>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIBA World Cup 2014 - Spain

Status
Zamknięty.
P 15

polskigracz

Użytkownik
Serbia wciąż ma szanse wejść z handicapem ale mecz na niskim poziomie. Bardzo dużo łatwych piłek nie trafionych po obu stronach a mimo to aż 80 pkt do przerwy. Gracie coś na live w tym meczu ?

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Brazylia +13 @ 1,90 Bet365⛔

pytanie czy ktoś tu oszalał? Ja rozumiem Hiszpanie faworyci, grają u siebie, ale cholera na przeciwko nie wychodzą dziś jakieś pachołki tylko naprawdę MOCNY, BARDZO NIEWYGODNY zespół. Nie zamierzam tutaj przekonywać, że Brazylia jest mocniejsza i to wygra, bo na papierze ma bez wątpienia słabszy skład i znacznie gorszą ławkę, ale te kursy są z kosmosu. Canarinhos mają przede wszystkim mega froncourt - Splitter, Nene i Varejao to na warunki MŚ FIBA naprawdę tercet kompletny w ofensywie i defensywie. Oczywiście po stronie Hiszpanów tak samo silna, a może jeszcze silniejsza trójka: bracia Gasola i Ibaka, ale nie jak mówiłem nie zamierzam tutaj na siłę udowadniać, że Brazylia jest lepsza, tylko że to bardzo dobra drużyna i szanse przedstawione przez buków nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością. Oczywiście wysocy gracze byliby w ofensywie nikim, gdyby nie było niskich, którzy im te piłkę umiejętnie dostarczą. W tej ekipie nie ma z tym problemu - jest znakomity na warunki europejskie, typowy first pass pg Huertas i Leo Barbosa, który swoje poklepał w NBA na &#39;1&#39; i też potrafi podać. Jest jeszcze kilku ciekawych rolesów jak młody rozgrywający Neto, dobry defensor Garcia, niezły strzelec Machado i center Hettsheimeir. Ten zespół naprawdę ma olbrzymi potencjał. Co ważne trener rotuje do tej pory mocno i wczoraj np. poza Garcią wszyscy grali poniżej 20 min. Jak od 2 kwarty zaczęli grać s5 dopiero to przejechali się jak walec po Iranie. Super funkcjonował szybki atak z biegającym Nene. Starterzy więc nie są zmęczeni i to może być ważne.
Jak będzie dzisiaj przeciwko Hiszpanom? Na pewno ciężko, mistrzostwa na Płw. Iberyjskim i Hiszpanie bardzo zmobilizowani. Medal to dla nich tutaj obowiązek. Może być tak, że zagrają doskonały mecz i zdecydowania wygrają, ale raczej to mało prawdopodobny scenariusz. Myślę, że to spotkanie może być bardzo wyrównane i zwycięstwo Brazylijczyków, przynajmniej dla mnie, nie będzie sensacją. Co też istotne Hiszpanie często w pierwszej fazie turnieju mają problemy z koncentracją.

Gram jeszcze jeden typ z tego meczu, a mianowicie under. W defensywie obrona podkoszowa to podstawa, a obydwa zespoły są w tym względzie jak pisałem bardzo mocne. Nene-Varejao-Splitter vs Gasol-Gasol-Ibaka. Już w meczach sparingowych było widać, że obydwa zespoły przywiązują dużą rolę do obrony i traciły naprawdę niewiele pkt. Hiszpanie grali z kilkoma dobrymi ekipami i tracili ok 60 pkt. Na turnieju może dotychczas grali z kiepskimi drużynami, ale myślę, że to te 56 pkt średnio straconych w 2 grach z Iranem i Egiptem tylko pokazuje, że nawet w tych meczach ze słabiakami, skupiają się mocno na defensywie. To samo Brazylia, która straciła tylko 50 od Iranu i tylko 63 od silnej Francji.
Ten mecz widzę więc jako przede wszystkim twardą walkę w obronie, dużo akcji podkoszowych, granych pod 24 sek i szczerze mówiąc to oczekiwałbym wyniku niewiele wyższego niż w meczu Brazylii z Batumem i spółką.

under 146,5 @ 1,90 Bet365✅

to dwa główne typy, prócz tego można spróbować po wyższych kursach:
Brazylia win @ 8,00
Każdy inny wynik (niż Brazylia 6 pkt i więcej i Hiszpania 6 i więcej) @ 4,20

łoo matko tragedija Brazilija!

Otrzymane punkty reputacji: +2
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ukraina - Turcja 3.65 2/10 marathon✅
Niby Turcja solidniejsza ale bez prawdziwego lidera sa troche zagubieni w ataku. Ze Stanami dosc dobry mecz przed 3 kwarty i wbrew pozorom to nie musi wplynac pozytywnie dzis. Sporo zdrowia zostawili przeciwko USA a Ukraina jest bardzo nieobliczalna. Cala gre ciagnie Jeter, niestety dzis zabraknie niezlego Gladyra i Pooh musi byc wspomagany bardziej przez Mishule, Pustozonova, Lypovego, Zaytseva, Zabirchenko itd. Wydaje mi sie, ze to bedzie dosc rowny mecz mimo oslabienia Ukraincow. Turcja z Nowa Zelandia nie zachwycila i oni wiecznie zawodza na takich imprezach w poszczegolnych meczach. Brakuje im lidera w ataku, super sprzelca a Preldzic to wiadomo, ze moze miec 7/7 na trzy a moze miec i 0/9 za trzy i dalej ladowac bez sensu.
Finlandia - Dominikana 2.70 3/10 bet365✅
Dominikana jest tu raczej malym faworytem, zaczeli Mistrzostwa bardzo slabo ale ju z Nowa Zelandia 76-63. Potencjal ta ekipa ma spory, problem tej druzyny to dyscyplina taktyczna. Personalnie wyglada to naprawde dobrze: Baez, Garcia, Sosa, Vargas, Martinez, Feldeine itd. Finowie nie wygladaja lepiej. Jak to oni typowe przecietniaki z dziadkami Rannikko i Mottola, niezlym Koponenen, Salinem, Huffem, Lee, Koivisto i Murphym. Mocno przecietny zespol gdzie tak naprawde role odgrywa tylko piatka graczy ale zaden z nich nie prezentuje wybitnego poziomu. Duzo bardziej podoba mi sie gra Feldeine, Baeza i Garcii. Czekam rowniez na przebudzenie Sosy i bedzie good.

Otrzymane punkty reputacji: +2
gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
???? USA - N. Zelandia 2 druzyna nie zdobedzie 73 punktow. 1.50 fortuna ✅✅✅
Nie bede wam tu pokazywal jak graja bo rownie mozecie sami to ujrzec. USA ladnie pyknelo Finow w sumie zawsze lubie ogladac kosz Amerykanski bo duzo w nim punktow itd itp. Ale jesli spojrzymy na wyniki N Zelandi to az plakac sie chce. NA PRZESTRZENI 3 LAT wygrali 3 mecze wiec.. sami widzicie. Nawet USA rezerwami nie powinno dopuscic do sytuacji &quot;Zacietego meczu&quot; i pozwolic Zelandczykom zdobyc nawet 60 punktow no ale jesli zdarzylby sie jakis cud w co watpie to warto nawet i taki kurs dac ktory jest bardzo bezpieczny.
???? Australia - Litwa 2 1.56 fortuna ⛔⛔⛔
Litwa jedynie moze powalczyc w Sporcie wlasnie w koszykowce. W tej kwestii sa dobrym europejskim zespolem ktory moze pokusic sie jakims cudem o medal. W ostanim ich sparingu Litwa wygrala 91:78 wiec warto powtorzyc ten sukces zwlaszcza ze to sa Mistrzostwa i tu taryfy ulgowej nie ma. A Litwini jesli chca myslec o dobrej pozycji powaznie powinni z takimi zespolami jak Australia wygrywac.

X 357

xxxl

Użytkownik
Oglądam Turcja- Ukraina - gdyby młodsi grający nie wiedzieli ten Pan na ławce Ukraińców to legendarny coach z NBA Mike Fratello - od 7 lat na emeryturze, ale jednak jakoś federacja Ukrainy umiała go skusić. Co ważne zawsze trenował przeciętne zespoły bez wielkich gwiazd (przez kilkanaście lat na ławce tylko 3 zespoły Hawks, Cavs oraz Grizlies) - dlaczego to ważne ...bo to byli własnie tacy Ukraińcy ligi NBA - zespoły bez wielkich gwiazd - jednak budowane wokół jednego lidera zazwyczaj (Jeter idealnie sie w to wpisuje w zespole Ukrainy) - no i co mamy - kolejnego doga - dlaczego .... bo Ppan posiadający mózg umiał swoim kozakom wpoic proste zasady - Kebaby pod koszem 4 wieże dzisiaj plus ARslan do tego lub Preldzic (1/8 zaczał - więc raczej pomagał przeciwnikom).
No to jest kolejny mecz wygrany głową a nie umiejętnosciami poszczególnych zawodników - mądry Mike i kozaki wypełniający jego założenia kontra banda gwiazd z pustymi główkami. Jedyne zagrożenie w końcówce to triple Ukraińców - co robią panowie w czerwonych ....co akcja dopuszczają prawie do czystej pozycji zza koła ???? )))
Te mecze to jakby oglądać szpital psychiatryczny i lekarze kontra pacjenci - niestety przed meczem z reguły nie wiadomo kto jest kim ???? )
Pisaliście , że Turcja tu bez liderów - no tak nie maja już takich geniuszy koła jak Serkan kiedyś - nie ma Ilyasovy , Hedo podziękował za kadre - ale nawet to nie jest problemem - oni zwyczajnie maja zle zbilansowane pozycje - koło to dramat ...Preldzic jak nie odpali to nie istnieje - Arslan pewnego poziomu nigdy nie przekroczy a na ławce &quot;dobry coach - bodaj Ataman&quot; zachowuje sie jak amator lub koszykarze nie wykonują jego poleceń po prostu (1 min do konca rysował im koło i pokazywał jak nie dopuścic do kolejnej trójki - na co oni wszyscy poszli w lewo a z prawej mishula zostałsam na ....4 metry ).
Kolejny zabawny mecz na mistrzostwach - zespoły tego nie sprzedają żeby było jasne - oni po 80 meczach w sezonie po prostu myśla o wakacjach , kredytach, samochodach , dupach itd a nie o grze .....inną sensowna odpowiedzią mogłoby być tylko to , że to idioci ...ale wszyscy - no chyba nie ???? )))
Stąd chyba tyle dogów tutaj - choć granie samych dogów chyba nie da i tak żadnego plusa żeby było jasne
PS: żeby nie było , że ja ciagle tylko krytykuje - pisze po meczach itd- na ME Europy w pływaniu pisałem posty 2 dni , 3 prebety(0/3) 10 live (9/10 bodaj)- efekt konto w unibet zlimitowane do 20 zł (ok 1000 plnów plusa na koncie - ale sporo maxów granych )na zakład ..wcześniej podobne historie - wiec niestety przy mojej nawet beznadziejnej skuteczności kilka postów powoduje end konta , więc sami rozumiecie ???? ) a prebetów z basketu i tak nei grywam - więc ???? )
epilog : własnie próbuje zagrać Rohler-Piktamaki 1 1,80 w lekkiej - do tej pory bez limitów , teraz ...73 zł max ...... ???? gratulacje dla unibet - powinniście zrobić taką listę po jakiej wygranej na koncie booki limitują je do poziomu under 100 plnów mozliwej wygranej na zakład - może to by otworzyło oczy wielu małolatom czym są marzenia o pokonywaniu booków a czym prawdziwa walka z nimi ???? )

X 357

xxxl

Użytkownik
Póki co od początku MŚ granie samych dogów daje dość ładny zysk, to tak w ramach dopowiedzenia ;)
wg oddsportalu niestety nie ???? )
32 spotkania po zszumowaniu dogów 36.67j więc +4.46 z zainwestowanych 32j......lekko ponad 10% zysku .....ale brałem pod uwagę średni kurs - więc może wyszukując najwyższych jednak warto- chyba , że uwzględniasz granie także dodatnich handi (tutaj juz się z Tobą zgodze w 100% nawet bez sprawdzania ???? ))
PS:przyjęli Rohlera mocno ???? )

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Finlandia - Turcja 2.82 1/10 marathon⛔
Finlandia +5 pkt. 1.92 2/10 betsafe✅
Finowie wczoraj rozegrali dobre 9 minut po czym przestali grac. Probowali ale atak kompletnie nie wychodzil. Stac ich na duzo wiecej. Skutecznosc z gry mieli na poziomie 35% wiec zakladam, ze dzis bedzie troche lepiej.
35% ale Koponen mial 8/14 a Koivisto 50% zatem reszta:
Murphy 1/7
Murinen 2/6
Huff 3/10
Kotti 1/5
Salin 1/7
Rannikko 2/6
No to ciezko zakladac, ze dzis bedzie to samo. Slaby atak nie wynikal z wybitnej obrony Dominikany, po prostu tego dnia nic nie szlo. Turcja nie wyglada za dobrze, przegrali z Ukraina. Zaledwie 58 rzuconych punktow. Pisala m o tej druzynie wyzej. Mecz raczej 50/50 wiec ponad 2,80 na Finow warto wziac. Handi rowniez bo cos niskie wyniki ida, akurat Finow stac na serie rzurtow za trzy bo ma kto rzucac z dystansu (Salin, Raniko, Koponen, Koivisto, Huff).
Grecja - Chorwacja 1.83 2/10 bet365✅
Fatalna postawa Chorwatow... jak zwykle Repesa i jego wielkie zamysly taktyczne... juz bez analizy, typ przeciwko danej ekipie bo graja tu tragicznie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
doncorleone 345

doncorleone

Użytkownik
USA - Dominikana, USA poniżej 107.5 1.85 Fortuna✅
Zapowiada się kolejne łatwe zwycięstwo USA, ale Dominikana to nie są więksi kelnerzy niż Finowie, którzy na inaugurację dali sobie wrzucić 114 punktów w starciu ze Stanami. USA rzuci pewnie koło setki, ale wątpię by przekroczyli granicę 107 punktów. Bezpieczniej można zagrać poniżej 111.5 po kursie 1.50✅

Litwa - Korea Płd., Litwa poniżej 90.5 1.85 Fortuna✅
Wczorajszy mecz obnażył braki Litwinów. Bardzo słaby mecz przeciwko Kangurom zaliczył gwiazdorski duet Valanciunas i Motiejunas. Koreańczycy do potentatów w defensywie nie należą, ale z drugiej strony nie spodziewam się szaleńczego tempa i zabójczej skuteczności Litwinów w ataku. Tak jak w przypadku USA można zagrać bezpieczniej poniżej 94.5 po kursie 1.50✅.

Goran Dragić powyżej 16.5 1.85 Fortuna⛔
Rozgrywający Phoenix Suns prezentuje na tych mistrzostwach solidną formę. W pierwszych trzech spotkaniach rzucał odpowiednio 21, 18, 22 pkt. W każdym z tych meczów jego skuteczność wynosiła ponad 50%. Dziś starcie z Angolą. O lekceważeniu rywali z Afryki nie ma mowy, bo Słoweńcy walczą o pierwsze miejsce w grupie. Nawet jeśli Zdovc będzie oszczędzał swojego lidera to i tak grając lekko ponad 20 minut jest on w stanie wykręcić 17 punktów. W połowie drugiej kwarty miał już 14 punktów(5/8 z gry) i skończył z...14 punktami. Jak zszedł z parkietu w trzeciej kwarcie tak już na niego nie wrócił. ehhh????

Gorgui Dieng powyżej 18.5 Fortuna⛔
Senegal nie pokusiłby się o sensacyjne zwycięstwa z Portoryko i Chorwacją, gdyby nie znakomita forma centra Minnesoty. Dieng notuje na tych mistrzostwach średnio 22 pkt. Dzisiaj rywalizacja z Argentyną, która nie może sobie pozwolić na porażkę, mając w perspektywie mecz z solidną Grecją. Jak na lidera zespołu przystało Dieng powinien wykręcić dwucyfrową zdobycz punktową z dwójką na przodzie i dorzucić do tego kilkanaście zbiórek. Center z Senegalu będzie miał ułatwione zadanie, bo pod koszem Argentyna nie ma kim straszyć. Agresywna obrona Argentyny zrobiła swoje, przez co Dieng dostawał mniej piłek i skończył mecz z 11 punktami

Grecja - Chorwacja, Chorwacja powyżej 69.5 1.50 Fortuna⛔
Chorwaci nie zachwycają na tym mundialu, ale mimo tego ich potencjał ofensywny jest bardzo duży. Nie będą mieli problemów z przekroczeniem linii 69 punktów w starciu z Grekami. Chorwaci na minus

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Ingles or Baynes, takie same linie, zagralem tego pierwszego i zaluje. Ingles dopiero w 4 q cos rzucil i nawet nie dolot.. 0 pkt przez caly mecz, dno. a dobrze sie prezentowal w poprzednich meczach.
Polecam, typy z Milenium
Prigioni ov7.5 @1.85
Huff ov10.5 @1.85 gosc ma nie po koleji w glowie w 3 min 3 faule.
Raduljica ov11.5 @1.85
zmarnowal kilka osobistych skonczylo sie na 11 ;)
Krotko
Prigioni w kazdym meczu do tej pory wyrobil ta linie, rozgrywajacy Argentyny i zawodnik Knickow mysle ze rzuci dzis przynajmniej te 8 punktow. Ostatnie 3 mecze 9,8,8
Huff do tej pory kolejno 12,23,7. Wczoraj kiepsko z punktami bo mial problemy z faulami, dzis mysle ze sie ogarnie i nie bedzie oslabial swojej druzyny, Finska ekipa wali trojkami z meczu na mecz coraz wiecej, oby Shawnowi dzis nadgarstek pracowal i wyrobil ta linie.
Radjiulica center Serbow do tej pory we wszystkich 3 meczach na tych MS wyrobil ta linie 13,21,13 to co dzis pewnie 21 ;)
Bedzie dzis ciezko na przeciw koledzy z parkietow NBA, ale mysle ze to bedzie jego mecz;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
???? Dominikana - Usa 1 druzyna nie bedzie 72 pkt 1.50 fortuna ✅✅✅
Fakt wczoraj zaskoczyli Mnie w meczu z Finlandia ale troche ten turniej to taka niespodzianka wedlug Mnie patrzac na kursy i rezultaty. W niedawnym meczu bylo 105:62 dla usa wiec dlaczego mialo by sie to nie powtorzyc? Nowa Zelandia rzucila 71 ale moim zdaniem Dominikana to jednak slabszy zespol mimo tego ze usa wysilac sie nie bedzie nie powinna jednak tracic duzo punktow z egzotyczna druzyna bo w koncu USA nawet i rezerwowych ma silnych.
???? Senegal - Argentyna 1 druzyna nie rzuci 79 pkt 1.37 fortuna ✅✅✅
Jak obstawialem bylo 1.50 no ale dobra. Patrzac na gre Afrykanczykow mozna smialo stwierdzic ze malo rzucaja. Niby z chorwatami rzucili 77 pkt no ale coz.. nie ogladalem wiec albo Chorwacka obrona byla jak ser lub Senegal wreszcie zagral dobre spotkanie poniewaz jakos ze specjalnie tego nie pokazuja. Jak widze Argentyna z Filipani stracila 81 pkt az sam nie wierze ale wedlug Mnie jak patrze na Filipinska lige to tam sa podobne wyniki co do tych w USA. wiem to nie ten poziom no ale licza sie punkty. Wedlug Mnie Afrykanczycy grajacy inaczej nie beda w stanie rzucic Argentynie duzo punktow. Chyba ze obrona Argentyny bedzie dziurawa jak ser no ale fajnie by bylo zajac dobre miejsce by potem trafic na slabszych przeciwnikow a Senegal do pokonania jest jak najbardziej zwlaszcza dobrym wynikiem i gra
???? Slowenia - Angola 2 druzyna nie zdobedzie 72 punktow 1.50 fortuna ⛔⛔⛔
Nie mam co tu sie rozpisywac. Wedlug Mnie Angola jest czolowka Afrykanskiej koszykowki lecz na tych mistrzostwach pokazuja ze Afryka to granica ich umiejetnosci pokazujac mala iloscia zdobytych punktow. A Slowenia w gazie. Tylko z Korea stracili 72 ale z meksykiem juz mniej a Meksyk i Angola to dla Mnie zblizona półka. Europa a Afryka w kosza to odleglosc duza wiec umiejetnosci Slowencow napewno nie pozwola Angoli rzucic duzo punktow by potem nie bylo nerwow zwiazanych z tym meczem.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Bardzo lubię Finów, fajnie grają, ale jeśli mając dzień konia z dystansu, mając furę szczęścia w ostatniej minucie, rywala pudłującego 4 wolne, wśród 5 chłopa na parkiecie żaden nie ma mózgu, żeby sfaulować rywala, po czym ten wciska niemal równo z syreną wyrównująca trójkę - nigdy nic nie wygrają.
Na wieczór Francja +15,5 bwin 1,87 (teraz, wziąłem wcześniej +16,5) 1/10
Francja +20,5 STS 2/10
Rozumiem, że Hiszpanie każdego są tu w stanie pocisnąć, rozumiem, że podobnie jak teraz eksperci kombinowali już przed meczem z BRA, ale moim zdaniem Francuzi są bardzo niewygodnym rywalem dla swoich sąsiadów z zachodu, a ta linia nie odpowiada potencjałowi tej kadry. Mam nadzieję na ciekawy mecz z dość niskim wynikiem.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dzisiaj będzie sie działo.Turcja z Dominikaną pograją o drugie miejsce w grupie, Turcja gra trzeci dzień z rzędu ciężki mecz a wczoraj jeszcze dogrywka.Dominikana niewygodny rywal, ale takie szybkie granie momentalnie kończy sie gdy rywal postawi swoje warunki w obornie a turcy potrafią bronić.
Jednak stawiałbym w tym meczu na turków, mimo zmęczenia i grania bez pomysłu.
Turcja(-3.5) 1.92 6/10 Pinnacle ✅
Senegal ma Dienga, Filipiny Blatche i ten mecz będzie raczej na styku.Filipińczykom jak wpada to jest dobrze, jak nie wpada to jest gorzej tym bardziej, że oni bronić nie potrafią.Senegal nie musi wygrywać tego spotkania a dla filipińczyków to jest mecz o honor.Każdy ich mecz jak na razie był na styku, mają jedną z najliczniejszych grup kibiców na turnieju i dzisiaj postarają sie o wygraną.
Filipiny(-1.5) 1.95 6/10 Pinnacle ✅
Chorwaci muszą dzisiaj wygrać, Portoryko również i ja tu widze mimo słabej gry faworyta w chorwatach.Więcej opcji mają w ataku jednak ten handi jest za wysoki, spasuje.
Litwa ze Słowenią o pierwsze miejsce, słoweńcy zabójczy obwód ale żenada pod koszem.Litwa mocna pod koszem i nieco słabsza na obwodzie, jak miałbym coś typować to Litwa +4/+6
Grecy pokryją handi, Argentyna ma genialnego Scole ale to za mało na zorganizowanych i dobrze broniących greków

