>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt_Expert odpowiada

Status
Zamknięty.
expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Jak długo Expekt rozlicza zakłady?
Przeważnie szybko są rozliczane zakłady
Ja jak się pytałem na live-czacie czy można się logować z różnych komputerów na swoje konto gracza, to dostałem odpowiedź pozytywną. Obsługa BAH-u powiedziała mi, że oczywiście można się logować na swoje konto gracza z dowolnego komputera. Więc dziwi mnie BARDZO, dlaczego Ci zablokowali to konto.
A jak to jest w expekt ?? Czy można się logować na konto w expekcie np. z kafejki internetowej ??
Można się logować z kafejki internetowej.

V 0

vtm

Użytkownik
Witam.
Gralem dzisiaj 2 zaklady live w expekcie no i je wygralem, po czym normalnie zostalem rozliczony za wygrane no i sobie postawilem nowe zdarzenia za wygrane pieniadze na dzis i sie wylogowalem. Jednak po ponownym zalogowaniu patrze w stan konta a te pieniadze mam odjete i w historii napisane jest ze zaklady zostaly wygrane lecz anulowane. Teraz moje pytanie: czy jest szansa odzyskac moje wygrane pieniadze czy niestety zrobili mnie po prostu w ciula ? ;&lt; Niestety zagralem sobie dosc ryzykowanie w tych nowych kuponikach i nie jestem pewien wygranej a na koncie juz prawie pustka...... mam szanse jakos odzyskac pieniadze?

I 6

insaner

Użytkownik
Ja nie wiem czy to jest jakaś kpina czy co z tymi serwerami Expekta. Ta strona mi się tak zacina ostatnio często w godzinach wieczornych że nie wiem. Nigdzie tak nie ma. Nawet w kolorowym i przepasionym graficznie bwinie z największą ilością userów nie mam problemów a na Expekcie wiecznie coś. To jest mój pierwszy bukmacher, ma dobre kursy i lubie tam grać. Ale zróbcie coś z tymi serwerami do licha! Bo po prostu momentami szlag mnie trafia.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Nie wpłacajcie tam kasy firma zeszla na psy , czekam juz 20 h nad przelew z mb ,wplacilem do nich 40 zloty a na koncie nadal suma ktora mialem na poczatku , nie profesjonalna , wyplacam od nich cala kase tylko to 4 dychy dojdzie .

adinl 0

adinl

Użytkownik
tez tak sadze gram juz w bet365 i to jest duzo lepszy buk.
Chcialem grac teraz tez w Expekt.Mialem kiedys tam stare konto, ktorego nie uzywalem wogule i nowego zalozyc nie moge na te dane...chcialem, zeby skasowali tamte konto, bo ani niepamietam ID, ani nawet meila z ktorego sie rejestrowalem.
Sprawa trwa juz 3 dni.Wysylalem juz scany dowodu, ale oni nie dość, ze mozolnie odpowiadaja to i kreca wkolko jakby to byla jakas ciezka sprawa.
a przeciesz to nic trudnego, albo daja mi tamte dane i zmieniaja maila na tego co teraz chcialem sie rejestrowac, albo kasuja tamte konto i robie sobie nowe....

K 76

karlos83

Użytkownik
Ludzie piszcie do supportu Anglojezycznego odpowiedz w 10 minut ja naprawde duzo rzeczy z nimi zalatwialem i ten support oceniam na 5.

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
a ja 50 zł wyslalem przelewem z pkobp w niedziele i we wtorek rano kasa juz była na koncie a dzień poźniej bonus był na koncie , wiece bezproblemowo ????

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Czy są jakieś ograniczenia na stawki ??
Właściwie nie ma, ale mogą ci dać limit.
Ale to jak wygrywasz z bukmacherem, ale przeważnie potwierdzą stawkę tylko w nawiasie będzie widniała stawka która czeka na akceptacje tak jak np. w moim przykładzie:
http://img80.imageshack.us/img80/3006/limitsasbw7.jpg

Jeszcze zdarzyło się że miałem limit 4zł a nawet 1zł, ale buk raczej potwierdzi tak jak mówię stawki. Myślę, że to limit wtedy gdy ma się seriie wygranych i przy stawkach XXXXzł może wystąpić systuacja że nie pozwoli zagrać za daną kwotę jaką się pragnie.
Ale i tak bez obaw bym tam grał w innych jest gorzej.
A bukmacherzy nie są stworzeni po to by ktoś miał na nich zarabiać grubooo.

Minimalna stawka na zakład to 0.10 EUR, lub równowartość w innej walucie (dla polskiej waluty jest to 0.5 PLN)

Maksymalna wygrana na zakład, jest limitowana do sumy 55.000 EUR, lub równowartości w innej walucie (dla polskiej waluty - 200 000 PLN).

R 0

rogalik1234

Użytkownik
Skorzystałem z promocji w expekt.com polegająca na tym że dostanie sie bonus 100%, ale nie za bardzo rozumiem o co tu chodzi. Mógłby ktoś wyjaśnić?
- Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.
Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN
i to:
- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.

grossinho 9

grossinho

Użytkownik
mam pytanie.
dzisiaj chce wplacic do expekt.com powiedzmy 50 zł. Oczywisice wysle maila ze chce aktywowac promocje. I tu mam pytanie. czy jak zaczne obstawiac zanim zaakceptuja bonus to pomnozą mi 50 razy dwa czy tylko jedynie stawke ktora mam aktualnei na koncie??

adinl 0

adinl

Użytkownik
mam pytanie.
dzisiaj chce wplacic do expekt.com powiedzmy 50 zł. Oczywisice wysle maila ze chce aktywowac promocje. I tu mam pytanie. czy jak zaczne obstawiac zanim zaakceptuja bonus to pomnozą mi 50 razy dwa czy tylko jedynie stawke ktora mam aktualnei na koncie??
Drugie 50 dyszek dostaniesz

S 0

successor

Użytkownik
Jakiś czas temu była promocja w zakładach live ,że przy pierwszym zawartym kuponie , ktory okazal sie przegrany zwracano stawke . Przegrałem 20 zł , a po pewnym czasie zwócili mi te 20 zł w postaci bonusu. Teraz pytanie : skoro zwócili mi te 20 zł w postaci bonusu to oznacza, że muszę ten bonus obrócic ileś razy po kursie 1.5 czy nie ??

J 0

jocker74

Użytkownik
ludzie takiej firmy nie widzialem wygralem kupon 27000zlotych a oni nie chca mi tego wyplacic bo twierdza ze ta wygrana to nie wygrana tylko moja wplata na ich konto!!!!ja im takich pieniedzy nie wplacalem!!!! a wygrana teraz bede musial odbierac przez prokurature !!!!! tu trzeba sie zastanowic gdzie my gramy i jak ta firma postepuje z klijetami ja zmieniam na inna!!!!! NIEDAJCIE SIE ROBIC W BAMBOKO!!!!!!

roy. 187

roy.

Forum VIP
Jakiś czas temu była promocja w zakładach live ,że przy pierwszym zawartym kuponie , ktory okazal sie przegrany zwracano stawke . Przegrałem 20 zł , a po pewnym czasie zwócili mi te 20 zł w postaci bonusu. Teraz pytanie : skoro zwócili mi te 20 zł w postaci bonusu to oznacza, że muszę ten bonus obrócic ileś razy po kursie 1.5 czy nie ??
musisz obrocic 5razy po kursie 1.5

S 0

successor

Użytkownik
A skoro wpłaciłem na konto na początku 40 zł i otrzymałem bonus w wysokosci 40zł to muszę obrócić 40*3 + 40*3 = 240 zł .
I skoro mówisz, że muszę te 20zł obrócić 5 razy po kursie minimum 1,5 czyli 20* 5 = 100 zł . Czyli wychodzi, że muszę obrócić łącznie 240 + 100 = 340 zł po kursie 1 ,5 tak ? dobrze rozumiem ?

roy. 187

roy.

Forum VIP
40zl * 1.50 = 60zl czyli 3razy obracajac 40zl masz 100zl
20zl * 1.50 = 30zł czyli 5razy obrajacajac masz 70zl, kpw?

S 0

successor

Użytkownik
Patrz :
Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN
moja sytuacja :
Depozyt 40 PLN = Bonus 40 PLN. Wymagany obrót: (40PLN + 40PLN) x 3 = 240 PLN
20zł obrócić 5 razy po kursie minimum 1,5 :
20 PLN * 5 = 100 PLN
240 PLN + 100 PLN = 340 PLN , czasem nie tak ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom