>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt_Expert odpowiada

Status
Zamknięty.
komarr 4

komarr

Forum VIP
Jak zamykane jest konto gracza to po jakim czasie usuwane sa z bazy danych informacje i uzytkowniku ? (Imie, nazwisko itd)

janekjot 6

janekjot

Użytkownik
Czy aktualna jest jeszcze promocja &quot;Finały Sportów Zimowych – zwrot aż do 200 PLN (50 EUR)&quot;?

Jest info na stronie głównej, lecz brak kursów na te zdarzenia w ofercie.

michau 84

michau

Forum VIP
Oczywiście że w jednym domu można mieć konto na każdego członka rodziny. Nigdzie nie pisze, że nie można. jednak promocje, niezależnie jaką może wykorzystać tylko jeden członek tego domu.

Coś kiepski z Pana expert w takim razie, ponieważ dostałem bonusa bez problemu (na drugiego członka rodziny).

PS
(3) Gracz może zarejestrować wyłącznie jedno konto w naszym serwisie (jedno konto gracza na jedno domostwo) -wielokrotna rejestracja nie jest dozwolona.
W celu uproszczenia powinny byc napisane, że Gracz może zarejestrować wyłącznie jedno konto w naszym serwisie NA SWOJĄ OSOBĘ.

pozdrawiam

R 0

rogalik1234

Użytkownik
Witam. Chciałbym wypłacić swoją wygraną, niestety konto na expekt jest zarejestrowane na mnie a konta bankowego nie posiadam. Co należy w takiej sytuacji zrobić aby odzyskać zarobione pieniądze?

endriu 361

endriu

Forum VIP
panie expercie... od dawna mam taki problem, o czym świadczy data na kuponie... ponieważ ten kupon mam ciągle w zakładce &quot;w trakcie&quot; i mnie to bardzo denerwuje, jak się go pozbyć !!!

L 0

lee-shay

Użytkownik
mam do was pytanie co jeszcze musze wpisac na blankiecie przelewu PKO BP Inteligo.
Świadomie nie wpisałem numeru konta to jest ten numer &quot;92106000760000321000091844&quot;
SWIFT: BPHKPLPK &lt;-- gdzie wpisać ten Cod??
I czego mi jeszcze brakuje.
Link do screena.
http://leeshay.wrzuta.pl/obraz/ufirwLGJCf/

sorki ze w linku podaje ale nie potrafiłem wkleic tu zdjecia przy okazji mozecie powiedziec jak to zrobic.

pbrzeczek 0

pbrzeczek

Użytkownik
panie expercie... od dawna mam taki problem, o czym świadczy data na kuponie... ponieważ ten kupon mam ciągle w zakładce &quot;w trakcie&quot; i mnie to bardzo denerwuje, jak się go pozbyć !!!

Nie pozbędziesz się go do zakończenia sezonu gdyż stawiałeś na to iż w końcowej tabeli Stuttgart będzie miał wyższą pozycję, a zakład ten zostanie rozliczony w pełni po ostatnich meczach sezonu.

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Pisałem godzine temu do supportu i odpisali mi że mają dawać te kase od następnego tygodnia i przepraszają za zwłoke ????

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
napoleon pisałeś do polskiego supportu?
Najpierw do angielskiego to odpisali, że będą wypłacać od następnego tygodnia. A polski odpisał, że od czasu 72 h od zakończenia promocji czyli od soboty. Myśle że jutro albo we wtorek kasa powinna już być ????

piotrek2222 0

piotrek2222

Użytkownik
stawiał ktoś real - valencia live i starał się w setce zmiescic?

Kiedy moze byc kasa za promocje: 40 zł ubezpieczenia i 80 zł dl pierwszych 100 osób które postwiły na live real - valencia.

S 0

starosta

Użytkownik
napoleon, ale przecież polski support nie mógł Ci odpisać bo nie pracują w niedziele i ten poniedziałek ????
zresztą tak samo wyjątkowo nie pracuje angielski.. ????
jest notka na str. głównej.

to co piszecie to oczywiscie prawda, wynika z regulaminu promocji.
Ciekawe czy łatwo było sie załapać na 80zł za free czy jednak ściemnili wszystkich
pozdrawiam swiatecznie

K 0

ktsbet

Użytkownik
postawiłem 1x na inter i 1 na chlesea w tej promo zwrot do 40 PLN ciekawe czy zwróca kase bo nie wiem czy 1x byly wliczane w promo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom