Nie jest gorszy. Po prostu wiele firm nie przyznaje bonusu po wpłacie przez MB. Czemu tak jest? Nie mam pojęcia. Taki mają regulamin promocji i nic na to nie poradzimy. Zawsze można wpłacić przelewem lub kartąpytanie z innej beczki: dlaczego wpłacając z moneybookers nie przysługuje mi bonus? jak ktoś ma pieniądze na moneybookers to jakiś gorszy jest czy co?
Chyba logiczne ze nie ot tak, trzeba obrocic 5x jak dobrze pamietam poczytaj to jak jestes bardzo ciekaw http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=17205O co chodzi z tymi ankietami ? Wystarczy tylko wypełnić jakąś ankietę i expekt ot tak daje w prezencie 20.00 PLN ? A może trzeba to kilka razy obrócić ? Proszę o odpowiedź.
Łączna suma. Później w celu sprawdzenia w historii masz sumę wszystkich stawek, tylko policzyć depozyt+bonus*3 musisz sam :jezora:Czy mój depozyt są jakoś rozdzielone że najpierw musze obrócić 3x kwotą depozytu a następnie 3x kwotą bonusa, czy poprostu po dopisaniu bonusa do mojego depozyta jest to poprostu łączna suma i tą sumą musze 3x obrócić??
Tak.2. Czy jeszcze przed uzyskaniem kwoty z bonusa jeżeli zaczne grać i obstawiać po kursie conajmniej 1.5 to będzie mi się to "wliczało do obracania" ?