Z
65,8K
zwierzakus
Użytkownik
Ogromny szacunek dla Francji, zwycięstwo w 100% zasłużone. Mam nadzieje że kiedyś doczekamy się naszej reprezentacji która ma będzie miała taki charakter.
Ogromny szacunek dla Francji, zwycięstwo w 100% zasłużone. Mam nadzieje że kiedyś doczekamy się naszej reprezentacji która ma będzie miała taki charakter.
Co do tego braku transmisji i męczenia się na streamach ...Krótkie podsumowanie Mistrzostw z mojej strony:
Ogromny to brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda.
Sportingbet nie robił problemów z transmisja ???? bez problemu moglem ogladac wszystkie mecze bez problemow technicznych. Wpłać glupie 10 euro i na przyszlosc jak znalazl.Ogromny to brak jakiejkolwiek transmisji w polskich tv. W ogóle ciężko nawet na jakiejkolwiek platformie cyfrowej znaleźć transmisję z tych Mistrzostw. Świat się kończy, jeśli Mistrzostwa Świata w koszykówce trzeba "męczyć" na streamach...ale co zrobić - tak to z basketem bywa...Szkoda.
[/size]
Jak już to mowa o Eurolidze w której ani Litweskie ani tymbardziej Serbskie kluby nie wiodą prymu.
Livebasketball (pomijając problemy w pierwszych dwóch dniach i chwilowe później) wiele nie ustępuje League Passowi.Zdaje sobie sprawę z tego, że były streamy, ale jednak możliwość obejrzenia danego spotkania na dużym TV w jakości HD to jednak inna bajka. Nie sądzę, żeby streamy o których mówicie były w jakości takiej jak z NBA.com po wykupieniu praw do oglądania ?
http://www.fiba.com/news/irving-named-mvp-of-2014-fiba-basketball-world-cup-headlines-all-star-five
Irving w dzisiejszym meczu pokazowym wygrał sobie MVP całego turnieju ????
Fajnie byłoby zobaczyć mecz USA-reszta świata,może wtedy szanse byłyby bardziej wyrównane.