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ónibet ma linie na Balkmana na poziomie 7 pkt... w nocy jeszcze było @ 1.85, teraz już tylko 1.45 i ciągle pikuje, ale na dokładkę jak znalazł.
Dla porównania - Marathon linia 12 pkt ;)

doncorleone 345

doncorleone

Użytkownik
Litwa - Słowenia, Słowenia+6.5 Fortuna 1.38 ✅
Słoweńcy w tej grupie jeszcze bez porażki. Dzisiaj buki faworyzują Litwę, ale myślę, że mecz będzie na styku. Oba zespoły grały sparing przed samymi mistrzostwami, Słoweńcy wygrali 74:72, ale rywale musieli &quot;gonić&quot; wynik. Pod koniec wczorajszego meczu Zdovc dał odpocząć najlepszym. Litwini mają przewagę pod koszem, ale Valanciunas nie jest w jakiejś mega formie. Słoweńcy górują na obwodzie, a poza tym mają w składzie skutecznego Gorana Dragicia.

Chorwacja - Portoryko, Chorwacja poniżej 88.5 1.50 Fortuna. ⛔
Przeciętny mundial w wykonaniu Chorwatów. Mecz z Portoryko zadecyduje o wyjściu z grupy. Przeciwko Grecji słaba skuteczność, długie przestoje w grze i multum strat. Często wyglądało to jakby Chorwaci nie mieli pomysłu na grę. Portorykańczycy bronią bez rewelacji, ale walczą o pozostanie w turnieju i myślę, że nie stracą aż 89 punktów.

Senegal - Filipiny, Filipiny Milenium 1.94 ⛔
Senegal wykorzystał niepowtarzalną szansę wyjścia z grupy, a Filipiny będą chciały zakończyć zmagania honorowym zwycięstwem. Filipińczycy toczyli wyrównane boje we wszystkich czterech meczach grupowych, przegrywając je minimalnie. Moim zdaniem grają lepszą koszykówkę niż Senegal, który wykorzystywał do bólu słabość rywali. Dziś swoją reprezentację do pierwszego zwycięstwa poprowadzi Blatche. Szkoda że będzie to dla tej barwnej reprezentacji pożegnaniem z turniejem. Pogram także A. Blatche powyżej 20.5 w Milenium za 1.85⛔

Ukraina - USA, USA poniżej 107.5 Fortuna 1.50 ✅
Wczoraj siadło, dzisiaj poprawię. USA znowu rzuci koło setki albo lekko powyżej stu, ale czy aż 108 punktów? Wątpię

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Dzis ostatnie mecze w fazie grupowej mysle ze dzis tacy zawodnicy jak: Blatche, Dieng wyrobia swoja linie.
Senegal chce dzis wygrac aby awansowac do nastepnej fazy rozgrywek i na pewno bedzie potrzebowal dobrze spisujacego sie na tym turnieju w Hiszpanii zawodnika Minesoty Dienga.
Co do Blatcha mysle ze spokojnie powinien ogarnac ta linie,tylko ciekawe czy bedzie mu sie chcialo.. gra dla reprezentacji widac dla niego jest czyms waznym, widac ze gra z sercem i po dobrych akcjach bije sie w piers i pokazuje jak mu zalezy gra w reprezentacjii Filipin. Filipiny na pewno tanio skory nie sprzedadza, jestem pewny ze Blatche pomoze im dzis osiagnac dobry wynik.

spotkanie Senegal - Filipny o 14 ;)

Dieng ov18.5 @1.85
Blatche ov20.5
@1.85
e: nawet z dogrywka, pff! czekam na NBA. Tam jest jazda jesli chodzi o takie cos ????
typy z Milenium, Polecam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom