Z 

112,2K

zwierzakus
Użytkownik
Ogromny szacunek dla Francji, zwycięstwo w 100% zasłużone. Mam nadzieje że kiedyś doczekamy się naszej reprezentacji która ma będzie miała taki charakter.
Ogromny szacunek dla Francji, zwycięstwo w 100% zasłużone. Mam nadzieje że kiedyś doczekamy się naszej reprezentacji która ma będzie miała taki charakter.
 92-129 pogrom
 92-129 pogrom na pewno gra Europy. Francja, Litwa, Serbia - w najlepszej 4ce Mistrzostw.
 na pewno gra Europy. Francja, Litwa, Serbia - w najlepszej 4ce Mistrzostw.  świetnie grał podczas tych Mistrzostw Batum. Pierwsza piątka turnieju murowana.
 świetnie grał podczas tych Mistrzostw Batum. Pierwsza piątka turnieju murowana. Ameryka Południowa tym razem lipa totalna. Negatywnie zaskoczyli mnie Brazylijczycy. Z takim składem po cichu liczyłem, że zameldują się w najlepszej 4ce. Ale jednak taktyczna koszykówka Serbów ich rozgromiła. Na pewno ogromne rozczarowanie u Hiszpanów, ale zagrali tak tragiczny mecz z Francuzami, że nie było innego wyjścia.
 Ameryka Południowa tym razem lipa totalna. Negatywnie zaskoczyli mnie Brazylijczycy. Z takim składem po cichu liczyłem, że zameldują się w najlepszej 4ce. Ale jednak taktyczna koszykówka Serbów ich rozgromiła. Na pewno ogromne rozczarowanie u Hiszpanów, ale zagrali tak tragiczny mecz z Francuzami, że nie było innego wyjścia. to brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda.
 to brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda. 85-65
 85-65  55 j
 55 j 73-61
 73-61  40,8 j
 40,8 j 84-56
 84-56  50 j
 50 j 80-95
 80-95  76 j
 76 j 93-95
 93-95  100 j
 100 j 92-129
 92-129  50 j
 50 j 171,80 j yield:
 171,80 j yield:  28,6%. Więc całkiem przyzwoicie
 28,6%. Więc całkiem przyzwoicie Co do tego braku transmisji i męczenia się na streamach ...Krótkie podsumowanie Mistrzostw z mojej strony:
Ogromnyto brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda.
Sportingbet nie robił problemów z transmisja ???? bez problemu moglem ogladac wszystkie mecze bez problemow technicznych. Wpłać glupie 10 euro i na przyszlosc jak znalazl.Ogromnyto brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda.
[/size]
Jak już to mowa o Eurolidze w której ani Litweskie ani tymbardziej Serbskie kluby nie wiodą prymu.
 USA-18,5pkt(ex OT) @1,90 Ladbrookes  najniższa linia jaka oferują nam buki,czuje dziś koniec cackania Amerykancow i wygrana różnicą ok 30pkt
 USA-18,5pkt(ex OT) @1,90 Ladbrookes  najniższa linia jaka oferują nam buki,czuje dziś koniec cackania Amerykancow i wygrana różnicą ok 30pkt Serbia under 36,5% skuteczności rzutów za 3pkt @1,83 Ladbrookes Niby ich średnia to prawie 40%,jednak nie dzis
 Serbia under 36,5% skuteczności rzutów za 3pkt @1,83 Ladbrookes Niby ich średnia to prawie 40%,jednak nie dzisLivebasketball (pomijając problemy w pierwszych dwóch dniach i chwilowe później) wiele nie ustępuje League Passowi.Zdaje sobie sprawę z tego, że były streamy, ale jednak możliwość obejrzenia danego spotkania na dużym TV w jakości HD to jednak inna bajka. Nie sądzę, żeby streamy o których mówicie były w jakości takiej jak z NBA.com po wykupieniu praw do oglądania ?
http://www.fiba.com/news/irving-named-mvp-of-2014-fiba-basketball-world-cup-headlines-all-star-five
Irving w dzisiejszym meczu pokazowym wygrał sobie MVP całego turnieju ????
Fajnie byłoby zobaczyć mecz USA-reszta świata,może wtedy szanse byłyby bardziej wyrównane.