle, ze przegraja z Litwinami. Potencjal Litwy jest ogromny, graja troche ponizej oczekiwac, jak trojka bedzie wpadac to nie mam obaw. Szeroki, mocny sklad:
Pocius, Juskevicius, Kuzminskas, Maciulis, Seibutis, Lavrinovicze, Motejunas, Jasaitis, Jankunas, Valanciunas.
Niby doswiadczony trener a nie umie jakos dobrze tego poskladac. Jest kim grac, moze w play off pokaza na co ich stac. Turcja wygrala bardzo szczesliwie. Na minute przed koncem bylo 64-59 dla Australii. Fatalna obrona Aussie i dwie trojki walnal Preldzic. Turcja powinna juz byc w domu.
dube:
Serbia +9.5 (1.40) + Litwa 1.44 = 2.02 1/10 bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Litwa ze słabą NZ ledwo wygrała a Turcja ograła znacznie lepszą od NZ Australię.
Dla Litwinów chluby nie przyniosło to,że prawie przegrali z 2 zawodnikami NZ, a ten cały Penney gdyby choć raz zagrał dobrze to Litwini byliby w samolocie do domu.
Piszesz,że Litwini mają kim grać ale ten drugi rozgrywający Litwy(ten z PLK) jest słabiutki a trochę minut gra. Kuzminskas w ważnym momencie odpalił idiotyczną trójkę. Lavrinovic w ostatniej akcji 1 połowy zagrał jak debil.
Na początku meczu Litwa grała pod kosz i to dawało dobry skutek,później przestali i męczyli się strasznie.
Najważniejsze punkty zdobywał Valanciunas i nie wierzę,że Asik pozwoli mu na takie zbiórki w ataku.
Turasy potrafią postawić niezłą strefę i wcale Litwa może nie mieć tak łatwo.
Pamiętajmy,że nazwiska nie grają.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Litwa ze słabą NZ ledwo wygrała a Turcja ograła znacznie lepszą od NZ Australię.
Mecze grupowe nie maja większego znaczenia...Różnie trenerzy rozkładaja siły, zawsze zdarza się słabszy mecz. Idąc tym tropem to Turków tu juz powinno nie być. Wyrwana w końcówce wygrana z Finlandią i ledwo ledwo również z Nową Zelandią. Więc tak samo mozna powiedziec, że chluby im to nie przynosi. Dzień po meczu z NZ Litwa wygrała z mocną Słowenią...
Turasy potrafią postawić niezłą strefę i wcale Litwa może nie mieć tak łatwo.
W Litwie ma kto rzucać 3ki. Jak odpala i parę siądzie to tyle będzie z kebabowej strefy. Ale wszystko zależy od skuteczności.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Mecze grupowe nie maja większego znaczenia...
A ja piszę o fazie grupowej?

W Litwie ma kto rzucać 3ki. Jak odpala i parę siądzie to tyle będzie z kebabowej strefy. Ale wszystko zależy od skuteczności.
No tak. Ja nie przewidzę jak będą za 3 trafiać,ale wiem że nie będą mieli tylu łatwych pkt spod kosza,które decydowały o wyniku. Równie dobrze można napisać,że Litwini z NZ mieli 6/23 za 3 i mogą zagrać jeszcze raz tak samo.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A ja piszę o fazie grupowej?
Źle przeczytałem, co nie zmienia faktu, że podajesz przykład, że chluby nie przynosi minimalna wygrana z NZ, a Turcy też ledwo ledwo z nimi wygrali. Co prawda w grupie, ale mecz dla rozkładu tabeli był ważny. Więc nie do końca mają sens porównania, że Litwa ledwo wygrała z NZ, a Turcy wygrali z mocniejszą Australią. Bo jeśli mamy tak gdybać to Turków tu powinno już nie być - 2 minimalne zwycięstwa w grupie + teraz zwycięstwo dzięki świetnym rzutom w końcówce. Litwa doświadczona ekipa i jeśli będą prowadzić to nie sądzę, że Kebabom po raz 3ci uda się wyciągnąć przegrany mecz.

K 30

kondzio1610tip

Użytkownik
Witam, przegladam oferte i rzucilo mi sie w oczy spotkanie Slowenia - USA, a konkretnie hendicap na druzyne USA, którzy w turnieju ida jak burza, wszystkie mecze wygrane i to z duza nawiazka, z Finlandia az 59, Slowenia 30, Turcja 21, Nowa Zelandia 27, Dominikana 35, Ukraina 24 i Meksyk 23, srednio na mecz 31 zaliczki, a bukmacherzy proponuja mam fajna linie, a konkretnie -24 po kursie 1,83, mysle ze spokojnie do pokrycia, wiec nic tylko grac;) POLECAM

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Witam, przegladam oferte i rzucilo mi sie w oczy spotkanie Slowenia - USA, a konkretnie hendicap na druzyne USA, którzy w turnieju ida jak burza, wszystkie mecze wygrane i to z duza nawiazka, z Finlandia az 59, Slowenia 30, Turcja 21, Nowa Zelandia 27, Dominikana 35, Ukraina 24 i Meksyk 23, srednio na mecz 31 zaliczki, a bukmacherzy proponuja mam fajna linie, a konkretnie -24 po kursie 1,83, mysle ze spokojnie do pokrycia, wiec nic tylko grac;) POLECAM

Po pierwsze Słowenia jest o wiele silniejszą drużyną, niż większość wymienionych wyżej, więc pisanie, że USA pokryje handi na bazie wcześniejszych meczów mija się z celem. Po drugie wygrana nad Słowenią 30pkt miała miejsce w meczu towarzyskim, a nie podczas MŚ, więc to również żaden wyznacznik. Po trzecie jest to faza playoffs, więc sama nazwa wskazuje na to, że przeciwnicy są coraz lepsi i niekoniecznie Panowie zza oceanu będą mieli kolejną łatwą przeprawę. Po czwarte w końcu, Amerykanie o ile się nie mylę, ujemne handi pokryli jedynie w meczu otwarcia z Finlandią, a w następnych 5 spotkaniach nie udało im się to ani razu.

Podsumowując nie neguję samego typu bo USA jest w stanie rozbić każdego rywala, ale argumenty, którymi się posługujesz są mizerne.

To jeszcze dorzucę jeden bet z tego meczu:

Goran Dragic powyżej 15,5 pkt ⛔ 13
1,90
Marathonbet

Nie ma co ukrywać, że jeśli Słowenia marzy, by choć przez część meczu utrzymywać się blisko Amerykanów to musi liczyć na Gorana i jego dobrą grę. 16pkt, jak najbardziej w zasięgu Dragica bo to on powinien wziąć na siebie ciężar gry swojej drużyny. Na przeciw siebie też nie będzie miał żadnych wybitnych obrońców także można lekko pograć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom