Oczywiście że w jednym domu można mieć konto na każdego członka rodziny. Nigdzie nie pisze, że nie można. jednak promocje, niezależnie jaką może wykorzystać tylko jeden członek tego domu.
W celu uproszczenia powinny byc napisane, że Gracz może zarejestrować wyłącznie jedno konto w naszym serwisie NA SWOJĄ OSOBĘ.(3) Gracz może zarejestrować wyłącznie jedno konto w naszym serwisie (jedno konto gracza na jedno domostwo) -wielokrotna rejestracja nie jest dozwolona.
Nie pozbędziesz się go do zakończenia sezonu gdyż stawiałeś na to iż w końcowej tabeli Stuttgart będzie miał wyższą pozycję, a zakład ten zostanie rozliczony w pełni po ostatnich meczach sezonu.panie expercie... od dawna mam taki problem, o czym świadczy data na kuponie... ponieważ ten kupon mam ciągle w zakładce "w trakcie" i mnie to bardzo denerwuje, jak się go pozbyć !!!
Najpierw do angielskiego to odpisali, że będą wypłacać od następnego tygodnia. A polski odpisał, że od czasu 72 h od zakończenia promocji czyli od soboty. Myśle że jutro albo we wtorek kasa powinna już być ????napoleon pisałeś do polskiego supportu?