>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Fantasy] Baseball Yahoo 2008!

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Można było się spodziewać, że tabele wklei ktoś kto jest na czele :jezora:. Jeszcze przy drafcie razem z Komarem pisaliśmy na czacie, że będziemy pewnie zamykać stawkę. Jak widać to były peFki. Ale jestem prawie 8 :-D
Wezmę się do roboty może coś ugram....

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie wiem jak inni ale ja utrzymuje swój poziom :jezora54:
Jestem pierwszy :jupi:
od końca...
Nie wiem co jest z moimi grajkami. Ostatnio mi trochę pomógł jeden doświadczony zawodnik ale nadal u mnie padaka...:kwasny4565:

cerber 2

cerber

Użytkownik
Nie wiem jak inni ale ja utrzymuje swój poziom :jezora54:
Jestem pierwszy :jupi:
od końca...
Nie wiem co jest z moimi grajkami. Ostatnio mi trochę pomógł jeden doświadczony zawodnik ale nadal u mnie padaka...:kwasny4565:

Proste pierwszą serie grałeś ze mną ???? ;-)
Escabar przyjdzie na Ciebie czas :twisted:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja prowadziłem na początku tygodnia i co ?? 4-11 :]
Mam jedynie 26 BB ???? tzn moi SP , Francis nie moze zagrac dobrze , bo narazie 2 mecze z Arizona co blysczy + ich najlpeszy SP jako przeciwnik i 0-2.
Wałow teraz mnostwo , wiec sa zawodnicy co blyszcza , wiele osob ma DL - wywalta ich , a jak wartosciowy to zostawcie.
3 pojedynki na szczycie - 1 vs. 2 , 3 vs. 4 , 5 vs. 6
Zobaczcie na A-Roda , Ortiza , Fieldera , Cabrere , Reyesa , Lee z Astros - slabe staty , na koniec beda mieli duuuuuuuuuzo statów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wałow teraz mnostwo , wiec sa zawodnicy co blyszcza , wiele osob ma DL - wywalta ich , a jak wartosciowy to zostawcie.
Zobaczcie na A-Roda , Ortiza , Fieldera , Cabrere , Reyesa , Lee z Astros - slabe staty , na koniec beda mieli duuuuuuuuuzo statów.
Taaa... Ortiz będzie mi jeszcze punktował! Moi inni grajkowie też będą walczyć. Jeszcze Wam pokaże ????
Komarr Ty obiecałeś przy drafcie, że będziesz dzielił ze mną miejsce ostatnie. Nie wyłamuj się. Nie rozkręcaj się za bardzo bo pójdziesz w góre tabeli i mnie zostawisz.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Ceber dałeś takiego avatara że myślałem że jestem pijany przez 10 minut wczoraj w nocy;D a to jednak tak wygląda hehe ????
Spokojnie panowie zobaczymy jak pójdzie z Dominikiem ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP

Osoby które mają playerów z DL lub NA prosi sie o ich wyrąbanie bo zajmują miejsce w rosterze.
Ja ma jak zwykle zajefajne szczęscie z dobrem grajków , dam na BN - HR lub kilka RBI strace.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
UWAGA
Moje BŁYSKAWICE atakują ????
Pociskam ostro Komarra.

Może to będzie jedyna okazja pokazania screena gdzie coś wygrywam to chciałem tutaj się pochwalić :-D:-D:-D

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Przesadzacie z tym wywalaniem kontuzjowanych :]
P.S. Tabela dla zainteresowanych po weekendzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom